Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 928
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Каза,че имам страхотна основа,чашка Б,ама малко Б съм 😂 Като размер ми каза 450 ff анатомични. Не сме говорили с повече подробности,тъй като отслабвам и ще имам още една консултация преди операция за уточняване на размера Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 06:32 от bubanka

# 436
Скоро не съм се включвала, но ето ме отново наред със стандартните филъри, от днес съм с конци Аптос,
има доста по добро повдигане на назолабиалните от силует софт, та засега съм доволна да видим как ще останат във времето . Тегавко е поставянето на упойката най вече, останалото е търпимо. Така че ако някой се интересува,  едно положително мнение за аптос:))

# 437
Скоро не съм се включвала, но ето ме отново наред със стандартните филъри, от днес съм с конци Аптос,
има доста по добро повдигане на назолабиалните от силует софт, та засега съм доволна да видим как ще останат във времето . Тегавко е поставянето на упойката най вече, останалото е търпимо. Така че ако някой се интересува,  едно положително мнение за аптос:))

Браво - направи го все пак!Колко си отекла синките как са и какво значи упойката....Колко конеца и колко време - разказвай ! Толкова хора чакаме на теб!Бързо възстановяване!

# 438
има доста по добро повдигане на назолабиалните от силует софт, та засега съм доволна да видим как ще останат във времето . Тегавко е поставянето на упойката най вече, останалото е търпимо. Така че ако някой се интересува,  едно положително мнение за аптос:))

Браво - направи го все пак!Колко си отекла синките как са и какво значи упойката....Колко конеца и колко време - разказвай ! Толкова хора чакаме на теб!Бързо възстановяване!
И цена ако е удобно!Честито!🤗

# 439
Добре де, ако почнеш да слагаш такива количества на 18 години, след 10-20 години какво правиш?
Аз обичам естественото излъчване, да не си личи, че си правен.

Търсих специална тема, но не намерих. Да имате отзиви за ринопластика, която се препоръчва по медицински причини?
А какво толкова може да стане, аз до колкото знам ХК не е вредна? Тя се съдържа в човешкото тяло и с годините намяла и поради тази причина се появяват бръчки и тн... греша ли? А и колко да сложа.... 5 зони по 1мл... на моето кръгло лице по-малко нямаше да има ефект.

# 440
  • в 1001-та нощ
Бръчките са и в резултат на мимиките - при движение, мускулите  притискат околните тъкани и ги деформират. С времето - еластичността на кожата намалява, тъканите се отпускат, висват.
А отн. ХК, която си сложила - вероятно с времето ще се резорбира, трайността й не е кой знае колко голяма.

# 441
Здравейте!
Правила съм си серия от десет химически пилинга с трихлороцетна киселина преди 10г. Първият пилинг си го направих в Кожната клиника към Медицинска академия. При доц.Казанджиева направих консултацията, а самата процедура я извърши доктор Катя Паскова. В последствие си набавих киселинен разтвор от въпросната субстанция и започнах да си правя пилингите сама на всеки три четири седмици. От това за колко време се задържа киселината да въздейства върху кожата, и от това в какъв концентрат е тя, може да се прецени дали пилингът е повърхностен, среден или дълбок. При мен резултатът беше добър, тъй като аз имах акне и успях да го преборя по този начин. За съжаление ми останаха белези на доста места, които в годините се опитвах да премахма с лазарен пилинг, чрез фраксел, но ефектът не беше кой знае колко задоволителен.
В момента пробвам една нова технология, която работи на принципа на фракционният лазер, и при която процедура също се получават малки изгаряния, но процесът на работа се контролира изцяло от извършващият манипулацията. Преди три дни си направих една процедура на белезите от акне, и една на 5см. белег на челото, който имам от над 20г. Процедурата за която говоря се казва фибробласт лифт или плазмолифт и ако искате бих могла да прикача снимки, свалени от нета тук, за да видите поразителният ѝ ефект, не само върху белези, но и за премахване на всякакъв род бръчки, горен и долен клепач, увиснала кожа, петна, стрии, папиломи, бенки, татуси и всякакви други кожнк несъвършенства. А тези дни ще кача и снимки от моя личен опит с въпросната технология.
Поздрави!

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 09:44 от Siempre guapa

# 442
  • На топло в неговото сърце.
Искаме разбира се!

# 443
Позволено ли е? Тъй като се опитах да публикувам няколко пъти, но изчезват, или аз нещо не правя както трябва. Нова съм във форума и не съм съвсем наясно все още с правилата.

# 444
размножавате един и същ пост в неподходящи теми
един тук е достатъчен

# 445
  • в 1001-та нощ
С волтаична плазма ли е процедурата?

# 446
Към модератора.
Благодаря! И се извинявам, ако съм нарушила правилата по някакъв начин. Мога ли да прикача снимки, свалени от нет пространството, за да покажа за какъв тип процедура говоря.
Поздрави!
Към въпросът за плазмолифтинга.
Да, мисля, че става дума за волтаичен плазмолифт. Не е този, при който се инжектира субстанция.
Поздрави и на Вас!

# 447
Към модератора.
Благодаря! И се извинявам, ако съм нарушила правилата по някакъв начин. Мога ли да прикача снимки, свалени от нет пространството, за да покажа за какъв тип процедура говоря.
Поздрави!
Към въпросът за плазмолифтинга.
Да, мисля, че става дума за волтаичен плазмолифт. Не е този, при който се инжектира субстанция.
Поздрави и на Вас!
Болезнено ли е и колко струва?

# 448
Болката е поносима. Аз си го направих без местна упойка и не беше кой знае колко болезнено, но с обезболяваща паста мисля, че няма да има почти никаква болка.
Цените в естетичните клиники започват от 300 лева на зона. Лично аз си купих апарата на изплащане и си направих процедурите сама, като преди това изчетох почти всичко публикувано в мрежата, относно използването и техниките на приложение при този тип манипулации.
До една седмица бих могла да кача и снимки от това, което се е получило при мен.
Поздрави!

# 449
  • в 1001-та нощ
Аз пробвах първо обезболяване само с крем с лидокаин, но на места става нетърпимо болезнено. След това сложихме инжекционна упойка - и всичко беше точно. По този начин не боли. После също не боли. Но при мен беше доста по-хард от снимките с точките.

Има ефект, но не чак, като на тези снимки с клепачите, според мен са попрекалили малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт