Кауфланд - тема 32

• 69 306
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Колко дни е срока за връщане на стока?

# 391
  • София
Аз го приемам почти безразлично, като билетчетата дет ги чегъртат по улиците, хората. Но така или иначе пазаруваш, защо да не опиташ. Като гледам има и х2 лв. Явно ще има за всекиго по нещо, макар и малко. А и е на всеки 25 лв. - картонче. Не като в другите магазини - да регистрираш бележки, да ги пазиш, за всяка бележка, независимо от сумата 1 регистрация и т.н. Вижда ми се най-добре направено и справедливо така. Ще опитам другата седмица с 3 листерина и нещо отгоре:)
ще се къпеш ли с този листерин... Ето че те подканва да вземеш и още... 😂 Колкото и да си мислите че "така или иначе пазаруваме за тези суми..."

# 392
Аз го приемам почти безразлично, като билетчетата дет ги чегъртат по улиците, хората. Но така или иначе пазаруваш, защо да не опиташ. Като гледам има и х2 лв. Явно ще има за всекиго по нещо, макар и малко. А и е на всеки 25 лв. - картонче. Не като в другите магазини - да регистрираш бележки, да ги пазиш, за всяка бележка, независимо от сумата 1 регистрация и т.н. Вижда ми се най-добре направено и справедливо така. Ще опитам другата седмица с 3 листерина и нещо отгоре:)

И миналият път имаше и малки награди и при нас нищо...

# 393
  • оттам, откъдето започва България
Аз не успявам да отворя брошурата.. пише ми, че страницата не може да бъде намерена.. Blush

Пробвай оттук: https://www.promooferti.com/кауфланд-каталог-брошура-и-коледна-иг/

# 394
Аз не успявам да отворя брошурата.. пише ми, че страницата не може да бъде намерена.. Blush

Пробвай оттук: https://www.promooferti.com/кауфланд-каталог-брошура-и-коледна-иг/

Благодаря! Стана! Blush

# 395
Коригирам се, блокче за тоалетна ще взема, ако топчетата са онези дето пускат синьо или лилаво.

# 396
Аз като се понапънах си харесах доста неща:
- олио Калиакра, хубаво е и е на хубава цена, с него пържа картофи; 
- кашкавали Маджаров и Елена, и двата ги харесва(м/х). Елена много го развалиха и го замених с Боженци, но ще му дам шанс още веднъж. Маджаров от витрината, не ми харесва толкова, колкото опакованите, ама те пък са ми скъпички;
- сирене Пършевица, едно от харесваните;
 - ябълки Златна превъзходна, любими са ми, а на ден мога и кг. да изям;
- райски ябълки - не мога и да ги гледам даже Grinning;
- от продуктите на Крина - Канадска леща (не съм сигурна такава ли беше, но като я видя ще я позная) и боб Традиционен;
- какао Пикантина, хубаво и на много добра цена;
 - течен сапун Тео;
- Доместос;
- мед за меденки, да не си харча хубавия;
 - макаронени изделия;
и други, на които ще хвърля око и ако харесам, ще взема.
Хайде, може някой да се подсети за нещо.

# 397
  • somewhere over the rainbow
ще се къпеш ли с този листерин... Ето че те подканва да вземеш и още... 😂 Колкото и да си мислите че "така или иначе пазаруваме за тези суми..."
Това едва  ли е нещо, което не си ползват по принцип. Като си купи сега три, после известно време няма да си купи. Разбирам да се купува нещо само заради картите, а после да не ти е необходимо. Не вярвам някой да прави така.

