Черен петък 2018

• 191 053
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 620
ДМ утре имат ли още -20%?

# 1 621
ДМ утре имат ли още -20%?
Не, само на 23 и 24.11

# 1 622
Действат бързо, спечелиха ме!

Аааа, тука не може така, реклама ли правиш, що ли? Mr. Green

За разлика от теб тя не е новак в сайта.

# 1 623
  • Пловдив
Здравейте, поръчах три неща от Емаг и сега остава да чакам и да се надявам да ги получа.
Харесах едни боти в Обувки бг, но никога не съм купувала от тях и не знам дали да рискувам. На Jenny Fairy са и излизат към 50лв. Някой, ако може да помогне с информация?
Това е сайта на магазини ССС,които има по моловете.Абсолютно коректни са,но марката Jenny Fairy са само от изкуствени материи.Нещо като ниско бюджетна марка.

# 1 624
От obuvki.bg имам страхотни кествени обувки,сандали, боти и пр.Много съм доволна от “техните” брандове Eksbut, Lasocki, отделно имам хубави модели Geox, Reebok, Under armour, Tamaris, North Face и пр. За децата също взимам Geox и Lasoki.
Даже сега гледам нов модел Nike, но още са 200+ лв точно тези.

# 1 625
Мосю Бриколаж включиха ли се в черния петък? Утре дали важи, ако има намаление?

# 1 626
Харесах си обувки от Sport Depot, намалени с 30%,но се чудя дали ако не ми станат мога да ги върна във физически магазин или не, някой знае ли?

# 1 627
Можеш да ги върнеш, нали е онлайн покупка. А дали във физически е на добра воля на мениджъра на обекта.

# 1 628
Мосю Бриколаж включиха ли се в черния петък? Утре дали важи, ако има намаление?
Днес купихме няколко неща, нямаше намаление.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 00:03 от Amnell

# 1 629
  • В полите на Витоша :)
В крайна сметка в Икеа има ли намалени и други неща, освен показаните в сайта им?

В https://www.beautyskin.bg/ има намаления на натурална козметика.

# 1 630
Здравейте.
HM - до -70 % на отделни артикули в понеделник. Това ми излезе във Фейсбук, платена публикация.

# 1 631
  • Монтана
От НМ взех малкия Яке ,блузки,пижамка потници два за 8лв абе имат хубави неща там.Доволна съм за дете особенно.За мен не съм пазарувала освен клинове от там.Но не сега.Иначе малкия от бебе си го обличам от там.Ами успех с поръчките ,дано всички са както го очакваме и без проблеми!

# 1 632
Малко ми е странно , 2 от 3-те продукта , които поръчах Петък са ми изпратени , а на останалия продукт като цъкна да проследя пратката ми излиза някакъв ерор.Някой има ли подобен проблем ? За емаг става дума.

# 1 633
  • София
На мен моите ми стоят на регистрирана поръчка.

# 1 634
https://www.squatty-potty.bg/toaletno-stolche-ot-plastmasa-za-le … squattypotty.html
Някой да има отзиви за подобно приспособление?
Сериозно го обмислям

Общи условия

Активация на акаунт