Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 028
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Момичета рано-рано изтърчах в банята и се залепих пред огледарото.Хиля се като идиот заради резултата който виждам.След 2 дни на страх и тъпа болка и отоци - това което виждам е невероятно.Докторът ми каза че в понеделник всичко ще е О.К. ама аз съм си страхлива - какво ли не ми мина през главата.Все още имам слаб оток в дясно до брадичката но си го знам само аз.Сега ще чакам домашните да станат за да им видя реакцията - в петък ме бяха обявили за луда.Пожелавам на всички които ще правят някакви корекции по себе си да бъдат преди всичко здрави и много много удовлетворени след това.Сега остава търпеливо да изчакам десетина дни до пълното разгръщане на ефекта.

# 256
Отидох но консултация - показаха ми снимки на жени правени от италианеца Ровати.
Би ли споделила при кого ходи на консултация и при кого поставя филъра под очите.

# 257
Отидох но консултация - показаха ми снимки на жени правени от италианеца Ровати.
Би ли споделила при кого ходи на консултация и при кого поставя филъра под очите.

Отговорих на лични!

# 258
Здравейте, някой може ли да ми даде мнение за Alma Q Laser .

# 259
  • София
Аз искам да ви питам за мнение относно венус легаси и колко процедури се правят? Търся стягане и евентуално намаляване на няколко см в областта на бедрата. Ще има ли смисъл от такава процедура? Гледах разни стари мнения, но реших да попитам пак. Nerd

# 260
  • в 1001-та нощ
В съчетание с кардио и промяна в храненето, ветоятно да. Консултирай с терапевт на място, за да те види, и да прецените дали има смисъл да започваш.

# 261
В съчетание на кардио и промяна в храненето, ще има резултат и без венус легаси.

# 262
Момичета рано-рано изтърчах в банята и се залепих пред огледарото.Хиля се като идиот заради резултата който виждам.След 2 дни на страх и тъпа болка и отоци - това което виждам е невероятно.Докторът ми каза че в понеделник всичко ще е О.К. ама аз съм си страхлива - какво ли не ми мина през главата.Все още имам слаб оток в дясно до брадичката но си го знам само аз.Сега ще чакам домашните да станат за да им видя реакцията - в петък ме бяха обявили за луда.Пожелавам на всички които ще правят някакви корекции по себе си да бъдат преди всичко здрави и много много удовлетворени след това.Сега остава търпеливо да изчакам десетина дни до пълното разгръщане на ефекта.

Би ли споделила при кой лекар прави процедурите и какви филъри са поставени.

# 263
Отговорих на лични

# 264
Здравейте, бихте ли ми препоръчали доктор в София, при когото сте си поставяли ботокс? От кой сте доволни и е нямало паднал клепач и т.н... и също така каква марка ботокс сте си поставяли?
Става въпрос за поставяна на челото на хоризонтални линии и гневна бръчка.
 Благодаря ви предварително..
За сега съм се насочила към Ванеска, но само по прочетено малко тук

# 265
При д-р Етугов.Без никакви забележки!

# 266
По-нагоре Ениса  е споделила за Др Етугов , може нея да поразпиташ за ботокса.

Наскоро се спомена и д-р Мирчевска за добър ботокс .
Аз съм чувала добри отзиви  за Др Каляшева и д-р Чолакова ( но втората е в Пловдив)

Алена е доволна от Скинлайн и д-р Михайлов , така че всичко зависи от твоите предпочитания.

# 267
Здравейте, ще слагам ботокс на чело и гневна скоро, но най-наложително ми е да си оправя ‘баркода’-пушаческите бръчки на горната устна. Някой има ли впечатления и препоръки за филър? Търся естествен ефект, не искам да увеличавам обем.

# 268
  • в 1001-та нощ
... Търся естествен ефект, не искам да увеличавам обем.

Juvederm Volift

# 269
Здравейте! Аз отново се включвам. 5 дена след процедурата почти всимки оттоци са спаднали (благодарение на едно гелче Арнигер и хомеопатия Arnica).
Лицето ми е невероятно - свежо, без никакви торбички. Просто не мога да се насладя на резултата. Вече не нося капка грим.
Като цяло процедурите, които направих са:
1. Ботокс гневна бръчка и чело. При мен ефектът се разгръща след около 5-7 ден. Резултат - гладко и свежо чело, без липса на мимики, повдигнат ефект на веждите, който отваря окото.
2. Мезотерапия Juvederm Volite. Резултат изравнен тен, сияеща кожа, повече не ми излизат комедони или пъпки.
3. Филър под очите и в бузите/скулите. Резултат - вече нямам вдлъбнатини под очите и между носа и бузите, лицето изглежда по-плътно, обемно и свежо.
Док ми забрани да ползвам апарати с ултрозвук, които бяха едни от любимите ми за вкарване на ампули и хидратация.
Вие как поддържате ежеседмично кожата?
Много харесвам и процедурата кислородна мезотерапия, която се прави с апарат, който изстрелва струя кислород - дали ще навреди на филъра?
А има ли дами с филъри, които тренират? Възможно ли е да се появи проблем?

Общи условия

Активация на акаунт