Черен петък 2018

• 191 124
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 665
Моята поръчка от Емаг още стои само регистрирана, но виждам, че вече има издадена фактура и на 2 от артикулите се появи електронна гаранция.

# 1 666
Моята поръчка от Емаг още стои само регистрирана, но виждам, че вече има издадена фактура и на 2 от артикулите се появи електронна гаранция.
Моята също е на регистрирана . Иначе в момента има електронна гаранция и на 4те неща , както и фактура за тях . Но все още очаквам потеърждение на поръчката за да съм сигурна .

# 1 667
  • Бургас
Къде ги има дънките на Салса в реален магазин?
Аз не съм виждала никъде. Ако има, ще се преселя да живея до него! Simple Smile
Заповядай тогава в Бургас:)

# 1 668
Здравейте, много от вас казаха, че са доволни от Techmart. Никога не съм пазарувала от тях. Купих си онлайн пералня в петък, пишеше че ще се свърже служител с мен, да се уговори време на доставка. 2 дни никакво движение по тази поръчка, пробвам аз да ги набера на номера даден на сайта им - не мога да се свържа. Наистина се притеснявам да не изтърва промоциите на пералнята в другите магазини и да чакам писмо от умрял с Techmart. Отстъпката навсякъде по магазините е 200лв за този модел, не е малко. Моля ви да кажете каква им е политиката. Могат ли след 3 дни и минаване на промоциите да откажат поръчката поради неналичност, при положение, че пратиха имейл "успешна поръчка"
Може ли да споделиш модела. В спешно издирване на пералня съм.

# 1 669
Поръчвали ли сте смартфони от чуждестранни сайтове? Ако да, моля, посочете надеждни такива.

Да и други неща съм поръчвала от този сайт
https://www.geekbuying.com/
Поръчвам само неща, които ги има в европейските им складове. Под продуктите има откъде е шипинга, някой имат само една опция, други по няколко, в зависимост от склада може и да има малка разлика в цената.

# 1 670
  • Там където съм обичана
От Elinor.bg някой поръчвал ли е парфюми? Забелязах, че са на по-ниски цени.
Да,аз си поръчах.Всичко беше на ред,парфюмите са трайни ,проверени са чрез баркода.
Много доволна.Аз поръчах 6 бр.
Вечерта пръснах на китката и на сутринта миришеше ,след като се изкъпах с косата ,много леко се усещаше още.
Поръчката ми пристигна на 21.11 ,ползвах код за отстъпка 20%.

# 1 671
  • София, Лагера
Къде ги има дънките на Салса в реален магазин?
Аз не съм виждала никъде. Ако има, ще се преселя да живея до него! Simple Smile
Заповядай тогава в Бургас:)
???!!!???!!! да не спамя, на лични!

# 1 672
Да,аз си поръчах.Всичко беше на ред,парфюмите са трайни ,проверени са чрез баркода.
Вечерта пръснах на китката и на сутринта миришеше ,след като се изкъпах с косата ,много леко се усещаше още.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1055811

Аз от тази тема разбрах за Елинор...поръчах и другата седмица очаквам поръчката.

# 1 673
Ей сега ме зарибихте, големи сте изкусителки Joy
Ще ги пробвам и аз, че забравих да поръчам парфюм за ММ Joy
Само да попитам, колко им беше отстъпката Черния петък? Сега виждам, че е 20%.

# 1 674
  • Стара Загора

Аз от тази тема разбрах за Елинор...поръчах и другата седмица очаквам поръчката.

Даа, аз дори писах в темата за парфюмите. Grinning Много дами са доволни от сайта, та ще видя дали и аз да не поръчам. Сърбят ме ръчичките GrinGrin

# 1 675
  • Бургас
не само Дамите са доволни от Eлинор Joy

# 1 676
  • София
Дам, преди около седмица и малко. Поръчах Vanilla Extasy на Монтал, парфюмът е с изключителна трайност. В темата за читави сайтове за парфюми пишат доста хора за Елинор, мненията са положителни.

# 1 677
Здравейте, много от вас казаха, че са доволни от Techmart. Никога не съм пазарувала от тях. Купих си онлайн пералня в петък, пишеше че ще се свърже служител с мен, да се уговори време на доставка. 2 дни никакво движение по тази поръчка, пробвам аз да ги набера на номера даден на сайта им - не мога да се свържа. Наистина се притеснявам да не изтърва промоциите на пералнята в другите магазини и да чакам писмо от умрял с Techmart. Отстъпката навсякъде по магазините е 200лв за този модел, не е малко. Моля ви да кажете каква им е политиката. Могат ли след 3 дни и минаване на промоциите да откажат поръчката поради неналичност, при положение, че пратиха имейл "успешна поръчка"
Може ли да споделиш модела. В спешно издирване на пералня съм.
Пробвай в тази тема, http://m.bg-mamma.com/?topic=1050595.msg37756071#new , аз си търсех пералня и там ме посъветва един господин мисля, изключително подробно и изчерпателно. Купих си я 3 часа, след като си пуснах питането.

# 1 678
Ей сега ме зарибихте, големи сте изкусителки Joy
Ще ги пробвам и аз, че забравих да поръчам парфюм за ММ Joy
Само да попитам, колко им беше отстъпката Черния петък? Сега виждам, че е 20%.

20 беше, първо с код, сега направо без код.

Бягай...що ли ми трябваше и на мен да питам тук, че ме препратиха в другата тема, та уж да разгледам, и накрая цъкнах и поръчах....и сега тръпна да го получа. Парфюма де...

# 1 679
  • Там където съм обичана

Даа, аз дори писах в темата за парфюмите. Grinning Много дами са доволни от сайта, та ще видя дали и аз да не поръчам. Сърбят ме ръчичките GrinGrin

Аз с този код поръчах.

Общи условия

Активация на акаунт