Кауфланд - тема 32

• 69 289
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Авокадото беше дребничко, но намерих 2 малко по-прилични. Simple Smile

Стикерчета отдавна знам, че има и ги ползвам.

# 346
При нас авокадото не беше чак толкова дребничко  Heart Eyes или поне беше по-голямо отколкото очаквах. Peace Вкусно е.

# 347
Робота чисти ли добре килим?
Аз имам робот,но на друга марка и мога да кажа,че най-добре чисти ламинат, паркет и теракот. За килими за мен не става.

# 348
Авокадото ми освен дребно е и още зелено, чакам го.
Стикерче ми залепят на водата, отскоро и аз ги ползвам тези екстри. Grinning

# 349
В Баухаус също лепят.

# 350
  • somewhere over the rainbow
Тази вечер в нашия К. от промото 2 за 1 нямаше само прясното мляко Simple Smile Радвам се, защото има доста добри попадения.

# 351
  • shumen
Стикерчета и при нас лепят.Аз ги позлвам за водата и за мокрите кърпички.

# 352
  • Варна
Ако някой ми направи проблем за мокри кърпички в дамската чанта, това ще е СКАН ДАЛ НО. Незабавно ще искам разговор с управител и да се прегледат камерите, ако ще и да си загубя половината ден. То просто е нелепо. В чантата ми винаги има и по една дамска превръзка. По тая логика някоя служителка може да реши, че съм разкъсала някой пакет и съм я откраднала? И очната ми линия като се замисля, е купена от там, и винаги си я нося.

# 353
  • shumen
Мен досега проблем за мокрите кърпички не са ми правили.Но един ден им се задейства алармата като излизах и охраната помоли да ме провери,но нищо не намери.Накрая се оказа,че е от калъфчето за документи,понеже имало някаква лепенка и тя задействала алармите им,нищо че там такива неща няма.

# 354
О, наскоро пък ме поканиха от охраната да ме поразпитат дали случайно не съм забравила да платя нещо Joy  Стана ми много смешно, нямах нищо против да ми погледнат касовата бележка, ако искат и на камерите пак да погледнат- даже сама им предложих тази опция... Mr. Green  На тях им беше странно, че не изглеждам притеснена Mr. Green Mr. Green и че постоянно се усмихвам- но човек като е с чиста съвест няма от какво да се притеснява.... Party Добре, че не съм "скандална" личност- иначе можех голям скандал да им спретна. Twisted Evil

# 355
  • Карлово
Хареса ми охладената скумрия. Отдавна не бях купувала, понеже нещо не ми допадаше.

Как е кафето Якубс, което е на промощия 9,99 за килограм?

# 356
Ако някой ми направи проблем за мокри кърпички в дамската чанта, това ще е СКАН ДАЛ НО. Незабавно ще искам разговор с управител и да се прегледат камерите, ако ще и да си загубя половината ден. То просто е нелепо. В чантата ми винаги има и по една дамска превръзка. По тая логика някоя служителка може да реши, че съм разкъсала някой пакет и съм я откраднала? И очната ми линия като се замисля, е купена от там, и винаги си я нося.

Случвало ми се е в Билла преди години. Охраната ме пита за мокрите кърпи в дамската ми чанта. Решили, че е нещо друго

# 357
В събота взех 5,5кг от пилешки бутчета по 2.50 за котките и кучето. На цената на 1.5 кг гранулирана храна, дано да не са много химизирани тия бутчета, аз избягвам да готвя тяхното месо, дано не натровя животинките... И кафе Лаваца мляно по 18лв/кг за два месеца. И уникално вкусно вино пак за два месеца - http://www.meik98wines.com/tag/angel's-valley за. 11лв туба 3кг. На етикета пишеше 16лв, на касата излезе 10.99 хаха Кауфланд пак са настъпили някой кабел, този път в полза на народа.

Благодаря за информацията! Виното наистина е страхотно и цената му в момента е 10,99 лв.

# 358
при нас гледам сложили стелаж на есенс с гримчета, от кога започнаха и търговия с тях.

# 359
при нас гледам сложили стелаж на есенс с гримчета, от кога започнаха и търговия с тях.
Още в края на юли ги гледах стелажите на Есънс. Лошото е, че понякога виждам в различни части на магазина разхвърляна козметиката им (тествана, чопната с нокът и т.н.) Sick Crazy
Също има и стелаж на самобръсначки Филипс (а не помня някъде в брошура да е обявено newsm78 ).
Някой от Пловдив все пак не може ли да погледне влагоулавящите таблетки Церезит (обикновените) дали по другите магазини са все още 6,99лв или са вече 13,99лв? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт