Черен петък 2018

• 191 071
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Варна
Моята дойде за два дни.

# 1 591
Аз исках дс купя адаптирано мляко, но то не се включва в намалението. Та утре ще ходя да ползвам -15% за рожденик...
Намалението за рожденник е седмица нали така беше?

# 1 592
  • София
Пфуу изпрах телефона на детето днес... Има ли някъде все още намаления?
Емаг имат намаления днес и утре, Технополис само в реални магазини днес и утре.

# 1 593
Нямах никакво намерение от никъде да пазарувам, но пък на мен ми върза. Бях си харесала едни боти Timberland и ги изпуснах намалени на 160лв. от fashion days, днеска си ги взех от аутлета на sport vision намалени и с допълнителна отстъпка за 97лв. Доволна съм. Повече не мога да искам от този black Friday Simple Smile

# 1 594
  • София
Тези 20% намаления в ДМ важат ли за артикули в промоция, т.е. промоционалната цена сваля ли се с още 20%?
И на промоционалните се слага отстъпка.
Аз така взех Финиш, който сега е на 22 лв на 18 лв.
Сигурна ли си? Сега като се зачетох в условията пише:
"*Отстъпката, няма да бъде отразена на рафт и ще се получава на каса. Отстъпката няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка, като няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2."
Така написано ми звъчи, че на промоционалните стоки няма още 20 намаление? Някой пазарувал промоционални стоки вчера и днес има ли ?

# 1 595
Тези 20% намаления в ДМ важат ли за артикули в промоция, т.е. промоционалната цена сваля ли се с още 20%?

Ако имаш предвид опаковките от литър и половина, те са си на такава цена, на промоция са около 12-14 лв.

# 1 596
Сигурна ли си? Сега като се зачетох в условията пише:
"*Отстъпката, няма да бъде отразена на рафт и ще се получава на каса. Отстъпката няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка, като няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2."
Така написано ми звъчи, че на промоционалните стоки няма още 20 намаление? Някой пазарувал промоционални стоки вчера и днес има ли ?
2/3 от покупката ми бяха намалени неща, а като погледнах касовия бон видях, че имат и 20%отстъпка от намалената вече цена.

# 1 597
Аз преключих с черния петък Smiley

Купих парфюм на мъжО и на мен също . С парфюма получих подарък нисисер 3 бр различни размери . Малко се разочаровах ,че беше свършил парфюма 100 мл и трябваше да купя 50 мл , но хубавото е ,че ми дадоха нисисера ,който по принцип го подаряваха при покупката на 100 мл . Stuck Out Tongue Closed Eyes

Парфюма на мъжО е комплект с дезодорант
Също и от Диор си взех фон дьо тен , спирала и очна линия , получих и подаръчета Relaxed

Взех и интердентална система за почистване на зъби и тенджера под налягане Relaxed
Исках и един крем на Шанел , но нямаха много голямо намаление ,към 10-15% май някъде и ще изчакам за след празниците Simple Smile

# 1 598
Afrodita и аз го бях разбрала като теб, но в темата за Перилните са писали друго, прочети и ще разбереш Simple Smile.

# 1 599
  • София
Ясно, благодаря за разяснението!

# 1 600
Аз исках дс купя адаптирано мляко, но то не се включва в намалението. Та утре ще ходя да ползвам -15% за рожденик...

Намалението за рожденник е седмица нали така беше?
От понеделник до неделя в седмицата, в която е рождения ден.

Ако имаш предвид опаковките от литър и половина, те са си на такава цена, на промоция са около 12-14 лв.

Имам предвид кутията със 100 бр таблетки за миялна, която в момента е намалена на 22 лв, а с 20% ми излезе 18

Днес си купих спирала на Мейбълин, която е намалена на 10 лв и с намалението стана 8

# 1 601
Някой има ли със статус нова поръчка в хипото. 1 седмица мина и никаква реакция от тяхна страна Sad. Има ли вероятност да не ми изпратят това което съм поръчала
Намери вътрешен и мейл и питай.
Успях да се свържа с комсед, казаха че някои от артикулите може да успеят да ми доставят. Ядосах се честно казано, за 30% намаление си скъсах нервите.
Хиполенд миналата година се забавиха, но в рамките на разумното.

Да попитам, емаг пращат ли имейл че поръчката е потвърдена? Забравила съм, а купувам пампчерси от там доста често (обикновенно след 2 дни са ми пред вратата).

Още е със  статус нова в хипото.
Писах им отг.че срока за обработка е упоменат в условията за Луд петък

# 1 602
Статусите на сайта на Хиполенд не се обновяват.
В сряда получих СМС от Спиди да си взема пратката, до тогава поръчката седеше със статус Нова поръчка, а сега е В обработка.

# 1 603
  • Пловдив
Получих съобщение, че в понеделник поръчката ми от вивре ще е при мен Simple Smile. Действат бързо, спечелиха ме! Поръчах матраци и топ матрак от матро.нет - и от там имам потвърждение за поръчката.
Още нямам потвърждение от комсед от миналата седмица Sad. Ако знаех, че толкова ще се размотаваме, щях да оставя покупките за вчера...

# 1 604
Действат бързо, спечелиха ме!

Аааа, тука не може така, реклама ли правиш, що ли? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт