За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 70

• 34 729
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Аз ползвам тази подложка за ваната: https://www.google.bg/search?q=sevi+baby+подложка+за+вана&client=ms-android-sonymobile-rev1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwik6o-TmY3eAhUvpYsKHTCvAGMQ_AUIESgB&biw=360&bih=512#imgrc=V21pCvt2qvlu6M

А това е стойката: https://-spam217-/lorelli-ctoika-za-vana-100-cm

Ваничката е същия модел, но е с отичане..

# 256
Опитахме да го оставим във ваната и така да го къпем.. не става. Той се върти, пързаля се..не, не. С тая подложка на Севи бебе направо е чудесно! Той си лежи, ние си го къпем. А ако сме и по единично, също се псравяме с къпането

# 257
Нашата баня е супер “просторна” и взехме ваничка на Stokke, че не заема никаква място, и подложката към нея. Като започна да сяда спокойно, няма нужда вече от нея. След това пък е най-лесно - директно в душ кабината изправена.

# 258
И аз съм с подложката на Севи бейби. Много съм доволна, къпя го сама. С голямата се престраших чак когаго започна да сяда.

# 259
  • София
А с тази мрежа не му ли е студено на детето като не е потопено в топлата вода?

# 260
И ние сме с такава, на Стоке, поради същата причина. За сега не ми е удобна... Няма стойка към нея, ниско на пода е и трябва да съм клекнала и близо тримесечното ми бебче се смъква на приставката за лежане. Надявам се като започне да сяда да е по-лесно.

# 261
И ние сме с такава, на Стоке, поради същата причина. За сега не ми е удобна... Няма стойка към нея, ниско на пода е и трябва да съм клекнала и близо тримесечното ми бебче се смъква на приставката за лежане. Надявам се като започне да сяда да е по-лесно.
Аз я слагам върху пералнята, защото е в банята Grinning

# 262
А с тази мрежа не му ли е студено на детето като не е потопено в топлата вода?
Детето натежава в тази мрежа и пада надолу.. Но така дупето тежи повече и главата не се мокри, а дупето и тялото са във водата..

# 263
  • София
Да питам майките, които дават АМ - как преценявате по колко да давате? Колкото иска детето? Или по милилитрите отзад на кутията? Да речем на антирефлуксното мляко, което имам вкъщи, пише за над 5 м. по 7 мерителни лъжички и 210 мл. вода при 5 дневни хранения. По това ли се водите?

# 264
С подложката на Севи, детето не е потопено във водата. Стои над водата. Не мисля, че му е студено. Поне ние го къпем в хола и там е топло. А и къпането не продължава повече от 10 мин.

# 265
  • Велико Търново
Да питам майките, които дават АМ - как преценявате по колко да давате? Колкото иска детето? Или по милилитрите отзад на кутията? Да речем на антирефлуксното мляко, което имам вкъщи, пише за над 5 м. по 7 мерителни лъжички и 210 мл. вода при 5 дневни хранения. По това ли се водите?
Не!
Водя се по това колко изяжда бебето, колко е изяло на предишно хранене и какъв е и интервала между двете.
Като цяло преценявам всеки път различно (+/- 30мл вариране)

# 266
С подложката на Севи, детето не е потопено във водата. Стои над водата. Не мисля, че му е студено. Поне ние го къпем в хола и там е топло. А и къпането не продължава повече от 10 мин.
Ами и моята е на се ви, аз съм я постнала с нея дупето и потъва и е във водата, защото натежава на самата мрежа..

# 267
  • Плевен
Къпя във вана със стойка и с оттичане. Почти винаги съм го къпала сама. С дъщерята ми изглеждаше много страшно и я къпеше основно майка ми първите месеци. Сега въобще не ми беше така.
В момента му никнат двата горни, леко драскат вече.
Въобще не гледам какво пише на кутията. Той е на 9++ и скоро започна да яде 210 мл вода със 7 лъжички. Водя се по него. Понякога е хапвал по малко друг път съм правила още. Те си показват колко им се яде.

# 268
Явно са различни подложки. Моя не е потопен във водата. Показала съм по-горе коя подложка ползваме ние

# 269
Бистри сополи ни мъчат от няколко дена , ходихме на преглед според педиатъра причината е сух въздух или някакъв вирус .
Температура няма зачервено гърло също няма, дробовете чисти.
Изписа ни витамин Ц , калциев глюконат, фенистил и каза да чистим нослето аспиратор за прахосмокачка.
Поръчах да ми донесат такъв в аптеката тъй като сме в провинцията.В момента чистя с тази на Canpol.
Малко ме е страх да чистя с такъв аспиратор ,а малката как ще реагира незнам.
Тези които имат как почистват с такъв аспиратор и как реагират бебетата?
Самия аспиратор за прахусмокачка ми ми звучи много страшно Confounded

Общи условия

Активация на акаунт