Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 013
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
От моя опит с Теосиал - най-видим ефект има в дните след поставянето на филъра, защото има и лек оток. След това отокът спада и промяната преди/след филъра не е толкова видима. При толкова малко количество - травмата не е голяма, и е възможно и отокът да е нищожен. Но е хубаво, че не сте сложили повече. По-добре постепенна промяна, ако е нужно - ще добавяш Simple Smile

# 196
  • при Arctic Monkeys
 И аз си мисля, че по-обемно от това няма да стане , ама.. Ще добавям още. Това ми каза и лекарката - изчакваме и добавяме още малко. Искам естествен ефект,за това винаги ме е било страх да слагам там, защото почти винаги си личи, че е пипано. Наистина, че добър обем явно се постига постепенно, лошото е, че аз не съм от най-търпеливите, но явно няма как Sunglasses
И трябва да се наливам отново с вода, което ми е супер досадно.

Благодаря ви за отговорите!!!

# 197
  • в 1001-та нощ
Тя ли ти препоръча вода? При омрежените филъри уж не е нужно. Вероятно не знаеш какво точно е поставила?

Усещаш ли травма? Мястото болезено ли е на допир?

# 198
  • при Arctic Monkeys
Ами вкъщи ми е паспортчето. Теосиал но не знам точно кой. Вече не усещам абсолютно никакъв дискомфорт. Тя ми препоръча, да, по 2 литра. Абсурд е да поема такива количества.

# 199
Теосиал наистина задържа водата .
След една година при мен все още има ефект . А сложих Кис 1 мл .

# 200
Здравейте, хубавици. Аз преди малко се върнах от последната процедура. Сложихме филър под очите, обаче... Имам чувството, че изглежда странно. Смисъл областта между носа и долния клепач е обемна и нещо не мога да се възприема.
При тези от вас, които са запълвали долина на сълзата така ли изглежда - става по обемно в тази област? Предполагам и че сега има отток, който ще спадне, но все пак.
Погледнете ме на снимката и ако е удобно, дайте мнение, изглеждам ли подута и странно? Първата е след, а втората - преди Simple Smile
А също и усещам лека болезненост, като се усмихвам. При вас имало ли е?

Благодаря!

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 20:53 от KPP

# 201
KKP, къде го направи, защото и аз се интересувам? Какъв продукт ти сложиха?

# 202
Dete2 в клиниката на д-р Денкова, при д-р Георгиевски.
Да добавя за дамите, като мен, които се колебаят - ултразвукът ще разтлгради филъра, така че не може да се ползва...

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 17:58 от KPP

# 203
  • в 1001-та нощ
Поне от това, което се вижда на снимките - не си имала нужда от филъра. С канюла или с игла го постави? Кой продукт?

# 204
Поне от това, което се вижда на снимките - не си имала нужда от филъра. С канюла или с игла го постави? Кой продукт?
Juvederm Voluma или Vorbella, един от двата. Имах доста хлътналост, но в момента стои неестествено подуто в зоната между клепача и очите. Ако след като спадне оттока пак стои така, какви са ми вариантите? Може ли да се разгради и какъв ще е ефекта от разграждането?
Сложи го с канюла.

# 205
Juvederm Voluma или Vorbella, един от двата. Имах доста хлътналост, но в момента стои неестествено подуто в зоната между клепача и очите. Ако след като спадне оттока пак стои така, какви са ми вариантите? Може ли да се разгради и какъв ще е ефекта от разграждането?
Сложи го с канюла.
В тази област не е добре да се разгражда поставеният филър , получава се пигментация .Веднага след поставянето има оток и това е нормално .Упойката във филъра също може да причини оток но в рамките на 3 до5 дни се нормализира .
Нормално е да има болезненост при натиск , това да не ви притеснява .Нормално е също и подпухването от самият филър .

# 206
  • Пловдив
KPP,според мен ти се е получило доста добре,поне това което се вижда на снимката.Аз съм слагала в тази област и в първите дни изглеждах доста зле,а ти си супер.

# 207
KPP,според мен ти се е получило доста добре,поне това което се вижда на снимката.Аз съм слагала в тази област и в първите дни изглеждах доста зле,а ти си супер.
И аз мисля че ефекта е много добър .

# 208
Какво ви е мнението за филър Априлин в устните като омреженост и трайност?

# 209
Благодаря на всички за успокоението. Много съм се притеснила да не остане така, защото изглежда сякаш съб бита, но без синини Grinning Но като се замисля има логика да е просто отток, защото все пак си е голяма травма, а зоната там е фина.
Като отток ли изглежда или грешно поставен филър?...

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 10:06 от KPP

Общи условия

Активация на акаунт