За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 70

• 34 615
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Аз в ежедневието съм с количка, но често ходим на разходки из гори с раница, на почивки само с раница, супер ни е. Ако е правилно регулирана, не трябва да има болки. Наемахме различни видове, с меки колани, слингови и уж щяхме да купуваме регулируема на Лени след 4 месец, от буткане взехме чак в 7 месец Тула стандарт и ни е много удобна. Ще видим като проходи как ще е, но реално с нея нямаме ограничения за разходки, дори в планината.

# 106
Здравейте мами, искам да попитам тъй като утре ще ходя на зъболекар и сигурно ще ми умъртвява зъба с арсен, а кърмя дали ще е проблем за бебчо
На мен ми сложиха упойка, извадиха ми нерва директно и зъболекарката, и педиатъра ме посъветваха да прескоча едно кърмене.

# 107
Здравейте, аз също искам да закупя раница.
https://koalababy.bg/ergonomic-carriers-baby-size-lennylamb/ergo … -basic-line-jeans
Според вас тази до каква възраст може да се ползва. В описанието не пише. Другите на Лени ламб които се предлагат в сайта са двойно по-скъпи и в описанието пише, че са за дете до 18 месечна възраст.

# 108
  • София
Здравейте, аз също искам да закупя раница.
https://koalababy.bg/ergonomic-carriers-baby-size-lennylamb/ergo … -basic-line-jeans
Според вас тази до каква възраст може да се ползва. В описанието не пише. Другите на Лени ламб които се предлагат в сайта са двойно по-скъпи и в описанието пише, че са за дете до 18 месечна възраст.
В ръководството на потребителят пише макс 20 кг.

# 109
  • Варна
Много са ми удобни basic серията на Лени, които мисля, че са ок след 72 см и обикновено са по-плътни като материя(мои бегли наблюдения), другите са сигурно регулируемите, които може да се ползват след 4-5 месец.

# 110
  • Плевен
Стандартно са тествани до 20 кг. Аз исках да взема такава, но не ми се чакаше и взех регулируема, пък и тя става за тодлър. Така няма да се наложи да се сменя, защото едва ли ще го нося дп 3 години.

# 111
Как се слагат капки Тобрадекс? В упътването има само описание за възрастни и деца над 2г., а за бебе на 7м?

# 112
Как се слагат капки Тобрадекс? В упътването има само описание за възрастни и деца над 2г., а за бебе на 7м?
Ако е за очичките 3-4 пъти на ден по една капка и в двете очи

# 113
Моят очен подскочи като разбра че давам капки с -декс накрая на бебе.
Изписа Флоксал.

# 114
  • Варна
лекарят не ли написал дозата? Такива неща не се самопредписват на бебета. На моя син, който е на 6 години наскоро му бяха изписани в доза 2 пъти по 1 капка на ден.

# 115
И аз така сама си слагах, каквото съм чула по телефона, а докторът много ми се скара.

# 116
Изписаха ни ги малко по телефона и от притеснението забравих и аз дозата.. Питах за секрет да пуснем, тя "не, това е бактериална инфекция няма какво да се пуска, капките лекуват всякакви бактерии". Много й е зачервено окото и затова ги взех веднага.

# 117
  • София
Консултирайте се с детски офталмолог.

# 118
Консултирайте се с детски офталмолог.

Може ли да препоръчате добър такъв в София?

# 119
  • София
В Токуда. Навремето ми бяха препоръчали Топов, но наскоро приятелка ми каза, че вече не приемал бебета.

http://www.tokudabolnica.bg/bg/ophthalmology/team-ophthalmology

Общи условия

Активация на акаунт