Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 845
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Green Peel ефекта е невероятен  малките белези и бръчици изчезват. Много съм доволна и горещо го препоръчвам

# 121
Здравейте искам да попитам какво Ви е мнението за поставяне на ХК в скулите? Какъв филър сте използвали, какво е минималното количество, при което ще има ефект и колко време ви издържа? Като с устните ли е? Трябва ли натрупване, за да издържа повече време?

# 122
Аз сложих наскоро, за първи път, Рестилейн лифт, по 1мл. в скула, но може още по 1/2 да понесе моето лице.
За останалото не мога да кажа, защото мина месец и половина само.

# 123
Някой правил ли е безиглово влагане на хиалурон?

# 124
Как се прави, да не би да е с ултразвук и ХК? Защото си правих вкъщи преди да поставя теосиал кис, ползвах ХК серум и този уред  https://www.aliexpress.com/store/product/Facial-Mesotherapy-Elec … 39.592d9c2dRBukWa

# 125
Green Peel ефекта е невероятен  малките белези и бръчици изчезват. Много съм доволна и горещо го препоръчвам

Какъв е точно този пилинг?

# 126
Green Peel е билков пилинг и аз съм доволна хравила съм го преди няколко години.

# 127
Как се прави, да не би да е с ултразвук и ХК? Защото си правих вкъщи преди да поставя теосиал кис, ползвах ХК серум и този уред  https://www.aliexpress.com/store/product/Facial-Mesotherapy-Elec … 39.592d9c2dRBukWa
Да, ултразвуково вкарване на ХК.
Какво ще кажеш?

# 128
Да, ултразвуково вкарване на ХК.
Какво ще кажеш?
Наистина бързо попива в устните, леко са по-сочни за минути и до там. За мен е минутен ефект.

# 129
  • София
Има някакъв ефект,но за мен моментален - час,два. Реално и да си масажираш устата половин час ще ти е по кръвоснабдена,но определено не си заслужава процедурата Simple Smile

# 130
Здравейте искам да попитам какво Ви е мнението за поставяне на ХК в скулите? Какъв филър сте използвали, какво е минималното количество, при което ще има ефект и колко време ви издържа? Като с устните ли е? Трябва ли натрупване, за да издържа повече време?

Аз съм с Juvеderm Voluma, по 1 ml във всяка скула в началото, после всяка година допълване с 1 ml за двете общо, но зависи от лицето.

# 131
  • София
Здравейте,
Нуждая се от съвет/и и разяснения. Wink
На 45 г. съм и имам тънка и леко отпусната в областта на контура на челюстта/бузите/ кожа.
Бръчки почти нямам с изключение на назолабиалните.
Интересува ме какво се прави за да се постигне повдигане на овала?
Четох, че филър, поставен в скули, назо и брадичка коригират този дефект. Можете ли да ми кажете какъв е този филър и възможно ли е това?

И още един въпрос - разликата между плазмотерапия и мезотерапия, но не като състав, а като видим ефект след процедурите каква е? Коя е по-хубавата и ефективната?

# 132
  • Бургас
Здравейте,
аз пак искам да питам има ли някой правил апаратни процедури за стягане на лице и от кои е имал най-добър ефект?

# 133
  • София
Здравейте,
Нуждая се от съвет/и и разяснения. Wink
На 45 г. съм и имам тънка и леко отпусната в областта на контура на челюстта/бузите/ кожа.
Бръчки почти нямам с изключение на назолабиалните.
Интересува ме какво се прави за да се постигне повдигане на овала?
Четох, че филър, поставен в скули, назо и брадичка коригират този дефект. Можете ли да ми кажете какъв е този филър и възможно ли е това?

И още един въпрос - разликата между плазмотерапия и мезотерапия, но не като състав, а като видим ефект след процедурите каква е? Коя е по-хубавата и ефективната?
В петък ми правиха корекция на леко отпуснат лицев контур. Сложиха хиалурон в скулите (съвсем малко, тъй като имам изразени скули), в триъгълната зона между края на устата, брадичката и предната долна част бузите, и малко в брадичката. Още съм леко отекла от интервенцията, но имам по-свеж и по-млад вид, отпускането на контура е обрано.

# 134
  • София
Здравейте,бях попитала тук преди месец дали има такива,които са си правили  процедурата Geneo+.Аз се реших и направих 2 процедури в Скин лайн.Пише,че са необходими 5-6 такива за пълен ефект.Доволна съм от ефекта-получава се избистяне на тена и свежест,леко заглаждане на бръчиците.Но тъй като аз имам упорити пигментни петна,с доктора там решихме,че ще е по-добре да направя дълбок лаз.пилинг,отколкото да продължавам с тези процедури.Най-вероятно ще направя комбинация от дълбок лаз.пилинг и PRP,тъй като са на промоция и чета много добри отзиви за PRP.

Общи условия

Активация на акаунт