Кауфланд - тема 32

• 69 306
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
На моята касова бележка пишеше 16-17 лв- това си беше сбор от всичките отстъпки. Peace Не пише никакви позиции.  newsm78 Затова смятах с телефона, за да разбера какво е таксувано и какво не. Иначе знам, че се маркира всеки продукт- и няма как да е иначе. Grinning Просто ми се струва, че преди след всеки артикул с отстъпка отстъпката беше отразена веднага след артикула с отстъпка (дано го обясних добре Mr. Green ), а сега е сборна сума и това ми е по-объркващо. Rolling Eyes

# 406
  • оттам, откъдето започва България
Дидка, "лотарията" не е ли от понеделник? Wink

Пошегувах се, имах предвид, че след такива хубави покупки, можеше да купя и едно билетче от Национална лотария, от което да спечеля. Ти сигурно си помисли за скреч карта на Кауфланд, играта наистина е от понеделник. Simple Smile

# 407
  • София
Дидка, "лотарията" не е ли от понеделник? Wink

Пошегувах се, имах предвид, че след такива хубави покупки, можеше да купя и едно билетче от Национална лотария, от което да спечеля. Ти сигурно си помисли за скреч карта на Кауфланд, играта наистина е от понеделник. Simple Smile
Найстина е трябвало да му вземеш и билетче ....чак и мен ме хвана яд че не си му взела ....а за каква игра става въпрос ?

# 408
Това какао на Picantina дори го има на касите :0
Толкова ли е хубаво???

# 409
  • Русе
От промоцията 2 за 1 на мен ми маркираха само единия продукт. Три пъти ходих и трите пъти бях на различни каси, с различни касиерки.
Снощи и аз си взех ваучер за чакане на каса опашки имаше чак до стелажите с алкохол. На информация момичето ме пита на коя каса съм чакала. Отговорих и, че няма значение, положението на всички работещи каси е едно и също, а тя  ми заяви, че било нормално.
Масово хората не знаят за ваучерите. Всички си излизаха директно навън, оттегчени от чакане. На информация нямаше джан-джун.
За какаото - не знам, но снощи един мъж пред нас чака 15 мин за 5 пакетчета такова какао. Ще трябва да е хубаво Joy

# 410
Това какао на Picantina дори го има на касите :0
Толкова ли е хубаво???
Хубаво е, взимала съм преди няколко години намалено. Обаче лидълското също ми харесва много, а е и по-евтино. На касите при нас мисля, че имаше някакво био какао, дали не беше същото....но да не се бъркам нещо.. Thinking

# 411
На касите го има ама е 2 лева Grinning, а аз замених кафето с мляко, с мед и какао и това е какаото, което ми е харесало най-много.
Сравнявам го с тоалетна хартия Фамилия Grinning - съотношение цена/ качество - оптимално. Аз си го купувам от магазинче за ядки и кафета, там е 1,70 лв., но понякога и от магазините.

Био какаото е ужасно Grinning, сигурно е био, ама колко е какао не знам.

# 412
  • Варна
Чудя се само в моя филиал ли в 21 ч 90% от витрините с обслужване са изпразнени? Разбирам, че служителите нямат търпение да се приберат след работа, ама в крайна сметка работното време за клиенти е до 22 ч и не е нормално като отида един час преди края, да заваря само една руска салата, едни маслини, един вид риба и никакво месо и сирена. (само нарязаните колбаси още не бяха прибрани). Не говоря за 5 минути преди края, а за час по-рано. Та и при вас ли е така или мога да се оплача някъде за това?

# 413
  • shumen
Другата седмица си харесах само Шоколадите за детето и какаото за мен за кафето.

# 414
На моята касова бележка пишеше 16-17 лв- това си беше сбор от всичките отстъпки. Peace Не пише никакви позиции.  newsm78 Затова смятах с телефона, за да разбера какво е таксувано и какво не. Иначе знам, че се маркира всеки продукт- и няма как да е иначе. Grinning Просто ми се струва, че преди след всеки артикул с отстъпка отстъпката беше отразена веднага след артикула с отстъпка (дано го обясних добре Mr. Green ), а сега е сборна сума и това ми е по-объркващо. Rolling Eyes

Отстъпките винаги са били след общата сума, т.е. отдолу, а не след всеки артикул - така е в Билла. Сега може и да е променено, скоро не съм купувала повече от 1 нещо с такава отстъпка.

От промоцията 2 за 1 на мен ми маркираха само единия продукт. Три пъти ходих и трите пъти бях на различни каси, с различни касиерки.

Това не е редно, странно е.

# 415
Не може само единия артикул. И двата се таксуват. Иначе излиза на редовна цена.

# 416
Сега погледнах пак касовата бележка- отстъпката е обща (сбор) и по-надолу действително има и позициите (т.е. на кой ред се падат намалените артикули) и съответното им намаление- обаче касовият бон така е бил сгънат, че се виждаше само общата отстъпка. Laughing Peace
Мисля, че не е нормално още в 21 ч. витрините с обслужване да са почти празни, но при нас често се случва след този час там да има само 1 човек от персонала, а и като цяло няма много голям интерес и от клиентите, особено сега след смяната на часовото време....Освен човек да се обърне към Информация или да се обади на Националния телефон на Кауфланд не знам дали може да се направи друго newsm78

# 417
  • оттам, откъдето започва България
Найстина е трябвало да му вземеш и билетче ....чак и мен ме хвана яд че не си му взела ....а за каква игра става въпрос ?

За тази: https://www.kaufland.bg/igri-promocii/igri/koleda-prez-esenta-ig … ser.html#usloviya

# 418
  • Варна
Вчера се набутахме е един КФ, още ме е яд - много хора, на касите опашки, ще кажеш, че предколедно се пазарува.
Нашата касиерка беше някаква възрастна жена на 60 години поне, нещо не беше нито любезна, нито в час с промоциите.
Бяхме напълнили една торба с ябълки, почти 2 кг, бяха на промоцена 0.79лв, едни баби до кашоните яко пълнеха по няколко торби, а тази на касата ни ги маркира като Златна превъзходна, че й казахме да ни ги сторнира. Тя си помисли, че сме взели скъпи ябълки, пък сме ги претеглили като евтини...
Иначе за отстъпките 2 на цената на 1, ги пише най-отдолу на касовия бон. Помислих, че бабето и с тях ни прецака, но на Информация ми обясниха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 419
  • somewhere over the rainbow
Това, че се продават 2 продукта на цената на 1, не значи, че ще маркират само 1. Нали после на инвентаризация ще излязат липси, затова отдолу се приспада от общата сума.
На мен това ми е ясно. Но фъстъченото масло не беше таксувано на промоция, а беше натурално. ММ е от тези, които не гледат бележките, карали сме се по този въпрос, но няма файда. А то и да ги гледам аз вкъщи после, няма голям смисъл, освен ако продуктът е много скъп.
Днес ще се ходи пак - за сирене Лакрима, кашкавал Белийса, кетчупа Хайнц, Лактацид, прясно мляко, масло и банани. Дано сварим и хубави розови домати, че ще ходим довечера.

Общи условия

Активация на акаунт