Кауфланд - тема 32

• 69 256
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Мнения за възглавниците на Тед -50% от 60 на 29.99 лв?
Имам друга възглавница на Тед /мемори/- много съм доволна, пак така от К. на промоция я бях взела за около 35лв. И тази /с лавандулата, нали?/ ми хареса, погледнах я. Стори ми се, че не е прекалено силно ароматизирана, деликатен ми се стори ароматът /по принцип не съм голям фен на лавандулата, но този аромат го понесох добре Laughing /. Колко точно време се запазва- не знам.
Благодаря!Възглавницата е много голяма .Трябва ли да се шият калъфки или задължително се използва оригиналната калъфка която е с цип?

# 481
  • София
имам подобна възглавница, ММ я ползва. А аз дебна да стане, че да се наместя върху нея.
Върху фабричната и калъфка слагам обикновенни, памучни 50 х 70 см. Продават ги по веригите, не са нещо необикновенно. Сменям ги често, пера ги в пералня.

# 482
Чак ме заинтригувахте с тези възглавници. Обичам да ги сменям често, и може да ги погледна. Миришат на лавандула ли?

# 483
Някой има ли впечатление от таблетките на К. за тоалетна чиния? В момента са на добра цена, но не зная дали си заслужават? Благодаря.

# 484
  • Варна
Жива да не бях! Днес се набутах в Кауфланд само за един пакет киноа и на касата ме пуснаха да мина пред опашката. За пръв път ми се случва, очарована съм! Grinning Видях, че е намалена от 5.99 на 4.19 и си приготвих точно пари, тъкмо ще ги давам на касиерката и тя ми вика 5.99. И аз - Flushed Гледам на дисплея, обърнат към мен си пише - 4.19, а тя ми иска 5.99. И се гледаме тъпо. И касиерката се усети с няколко секунди закъснение, че трябвало да натисне тотала, за да се отрази отстъпката и на нейния дисплей. Grinning

# 485
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз пак за прословутото ренде, ето това:

дали някой има някакви отзиви и дали тези на Бьорнер са по-дори?

# 486
  • somewhere over the rainbow
Може ли да ме ориентирате къде се намира киноата в К.? Търсих я при овесените ядки и житото, но нямаше...

# 487
  • Варна
На рафта с био продукти беше в моя филиал.

# 488
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Някой има ли впечатление от таблетките на К. за тоалетна чиния? В момента са на добра цена, но не зная дали си заслужават? Благодаря.
Ако питаш за тези, които са идентични с Лидлските, аз не ги харесвам особено. За мен лично, белината чисти по-добре и я предпочитам.

# 489
Ако питаш за тези, които са идентични с Лидлските, аз не ги харесвам особено. За мен лично, белината чисти по-добре и я предпочитам.
И аз съм на същото мнение.

# 490
Може ли да ме ориентирате къде се намира киноата в К.? Търсих я при овесените ядки и житото, но нямаше...
На Био щанда е тази която е био. Обикновената киноа при нас стои на щанда където са червения боб, черна леща /предполагам и другите бобови са там newsm78/, амарант и т.н.

# 491
  • Варна
Тази, която аз купих е на Крина, не е био, но седеше при био нещата. Имаше и на Радиком - пак на същото място. И аз търсих първо при боба, но там нямаше нищо.

# 492
  • оттам, откъдето започва България
Да похваля едни бисквити, които тази вечер е купил ММ: https://www.ebag.bg/biskviti-bahlsen-coffee-time-shoko-rings-155-g/5924
Лично на мен много ми харесаха. Цената при нас е намалена: от 2.15 лв. на 1.50 лв.

ПП Сега видях, че продуктите с марка Bahlsen са с намаление 30%.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 08:46 от didka pitka

# 493
Аз влизам да споделя,ако някой има нужда от разни ученически и канцеларски дреболии-да се огледа...Днес в ОК беше навалица точно  пред касите-в два коша:гланцови блокчета по 10ст.,скицници,тефтерчета по 50 ст.,разни детски портмонета,несесери,чантички-от 1 до към 3-4лв.,лепящи листчета,папки с ластик-50 ст.стикери и др.подобни,моливи-6,12,18 бр.-от 50 ст.до 1,50.Взех две находки(за мен поне са супер)-бамбукова кутия за чай и кафе за 6.75 и калъфи за дрехи(за под легло)-2 бр.за 80ст.Wink

# 494
  • оттам, откъдето започва България
И при нас бяха пуснали такива намаления, но просто трябва да си в точния момент там. Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 08:12 от didka pitka

Общи условия

Активация на акаунт