За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 70

• 34 720
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
И в допълнение към Верчето, не е нужно да наврете аспиратора в ноздрата. Просто го сложете под ноздрата, така бебето няма да се стресира и пак ще дръпнете каквото има.

# 241
И в допълнение към Верчето, не е нужно да наврете аспиратора в ноздрата. Просто го сложете под ноздрата, така бебето няма да се стресира и пак ще дръпнете каквото има.
Littlecactus, и аз го слагам под ноздричката, но така я затваря вакуумът, пак успявам понякога да издърпам нещо, ама ми се струва, че далеч не всичко. Явно трябва да продължавам да опитвам

# 242
  • София
След баня също може да пробвате с тези фитилчета от салфетка.

А това с кравето масло бих си го пуснала покрай ушите ако го чуя от завършил лекар...

# 243
След баня също може да пробвате с тези фитилчета от салфетка.

А това с кравето масло бих си го пуснала покрай ушите ако го чуя от завършил лекар...
Ами, провинциален лекар, какво да ти кажа, то не, че предишната беше цвете... Общо взето положението е спасявай се сам

# 244
Ани, значи издърпвате. Просто секрета трябва да е втечнен. Аз ползвам стеримар,пръсвам и дърпам. Но целия тоя процес е придружен с много говорене, галкане и усмивки, защото в началото се дърпаше. Е сега си знае, че даже стои мирна. И малко за смях - като пореве малко докато съм в банята, направо сама ги изкарва сополите 😂

# 245
А в стаята, където спи детето как е влажнистта? Моят ин спи по-добре, откакто имаме овлажнител.

# 246
Възвожно ли е 2 зъба на веднъж да избият 🤔

# 247

Да

# 248
Да. При моя син двата отдолу излязоха заедно, после и двата отгоре също вървят заедно. Избиха в рамките на две седмици

# 249
Здравейте майчета, бихте ли споделили как къпете бебчета си, каква стойка ползвате и как сливате вдигате ли, взе много да натежава нашето

# 250

При моя син долните два избиха заедно а горните четири избиха в рамките на 2-3 дена.

# 251
Ние ползваме тази вана : https://moebebe.com/kapane-i-kozmetika-za-bebe/komplekt-multifun … a-i-stoyka-bubble

И тази подложка: http://www.-spam130-/bg/podlozhka-za-kpane-s-plnezh

Вече една година го къпем така. Мъжът ми само подсили скобите за закачане на подложката

# 252
Здравейте майчета, бихте ли споделили как къпете бебчета си, каква стойка ползвате и как сливате вдигате ли, взе много да натежава нашето
Ние я къпем във вана с отичане, която стои на стойка... Но това отичане не го ползваме, защото я къпем в стаята, а не в банята.. А на ваната и слагам мрежа върху, която я слагаме да легне...

# 253
Тази вана и стойка:

С тази подложка:

Но в 6тия месец махнах подложката, защото ваничката си има наклон. Вече и стойка не ползвам, не къпя в стаята, слагам я на земята в банята и с душа. Повдигам бебето само колкото да насапунисам отзад и после с душа бързо я минавам.

# 254
Ползвам същата вана със стойка като на PeacockLove,но вместо да ползвам подложката за къпане към ваната (много й ръмби и я свлича) и взех ей тая мрежа https://www.baby.bg/moni-mrezha-za-vana-rozova.html. Голям скептик бях, ама върши идеална работа. Аз я къпя сама и без мрежата трудно щях да се справя.
 От една седмица без помощни средства я къпя, защото си сяда сама във ваната и си играе с патенцето.

Общи условия

Активация на акаунт