# 398
Брошурата не съм я разгледала още...
Но да споделя какво се случи вчера Crazy Всъщност, това е редовен "номер", но вчера пазарувах в друг Кауфланд, не в нашия. Та в другия филиал минах на скенер машинката почти всяка стока която бях сложила в количката- дамските превръзки Евридей, уж намалени с 30% (навсякъде с оранжев етикет, задраскана по-висока цена и т.н. Crazy ) в действителност си излизаха на 4,15 лв. Имаше и някаква друга таква стока кяото не взех и не помня. Но "върхът" беше уж намалената норвежка сьомга- 2 броя за около 2, 79лв- ами, таксувана ми беше по 4,59 лева за 1 брой, т.е. над 9 лева за двете опаковки. #Cussing out Пак така рибата сложена над етикета с уж промо цена, че и втория брой уж безплатен! Crazy Някакъв уж намален сок за 29 стотинки- таксуван за 49 стотинки (а уж си лепят оранжевите стикери върху баркодовете). Върнах сьомгата и си взех парите. За сокчето не ми се занимаваше изобщо. И напоследък всеки път като отида точно до този филиал има проблем с доста от цените, погрешно зареждане, липсващи етикети и т.н. Освен това, магазинът е огромен в сравнение с този до нас (Пещерско шосе), а има много малко клетки за багаж- и потресаващите 3 броя за пазарски колички Rolling Eyes Та сега на въпроса- в подобни случаи на сгрешени етикети/грешно наредена стока- освен да върна стоката и да ми върнат парите имам ли и друга опция? newsm78 Не ми се струва нормално да си пълня количката и после да се налага да проверявам цената на всеки един артикул, за да няма грешка. #2gunfire
И да попитам- пак във същия филиал погледнах към витрините с банички, понички и т.е. (детето искаше)- те бяха без предпазни пластмасови капаци отпред, това някакви нови стелажи ли са....? newsm78 Надявам се, че не, то така всеки може да си пипа каквото пожелае, да не говорим за кихащите хора..... Sick
Сега се сещам и за още нещо- миналия месец си купих въртяща поставка за торта, със стъклена "чиния". Онзи ден отварям опаковката и гледам, че стъклото на доста места е надрано. Crossing Arms Да, моя грешка, че когато я купих проверих дали всичко е ок без да махам найлона- тогава ми се стори, че счупвания, пукнатини и т.н. няма. Но откъде да предположа, че може стъклото да е надрано? Както и да е, понеже гледам, че още се продават- който си купува да внимава за драскотини. Wink

# 399
  • somewhere over the rainbow
Същия номер, като с твоята сьомга, на ММ са го направили с фъстъченото масло от 3 и нещо за 2 бр. Излязло  е по 4.29 за брой. Ако бях аз, веднага го връщам, ама мъжка му разбота. Разбирам, че вероятно са различни партиди и новото е вече по-скъпо, но нас това какво ни интересува ...

# 400
  • Русе
Колкото и да се напъвах - харесах само салфетките Santia. Grinning Вкъщи само такива ползваме и все се оглеждах за промоция.

# 401
  • оттам, откъдето започва България
За тази седмица едва днес успях да отида до Кауфланд, но съм доволна от покупките. При нас розовите домати са перфектни на вкус, до вчера на цена - 2,99 лв. Днес вече са 3,99 лв., но въпреки това си купих.
За внучето купих две малки метални колички, намалени на по 1,60 лв. от 3,99 лв. и една голяма метална кола с отварящи се врати и преден капак, намалена от 19,99 лв. на 8,00 лв. Също и една тениска на Маккуин - 0.69 лв.
Simple Smile
Май трябваше да му изтегля и едно билетче от лотарията. Laughing

# 402
Същия номер, като с твоята сьомга, на ММ са го направили с фъстъченото масло от 3 и нещо за 2 бр. Излязло  е по 4.29 за брой. Ако бях аз, веднага го връщам, ама мъжка му разбота. Разбирам, че вероятно са различни партиди и новото е вече по-скъпо, но нас това какво ни интересува ...
От фъстъченото масло беше намалено само натуралното и това с мед- и въпреки това, нискомасленото (ненамалено) пак си стоеше над оранжевия промо етикет. Crazy И отделно го има и това с партидите което казваш- като вече не е намалено е редно поне да махнат етикетите. Скоро някой спомена колко е трудно да си провериш отстъпките- сумата на всичките отстъпки е сборна в края на касовия бон ooooh! Смятах с калкулатора на телефона, за да разбера дали са ми таксували правилно офертите 2 на цената на 1....Но пък сигурно има и клиенти които изобщо не си гледат касовите бележки, мнозина виждам, че дори не си ги взимат...та магазина все е на +.  Crazy
Дидка, "лотарията" не е ли от понеделник? Wink

# 403
И аз съм им фен на споменатите по-горе салфетки, ще мина да си взема..
Dolce, отстъпките на 2 на цената на 1 ги пише накрая на бележката с минус и са посочени позициите.. примерно са ти маркирали 1 кашкавал на 5та позиция и още един на 6та- след това най-долу ги пишат "позиция 5 и 6" минус 6.50 примерно... не знам дали ясно обясних, но може да погледнеш бележката.. Blush

# 404
Това, че се продават 2 продукта на цената на 1, не значи, че ще маркират само 1. Нали после на инвентаризация ще излязат липси, затова отдолу се приспада от общата сума.
По същия принцип са продуктите с екстра отстъпка, те на скенерите няма как да излязат с намалена цена.

Общи условия

Активация на акаунт