Кауфланд - тема 32

• 69 574
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, Deva Flowers Bouquet! Ще си взема и аз.

# 91
Именно, де, че и ние не сме здрави, за това предпочетох да не водя детето.
В нашия Кауфланд и кашляха, и се блъскаха и беше ужас...

# 92
Мале, мале, днес направо лудница... скоро не ми се беше случвало.. ама направо блъсканица..все едно без пари даваха нещата... Grinning
все пак си купих поне купичките, които си бях набелязала.. и някои други дребни неща..Blush

# 93
Хриси, за колко порции е купата?
Става ли за 4 човека?
5 литра ми се вижда малко.

Всъщност не са  5 литра, 3,5 е максимум. На купата така е написано.  Не мога да кажа със сигурност, но по-скоро няма да стигне за 4 нормални порции.

# 94
Хриси, за колко порции е купата?
Става ли за 4 човека?
5 литра ми се вижда малко.

Всъщност не са  5 литра, 3,5 е максимум. На купата така е написано.  Не мога да кажа със сигурност, но по-скоро няма да стигне за 4 нормални порции.
Ами аз като сготвя на обяд ,двама човека сме и остава за вечеря още две порции и остава още ядене....Та преспокойно си стига за 4 човека  .

# 95
Пароструйката хубава ли е? Не знам дали ще са останали, но отдавна искам, а тази е на добра цена.

# 96
Здравейте!Някой видя ли кашмиреното одеало , което е 20 лв, дали е хубаво?

# 97
Пароструйката хубава ли е? Не знам дали ще са останали, но отдавна искам, а тази е на добра цена.

Присъединявам се към това питане

# 98
Здравейте!Някой видя ли кашмиреното одеало , което е 20 лв, дали е хубаво?
Кашмирено одеало за 20 лв? Щях да го видя в брошурата. Те едни тънки памучни продаваха по 25-30 лв.

# 99
# 100
  • Пловдив
Я якетата тип кожени как са  Thinking то не,че ще е останало нещо,ама...

# 101
Оу, тези са на Дилиос (мисля), полиестер са. С кашмирена мекота били Simple Smile.

# 102
Имаме подобно от миналата година,но не мога да преценя дали е същото. От едната страна е поларено,от другата е вълненко,мекичко,топличко. Завиваме се с него,любимо ми е.

# 103
  • София
Привет! Влизам с въпрос за този детски матрак. Наясно ли сте височината колко сантиметра е?
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00072528.html
Странното е, че на етикета на самия матрак нищо не пише.  Thinking

# 104
Я якетата тип кожени как са  Thinking то не,че ще е останало нещо,ама...

Имаше зелени, не ги огледах много, че бързах.

Пухкави са.
Подобно си купих скоро за 9,99. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт