Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 023
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Правила съм почти всички видове пилинги през годините . Най-добър резултат се получава  САМО след пилинг с трихлороцетна киселина,  ако се направи от много добър специалист. Интензивно белене след 5,6 ден. Кожата става перфектна, като бебешка. Лошото е, че след два,три месеца започва постепенно да връща старото си състояние. Е, не на 100%, но все пак... Обмислям вариант, да пробвам  след процедурата да правя микродермабразио с апарат за домашно ползване, за да задържа ефекта.

Имам молба, ако някой е правил процедури с Alma Q или Hajfu да сподели резултат. Извинявам се, ако вече е коментирано някъде напред и съм го пропуснала.

# 271
Аз пък се вманичаих на тема конци. Май месец сложих по два на страна, лифтинг конци. Имах синини, леко хлътване от едната страна, абе 10дена трагично. След това, обаче се разкри хубава кожа, леко скули се оформиха, красота. Обаче долната част не ми харесваше и все там погледа. Айде август пак за конци, ама докторката ме убеди да съм си сложела мезоконци, повече бройки, ефекта щял да бъде същия. Да, ама не. Освен, че ходих 10 дни като булдог после спаднаха нещата и нищо.
Сега преди 2 дни пак сложих по два лифт конеца на страна, уж да се дръпне около челюстта, отдясно, обаче имам вече страствания, предупредих я, сега си имам там оток и нагъване, грозна работа. а и боли.Май от тези конци няма да има ефект, дано няма и дефект повече и да се разнесат отоци и нагъвания. Отделно исках контур на устни и сложихме 1/2 Перфекта, бях предупредена, че първо слагане се разнася бързо, ама чак да нямам нищо след два дни???? Изобщо разочарование последните пъти и изгубени пари....

# 272
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile Поставена една ампула Revolax Deеp в устни (много ми е любим този филър) и 10 единици в челото, за протокола на 24 год. съм. Лекарката каза, че дозата е превантивна. Реално ми боцна само горната част на челото, защото там се бръчкам, за други места нямам никаква нужда. Ботокса е някакъв корейски, не му запомних името.. почна да ме хваща още на следващия ден, не съм "гипсирана", реално долната част на челото си я бръчкам, когато правя мимики, но там няма продукт. Simple Smile) Револакса пък го харесвам, защото е евтин и траен, при все че други филъри ми държат макс 2 месеца, този беше поставил рекорд с цели 4 хаха. Първия месец седи малко твърд, след това омеква и е естествен. Lips Animal Heart Eyes Cat

Всъщност защо след поставяне на филъри/ботокс не е препоръчително пиенето на алкохол? Разграждат се по-бързо или може да имат някакъв негативен ефект ? Защото аз няколко часа след това изпих едно голямо уиски и се притесних Grinning

# 273
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Здравейте момичета, знам, че е относително, но колко ви взимат за ботокс на гневни бръчки? В нета попаднах на много противоречива информация. Четох назад и установих, че май съм закъсняла, но пък по-добре късно от никога.

# 274
https://Ще правя в пакет ботокс и филър /мога да избера между рестилайн,princess и juvederm/ пакета е 499лв. Само ботокс не зная колко е, защото този ще ми е за първи път.

# 275
  • На топло в неговото сърце.
Аз съм много доволна!Нямам промяна в размера и преди и сега съм 75D резултата е Уау!Имам разрез котва,като зърната ми са преместени с 10 и 11,5 см нагоре!Оперира ме на 01 Ноември миналата година  и белезите вече избледняват.Този отдолу е точно на гънката и не се забелязва изобщо. Абе гърдите ми са като на подрастваща!
При кого сте си правили операцията?
При доц.Тепавичарова в Алескандровска.

# 276
Аз пък се вманичаих на тема конци. Май месец сложих по два на страна, лифтинг конци. Имах синини, леко хлътване от едната страна, абе 10дена трагично. След това, обаче се разкри хубава кожа, леко скули се оформиха, красота. Обаче долната част не ми харесваше и все там погледа. Айде август пак за конци, ама докторката ме убеди да съм си сложела мезоконци, повече бройки, ефекта щял да бъде същия. Да, ама не. Освен, че ходих 10 дни като булдог после спаднаха нещата и нищо.
Сега преди 2 дни пак сложих по два лифт конеца на страна, уж да се дръпне около челюстта, отдясно, обаче имам вече страствания, предупредих я, сега си имам там оток и нагъване, грозна работа. а и боли.Май от тези конци няма да има ефект, дано няма и дефект повече и да се разнесат отоци и нагъвания. Отделно исках контур на устни и сложихме 1/2 Перфекта, бях предупредена, че първо слагане се разнася бързо, ама чак да нямам нищо след два дни???? Изобщо разочарование последните пъти и изгубени пари....
Така - за това говорех по-горе.Мезоконците са нещо чудесно за освежаване на тена и подобряване на общото състояние на кожата.Това е като да си поставиш много хубав крем за лице и той да достигне до по-дълбоките слоеве на кожата.Лошо няма - за по-млади кожи е О.К.Когато докторите са коректни - тези неща се обясняват на пациента подробно.Когато говорим за лифтинг конци - нещата стават сериозни.По същество това е хирургичен конец използван в медицината от поне 50 г. но видовете лифтинг конци се различават и по състав и по форма.С конеца се слиза на 3-5 мм. подкожно и се вдига цялата структура на лицето.Дали ще се използват конци с нарези или конуси зависи от много неща.Следва най-главното - техника на поставяне.За разлика от мезоконците тук нещата са сериозни - възстановителния период не е лек и преди тази манипулация трябва да се информирате сериозно.Острият период на възстановяване е от 3 до 5 дни.После още 10 за да се нормализират нещата и ефекта се вижда след месец от манипулацията.Аз се консултирах и отделно изчетох и изгледах всичко по темата лифтинг конци и виждам че нашите доктори представят нещата малко лековато най-вече за да не плашат пациентите.Продължавам да проучвам лифтинг конците Аптос за които се знае че са от най-добрите но за съжаление се оказва че са влезли официално при нас едва през м. март т. г.В задачата се пита колко от лекарите притежават необходимата квалификация за поставянето им и защо никъде в нашите сайтове не видях българки след такава манипулация.Руските сайтове бълват снимки и информация на килограм а тука е доста оскъдно.За теб съм сигурна че ще се възстановиш - слагай кремове с арника и пий арника за отоците - ще минат.Просто бъди търпелива и много се надявам да споделиш какви са били конците - надявам се да не са корейски.Успех!

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 13:38 от Enisa60

# 277
Така - за това говорех по-горе.Мезоконците са нещо чудесно за освежаване на тена и подобряване на общото състояние на кожата.Това е като да си поставиш много хубав крем за лице и той да достигне до по-дълбоките слоеве на кожата.Лошо няма - за по-млади кожи е О.К.Когато докторите са коректни - тези неща се обесняват на пациента подробно.Когато говорим за лифтинг конци - нещата стават сериозни.По същество това е хирургичен конец използван в медицината от поне 50 г. но видовете лифтинг конци се различават и по състав и по форма.С конеца се слиза на 3-5 мм. подкожно и се вдига цялата структура на лицето.Дали ще се използват конци с нарези или конуси зависи от много неща.Следва най-главното - техника на поставяне.За разлика от мезоконците тук нещата са сериозни - възстановителния период не е лек и преди тази манипулация трябва да се информирате сериозно.Острият период на възстановяване е от 3 до 5 дни.После още 10 за да се нормализират нещата и ефекта се вижда след месец от манипулацията.Аз се консултирах и отделно изчетох и изгледах всичко по темата лифтинг конци и виждам че нашите доктори представят нещата малко лековато най-вече за да не плашат пациентите.Продължавам да проучвам лифтинг конците Аптос за които се знае че са от най-добрите но за съжаление се оказва че са влезли официално при нас едва през м. март т. г.В задачата се пита колко от лекарите притежават необходимата квалификация за поставянето им и защо никъде в нашите сайтове не видях българки след такава манипулация.Руските сайтове бълват снимки и информация на килограм а тука е доста оскъдно.За теб съм сигурна че ще се възставовиш - слагай кремове с арника и пий арника за отоците - ще минат.Просто бъди търпелива и много се надявам да споделиш какви са били конците - надявам се да не са корейски.Успех!
Много точна информация за конците .Аз съм с Anchor които си приличат с Aptos .Ще допълня че ефекта се вижда чак след   вторият месец .Защото отока , силното опъване  и боцкане продължават поне около месец .
Aptos имаха обучение за напреднали и Валянова и Ванеска от Хил Клиник имаха представяне и двете слагат такива.

# 278
Моите мисля са Barb III. Лошо е, че веднъж не се заинтересувах какво ми слагат в момента. Лягам и караме на доверие. Но има разлика между поставянето на лифт и мезоконците, при лифта го има характерното опъване след вкарването на конеца, та зъбчати си бяха последния път. Не знам, дано се оправят нещата, с това срастване е лошо, как ще се разнесе, това не е оток все пак...оффф.
И на някоя от вас случвало ли се е филър за устни дансе разнесе за два!!! дни?
Какъв е тоя мой организъм?

# 279
Моите мисля са Barb III. Лошо е, че веднъж не се заинтересувах какво ми слагат в момента. Лягам и караме на доверие. Но има разлика между поставянето на лифт и мезоконците, при лифта го има характерното опъване след вкарването на конеца, та зъбчати си бяха последния път. Не знам, дано се оправят нещата, с това срастване е лошо, как ще се разнесе, това не е оток все пак...оффф.

От филъра е - Перфекта. За него мненията са точно като твоето - резорбация за седмица.

# 280

Мезоконците биоревитализат кожата , те не лифтират .Целта им е да се повиши синтеза на колаген и се подреждат във вид на мрежа в дадена ант.област .
При Bar II и Barb 4 се получава лифтиране .И при тях няколко дни се усещат зъбите .
При Anchor и Aptos вече говорим за по - добро лифтиране и видимо обиране на птозата в дадена област .
Аз също в началото започнах с линейни мезоконци точно с цел освежаване на кожата , което няма как да се постигне с филър или мезотерапия .

# 281

От филъра е - Перфекта. За него мненията са точно като твоето - резорбация за седмица.
Ами много хубаво. Първия път бързо изчезвал филъра, ама седмица!!! А тъкмо ми хареса резултата, хем леко коригиране имаше, хе, естествено. 200/250 лв., обаче на седмица нямам! Бясна съм!

# 282
  • в 1001-та нощ
Ще правя в пакет ботокс и филър /мога да избера между рестилайн,princess и juvederm/ пакета е 499лв. Само ботокс не зная колко е, защото този ще ми е за първи път.

Жуведерм

# 283
Ще правя в пакет ботокс и филър /мога да избера между рестилайн,princess и juvederm/ пакета е 499лв. Само ботокс не зная колко е, защото този ще ми е за първи път.

Жуведерм
Благодаря много! Flowers Hibiscus

# 284
  • София

Ами много хубаво. Първия път бързо изчезвал филъра, ама седмица!!! А тъкмо ми хареса резултата, хем леко коригиране имаше, хе, естествено. 200/250 лв., обаче на седмица нямам! Бясна съм!

Ако си сложила Перфекта в устните,ясна е причината за бързото изчезване.
Защо сложи него?По добре 500 дай,но да има трайност.
И аз веднъж се опарих така с този филър и няма да повторя грешката си никога.

Общи условия

Активация на акаунт