Търся детски психолог за София !

• 1 367
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,
Моля за препоръки за детски психолог в София.
Повода е болезнена ревност от страна на детето към майката.
Предпочитам с препоръка ,разбирам за доста психолози от приятелки ,с който са си изгубили времето .
Благодаря,

# 1
И аз имам психолози, с които съм си изгубила времето, затова веднага ви препоръчвам единствената психоложка, която не само веднага и безпогрешно усети къде е проблемът, но и ни даде много добри методи да преодоляването му. Изключително мнго съм доволна.

Ето контакти:
https://kakda.info/контакти/

# 2
Благодаря!
Точно това ми трябва,някой който наистина ще помогне.
Само ще помоля да ме насочите точно коя,тъй като виждам три имена.

# 3
Цветелина Зидарова.

# 4
# 5
Не мога да пратя лично съобщение, но отговорът на въпроса е да.

# 6
Благодаря

# 7
Здравейте,
Търся добър детски психолог. Имам проблем с дъщеря си и ще се радвам, ако някой ми препоръча добър детски психолог.
Предварително благодаря!

# 8
Цветелина Зидарова.
какъв е опитът ви с нея? тя ми бе препоръчана от близък човек, но намерих и не много добри мнения в интернет:

Цитат
Когато потърсих помощта на Цветелина бях във връзка, която ми действаше силно деструктивно. Посещавах я индивидуално, но в един момент тя предложи да включим и другата страна. След няколко констултации като двойка, продължих индивидуалната си работа, но в последствие, и за моя изненада научих, че Цветелина паралено консултира и тогавашната ми партньорка като индивидуален клиент (без това да се съгласува с мен). Това допълнително усложни отношенията ми в един и без това тежък за мен период. Намирам тези действия на Цветелина за некоректни в етичен и професионален план, и смятам, че в работата ѝ липсваше нужната обективност, особено след намесата ѝ в личните ми взаимоотношения.

В по-общ план, впечатлението ми е, че прибързваше със заключенията и свеждаше всичко до стандартни поведенчески модели, макар и да бяха ирелевантни с моят случай, и ѝ липсваше индивидуален подход. Опитваше да създава различни внушения в мен, които си противоречаха в рамките на няколко посещения. Разговорите ни често бяха насочени в неясна за мен посока и приключваха твърде далеч от темите и събитията, които ме тревожат и съм се опитал да обсъдим с нея, за да разбера и разреша като проблемни.

Едва след като прекратих посещенията си, успях да си направя равносметка колко негативни последици върху мен имаше терапията която Цветелина практикува. Не препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт