Кауфланд - тема 32

• 69 298
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
След голямо обикаляне купих робота за чистене.
С всичко е така напоследък. Миналата седмица не намерих каната за вода, а по- миналата обиколих 3 магазина за дамаджаните от 5 литра.
И май не е само Кауфланд- в Метро тези телевизори от 200 лв. на втория ден сутринта няха изчерпани, та купихме със записване.
Комунизмът се завръща!

Кои са тези телевизори, че ми стана интересно, не пазарувам в Метро, но цените им нито на техниката, нито на хранителните стоки са свръх ниски, в другите вериги е по-изгодно?

# 331

Кои са тези телевизори, че ми стана интересно, не пазарувам в Метро, но цените им нито на техниката, нито на хранителните стоки са свръх ниски, в другите вериги е по-изгодно?
Ами те ги рекламираха по телевизията- 32 инча. Но това беше по- миналата седмица.

# 332
  • Сливен
Робота чисти ли добре килим?

# 333
В събота взех 5,5кг от пилешки бутчета по 2.50 за котките и кучето. На цената на 1.5 кг гранулирана храна, дано да не са много химизирани тия бутчета, аз избягвам да готвя тяхното месо, дано не натровя животинките...
Аз миналата седмица варих едно такова бутче, жива съм да знаеш. Peace

# 334
Оф, много съм зле. Crazy Четките за почистване на лице били от четвъртък, аз се чудя защо вчера нямало! Mr. Green Joy Добре поне, че магазина ми е наблизо. hahaha
От роботите само етикет с цена имаше вчера, днес май нямаше дори и етикет. А колко всъщност би трябвало да му е редовната цена на този робот, че се водеше промоционален...? Thinking
За кошниците е така и в Лидъл, и в други магазини- оставят се до касите или в близост до тях /зависи от магазина, но не дават да се изнасят навън. Peace Всъщност и заради това предпочитам да пазарувам с пазарските колички....е, освен ако не случа на кофти такава- онзи ден се мъчих с една на която едното колело беше блокирано по диагонал и постоянно отиваше няляво, а и по-трудно се буташе. Но бях вече по средата ма магазина като се усетих защо ми е толкова трудно с количката Crazy
Пилешките бутчета от промоциите им ги харесвам, в повечето случаи са ок. Може би един или два пъти са имали някакъв дъх, но като цяло по-скоро стават за ядене. Grinning
От дамаджаните при нас имаше доста когато им беше промоционалния период- и постоянно зареждаха нови. Даже малко ме хвана яд, че афртикул който исках беше свършил и на негово място редяха още дамаджани и махнаха етикета.... Mr. Green
Вчера взех намалени моркови и тиквички- около 3кг. общо за 2 лева. Нямаше авокадо нито едно, но днес си взех 10 броя Simple Smile - вкусни са, не са твърди, но и размекнати чак не са. И кивита взех за 1,99лв- те пък бяха "асорти"- твърди, презрели (имаше смазани направо) и приятно мекички- странно, защото миналата седмица като бяха на промоция всичките кивита ми се сториха доста твърди. А тиквичките ми стана интересно, че в касетките са наредени в някакви найлони.
И да попитам за влагоулавящите таблетки (нормалните които бяха намалени на 6,99лв)- по другите магазини също ли са вече на цена 13,99лв? Днес забелязах, че при нас са вече с редовна цена, а тъкмо щях да купувам. Crossing Arms

# 335
  • Варна
Аз кошницата не искам да я изнасям извън магазина, а само до паркинга, защото торбите ми останаха в колата. А паркингът също е част от магазина, сигурно си има и камери. Просто е тъпо да бутам цяла количка, като съм влязла само за 3 - 4 неща. Айде в Кауфланд сложиха и по-малки колички, но в Лидл са само един вид - огромни. Аз сама посмъртно не мога и да преполовя такава...

# 336
Робота чисти ли добре килим?
Ами дават го подходящ за къс косъм. Но аз ползвам килими само през зимата, засега не съм го пробвала на килим. Но моите са късокосмести, а единият е тъкан от едновремешните( подарък от баба ми, но нов) и мисля, че роботът ще се справи.

# 337
Didi168, разбирам те, но мисля, че считат за "магазин" самата сграда, другото си се води паркинг. В Кауфланд сложиха и по-малки кошници, обаче те мисля също не може да се изнасят, а и аз лично досега ги виждам само на касите, никога още като вляза в магазина не забелязвам да има дори и само 1 брой налична /празна/... Crazy Наскоро видях жена която даже си беше закарала голямата количка за пазаруване ИЗВЪН паркинга на Кауфланд ooooh! , до паркинга има поляна, фонтанче, пейки (до Пещерско шосе) и ето там възрастната дама си беше закарала количката и си приказваше с дружка. Crazy Crazy Така че явно има хора които с големите колички се отдалечават извън паркинга, какво остава за малка кошница- Баг Ганьо е навсякъде Crazy , но реално се отразява на всички клиенти.

# 338
Аз кошницата не искам да я изнасям извън магазина, а само до паркинга, защото торбите ми останаха в колата. А паркингът също е част от магазина, сигурно си има и камери. Просто е тъпо да бутам цяла количка, като съм влязла само за 3 - 4 неща. Айде в Кауфланд сложиха и по-малки колички, но в Лидл са само един вид - огромни. Аз сама посмъртно не мога и да преполовя такава...
За съжаление и аз мъкна торбички и то да не са от съоветната верига за да не се мотам на информация да ми лепят етикетчета. Безполезно е да дразня касиерките не са ми виновни нищо жените.
Колкото до камерите не мисля, че обхващат целите паркинги. Случайно или нарочно онези с моторните резачки те нападат в ъглите на паркинга и гледат да няма камери, защото със записа и свидетелски показания лесно ще си получат за незаконна търговия. Никой не размахва резачка точно на входа. Хи Хи Хи

# 339
  • Варна
Аз не съм дразнила касиерката. Жената най-любезно ми обясни и ме помоли да оставя кошницата в началото на касата. А иначе за найлоновите торбички няма никакъв проблем да са от същата верига. То е очевадно дали е чисто нова или ползвана, дори веднъж. Не правят проблеми в това отношение.  

# 340
Ааааа, това за използваните торбички не е съвсем вярно Mr. Green Имаше време когато не знаех, че лепят стикерчета на информация и си носех чанти- използвани, но запазени добре. Веднъж, въпреки, че разгънах от дамската си чанта найлоновата торба касиерката се опита да ми я таксува hahaha На опашката имаше хора които бяха видели, че торбата си е моя и и казаха (та тогава разбрах за стикерчетата Laughing ).
Важно ми е за влагоулавящите таблетки в Пловдив- във всички магазини ли са вече на редовна цена от 13,99лв? МНого ме е яд, тези дни щях да купувам и все забравях. ooooh!

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 16:45 от dolce miele

# 341
  • somewhere over the rainbow
За какви стикерчета говорите?

# 342
За какви стикерчета говорите?
Лепят стикерчета на Информация ако влизаш вътре с тяхна чанта, за да не ти я таксуват на касите. Peace Но не знам дали още го правят, не съм използвала тази "услуга" доста отдавна....

# 343
  • Варна
Тези стикерчета не са само за торбички, а за всякакви стоки, с които влизаш, а се продават същите вътре. Примерно шише минерална вода, банан, ел крушка, по която търсиш същата...
dolce miele, попаднала си на неадекватна касиерка. Аз десетки пъти съм влизала с торби на Кауфланд и не е имало проблем. То няма и за какво.

# 344
  • somewhere over the rainbow
Ние винаги излизаме с количката и товарим в наши торби в колата. Но това е по-скоро да не ги мъкнем с нас, а не, че може да ни ги таксуват. Изобщо не съм знаела.

Общи условия

Активация на акаунт