Кауфланд - тема 32

• 69 306
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Не ме вълнува дербиколата конкртено, но не мисля че е правилно да оставят магазинерите да купуват всичката налична стока от промоцията.
Да се оплача авокадото е много дребно. Взех си 2, но се надявам до края на седмицата да се появи и по добро.
Днес на витрините от край до край имаше само 2 служителки, които прибягваха и видимо бяха под стрес. Само 4 каси в 16ч, висях си доволно, но не минах за ваучер защото детето мрънкаше, а на информация вече 
 имаше опашка.

# 316
  • In Neverland
Аз да се оплача, днес от много от стоките намалени на 50 % не беше останала и шушка, особено от хранителните стоки, а уж е Понеделник още и сравнително рано отидох. Зареждат ли пак от дадена промоционална стока когато свърши или каквото са изкарали първоначално това е Thinking

# 317
Изкарват, но не винаги

# 318
Здравейте,някой може ли да ми покаже или обясни как изглежда в Кауфланд котешката постелка за тоалетна  от силикон ?

Не ти препоръчвам такъв тип постелка. В плик е, силиконови топчета, 1,5 л мисля е най-малкото.

# 319
Марката е Switch On. Ако не ти е спешна покупката, може да изчакаш за по-"марково" предложение. Почти във всяка брошура има сешоари. Моят е на Филипс и беше по-евтин, преди 7 години. Сега го погледнах - 1600 вата е, суши достатъчно добре. То реално няколко вата повече не са гаранция за по-добра работа. Иначе и този ще ти свърши същата работа.
Купих такъв Switch On на племенниците, много са доволни, с дълги коси са. Разликата между 1600 и 2200 вата за сешоар е голяма. Всички марки в К са с 3 години гаранция, всички ги правят в Китай.

# 320
  • България
И аз да помрънкам - в 12 ч. нито авокадо, нито кафе, нито сирене, нито кашкавал, нито краве масло..... Каква е тази промоция, не разбирам.
И да попитам - кога се вземат ваучери? Като чакаш на опашка ли?

# 321
Ххахах стана ми смешно това със стековете.Защото ние си зареждаме по 4-5 от вид.Да не ходим всеки път с колата и като е на промоция.Е ,не зареждаме за магазин ,а за домашно ползване но си вземаме на стек по 6 бутилки и лесно после се носят.
Хайде сега да не се правим на интересни. Със сигурност не зареждате като на снимката: 2 колички еднакви
Скрит текст:
Дано да са им се паднали от онези развалените дето предизвикват диария. Явно не са им казали, че от време на време има такива партиди от дербито.

# 322
Лъки ми е взела думите от клавиатурата....въпреки, че са на 500 км.разстояние магазините,от които сме пазарували-ситуацията в 16 ч.беше еднаква.От сиренето до пилешкото притичваха две жени,каси работещи само 4,опашките до ученическите регали(между другото има доста добри цени на тетрадки и подвързващо фолио) .Засякох си 11 мин.на касата и ако имаше служител на информация щях да се престраша за първи път да си поискам ваучер,но нямаше никого...
Промоционалните продукти 2за 1 ги нямаше на стандартните им места по регалите(само табелки) и голямо обикаляне си трябва за да намериш нещо.Оплаках се Sad

# 323
В събота взех 5,5кг от пилешки бутчета по 2.50 за котките и кучето. На цената на 1.5 кг гранулирана храна, дано да не са много химизирани тия бутчета, аз избягвам да готвя тяхното месо, дано не натровя животинките... И кафе Лаваца мляно по 18лв/кг за два месеца. И уникално вкусно вино пак за два месеца - http://www.meik98wines.com/tag/angel's-valley за. 11лв туба 3кг. На етикета пишеше 16лв, на касата излезе 10.99 хаха Кауфланд пак са настъпили някой кабел, този път в полза на народа.

# 324
Днес някой видя/купи ли четката за почистване на лице или допълнителни глави? Исках да купа за подарък, обаче в магазина не видях даже останал етикет с цена.....чудя се дали изобщо са заредили от четките или не... newsm78 Някъде из Пловдив има ли останали четки?

# 325
  • Варна
От нещата 2 на цената на 1 купих само кисело мляко, филе сьомга и вино, от което бяха останали само десетина бутилки.

То да пазаруваш в Кауфланд стана като при магазините втора употреба. Ако искаш да си купиш нещо хубаво, трябва да чакаш на опашка пред магазина преди да отвори в деня на зареждането...

Днес също разбрах, че с кошниците за пазаруване няма как да се слезе до паркинга. Имали системи и пищяли след касите... И се принудих да си купя торбичка. Сериозно ли някой би тръгнал да краде кошница, че така са го измислили...

# 326
Днес също разбрах, че с кошниците за пазаруване няма как да се слезе до паркинга. Имали системи и пищяли след касите... И се принудих да си купя торбичка. Сериозно ли някой би тръгнал да краде кошница, че така са го измислили...
За кошниците са прави. Бай ганя само гледа да забърше нещо и да си го занесе я на вилата я на село ... за селяндурите говоря не за селяните Wink

# 327
След голямо обикаляне купих робота за чистене.
С всичко е така напоследък. Миналата седмица не намерих каната за вода, а по- миналата обиколих 3 магазина за дамаджаните от 5 литра.
И май не е само Кауфланд- в Метро тези телевизори от 200 лв. на втория ден сутринта няха изчерпани, та купихме със записване.
Комунизмът се завръща!

# 328
  • София
Пробва ли го вече робота ?

# 329
Да, робота събира наистина. Леко се блъска в мебелите, но не зацикля, пак си тръгва. Хаотичен е като цяло, но въпреки това събра доста буклук в стая, чистена предишния ден.
На зарядно е, няма станция.
Аз исках Мая, но бюджетът се преразпредели, та затова се реших на този.

Общи условия

Активация на акаунт