Черен петък 2018

• 191 120
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Варна
Егати и късмета! Пералнята ми изгоря днес....

Flushed
По закона на Мърфи.
 В момента Зора имат все още някакви промоции. Вчера си набелязах фурна с почти 200 лв. на долу от редовните цени и ще продължи до 20.12 промоцията. В Технополис излезе лъжа и измама, снощи ходих сигурно имаха 5 продукта на кръст на промоция.

# 1 651
KeepSmiling, малко сайтове ще ти отговорят на обаждане през почивните дни. Те може би обработват поръчки, но customer service не работи.

# 1 652
  • София
Поръчвали ли сте смартфони от чуждестранни сайтове? Ако да, моля, посочете надеждни такива.

# 1 653
Здравейте, много от вас казаха, че са доволни от Techmart. Никога не съм пазарувала от тях. Купих си онлайн пералня в петък, пишеше че ще се свърже служител с мен, да се уговори време на доставка. 2 дни никакво движение по тази поръчка, пробвам аз да ги набера на номера даден на сайта им - не мога да се свържа. Наистина се притеснявам да не изтърва промоциите на пералнята в другите магазини и да чакам писмо от умрял с Techmart. Отстъпката навсякъде по магазините е 200лв за този модел, не е малко. Моля ви да кажете каква им е политиката. Могат ли след 3 дни и минаване на промоциите да откажат поръчката поради неналичност, при положение, че пратиха имейл "успешна поръчка"
От известно време пазарувам само от там . Не се притеснявай , ще изпълнят поръчката ти , много са коректни . В петък бях при тях в Пловдив и беше лудница , най вероятно се бавят заради многото поръчки .

# 1 654
  • софия
И аз направих последната си поръчка - от Озон; не знаех, че задължително ми трябва регистрация, но както и да е, оправих се.
Минах общо с три поръчки - исках повече неща, но не открих всичко, което ми трябваше. Мислех да ходя повече по реалните магазини, но още не съм се излекувала съвсем и не ми се обикаля в студа.

Вярно ли е че при поръчка на уч.помагала ти дават 15дена код за уча.се

# 1 655
  • Балчик
Поръчвали ли сте смартфони от чуждестранни сайтове? Ако да, моля, посочете надеждни такива.

Аз, от Амазон и clove.co.uk

# 1 656
Браво на емаг, бързо действат с доставките, ама защо са ги разделили и ще ми ги носят едно по едно... Thinking

# 1 657
Къде ги има дънките на Салса в реален магазин?

# 1 658
Браво на емаг, бързо действат с доставките, ама защо са ги разделили и ще ми ги носят едно по едно... Thinking

Emag работят с много различни партньори - ако стоките се предлагат не от Emag, а от 2-3 различни фирми, е напълно нормално. Дори от тях да се предлагат, залагам, че може да имат различни складове.

# 1 659

Това им е коронен номер. Миналата година късаха нервите на мъжа ми с това на час по лъжичка.

# 1 660

Това им е коронен номер. Миналата година късаха нервите на мъжа ми с това на час по лъжичка.

Аз умишлено гледах продавача да  емаг. Миналата година ми доставиха нещата заедно. Техника беше.
Както и да е, доволна съм със срока. Не е като комсед, смешници.

# 1 661
  • Стара Загора
От Elinor.bg някой поръчвал ли е парфюми? Забелязах, че са на по-ниски цени.

# 1 662
Не съм поръчвала учебни помагала от Озон, така че не знам дали дават код. Даже още не са ми потвърдили поръчката, която направих днес преди обед - предполагам защото е почивен ден.

# 1 663
  • София
От Elinor.bg някой поръчвал ли е парфюми? Забелязах, че са на по-ниски цени.
Тук http://m.bg-mamma.com/?topic=1055811 мисля, че момичетата са доволни.

# 1 664
  • София, Лагера
Къде ги има дънките на Салса в реален магазин?
Аз не съм виждала никъде. Ако има, ще се преселя да живея до него! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт