Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 914
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Трайността на Револакс е поразителна. Честити нови устни Simple Smile

# 466
  • Милано
Да се отчета с 1,1 мл Револкс в устни. Ужасно твърд и болезнен филър, но съм доволна от крайния резултат. Може би седмица ме боля там, където е боцкано, без външни белези като отоци и синини. Последно бях слагал Белотеро преди 3  години , Револакса ми харесва повече. Ще водим и трайността.
И един въпрос - пак преди 3 години слагах Хиалуроника (ако не бъркам името) в назо. Трайността му се запази до ден днешен , обаче сега след поставянето в устните, от едната страна ми се появи отново по-изразена гънка. Каква може да е причината? Именно така разбрах , че същност още си е стоял ефекта от назото, защото сега стана както от преди да сложа. Само от едната страна.
Каква е цената за това количество?

# 467
Здравейте да се похваля с мойте нови устни и мезотерапия!!!! Много съм доволна от ефекта първите дни бях много притеснена, защото имах някакви мини твърди подутинки в лицето, а и устната ми беше подута, но сега всичко е перфектно имам уникални устни от 1мл жуведерм волист и румени бузки и гладка кожа от хидрата пак на съшата марка и всичко за 616 лв с -20% отстъпка. Днес пак ходих до олимпия клиник и си направих пакет за още 5 мезо терапии, защото ми казаха че дълготрайния ефект идва след 4-тата до 6-тата мезо терапия през 3-4седмици интервал. Също така заради пакета ми направиха нови 20% отстъпка като от 1400 ми излезе 1120лв. Добри ли са цените за продуктите и ще имам ли ефект от серията мезо терапия с хидра жуведерм???
Благодаря ви!!!!

# 468
  • в 1001-та нощ
Толкова ниски цени на Жуведерм не съм виждала до сега. Аз съм правила 2 мезотерапии, и двата пъти - еднократно по 3 мл, и съм  много доволна. С Жуведерм не съм правила, но вяравм, че ще останеш удовлетворена  Simple Smile

# 469
# 470
Алена много благодаря за бързия и както винаги точен отговор! Значи съм хванала промоцията хихи.... може би защото тук в стрелбище са нова клиника и са такива цените и отстъпките дано останат такива, че сега реших и склули да си правя. Доктора, е там ми каза че може да запълни и тези линии, които за межди носа и вървят към ръбчетата на устат, но каза че при са много слабо изразени, а скулите сама съм си решила. Simple Smile Охх бях много уплашена от болка и незнание, но сега съм направо на 7мото небе Simple Smile

# 471
Пък, ако пуснете и снимки ще е много добре.

# 472
  • в 1001-та нощ
Алена много благодаря за бързия и както винаги точен отговор! Значи съм хванала промоцията хихи.... може би защото тук в стрелбище са нова клиника и са такива цените и отстъпките дано останат такива, че сега реших и склули да си правя. Доктора, е там ми каза че може да запълни и тези линии, които за межди носа и вървят към ръбчетата на устат, но каза че при са много слабо изразени, а скулите сама съм си решила. Simple Smile Охх бях много уплашена от болка и незнание, но сега съм направо на 7мото небе Simple Smile

Едно по едно ще ги направиш нещата Simple Smile Нямаш спешна работа. Като направиш скулите - ще се поизпъне и назолабиалната област. Така, че първо направи скулите и след това надолу.

# 473
  • София
Здравейте момичета! Извинете, че така нахлувам, отдавна не съм се включвала, но скорошен проблем ме провокира да попитам: има ли някоя от Вас, която успешно да е заличила пресни/ нови стрий? Може ли да препоръчате метод/клиника? Много Ви благодаря!
И аз да нахлуя тук, чета ви от известно време, сега мисля, че мога да съм полезна с нещо. Аз стрийте си ги заличих почти на 100%, имам предвид, че се забелязват при вглеждане от близо и са някак изключително повърхностни и с много намален размер. Постигнах го с 4 терапии микронидълинг, признавам си, че бях изключително скептична и ако не ми беше предложено от  козметичката на която имам доверие, нямаше въобще да допусна, че нещо наистина може да ги повлияе.
Много Ви благодаря! Ще опитам!

# 474
Айде да се запиша и аз - днес явно е ден за процедури.Току-що се прибирам от при Етугов.Сложих още 1 мл. филър в средната част на лицето и лека корекция на пълненето от миналия път.Сега пак плескам крем против синки - не ги виждам за момента но там откъдето влезе канюлата утре ще съм синкава леко.И понеже отичам - лед.Отока не е силен но това са меки части а аз трудно възстановявам.Та накратко - след ботокс филър под очи контур на уста филър в долната част на лице и корекция на средна част и скула - край до новата година.Декември почти дойде - време е за купони.Стига боцкане - точния резултат ще го видя след ден-два.За момента съм много много доволна.Пак си нямам запетайки - извинете ме.

# 475
За стриите и аз се интересувам, превантивно( бременна съм), а имам предразположеност. Мажа се с преварен зехтин и дано да има ефект.
ZUZANA, мама проблема с назолабиалните ще го решава с филър, а за цялостно освежаване ще прави  серия от мезотерапии. 

# 476
Revolax deep 1.2 ml е 340 на промо този месец в Скин Лайн София.

# 477
Revolax deep 1.2 ml е 340 на промо този месец в Скин Лайн София.
За какво е този филър?

# 478
Айде да се запиша и аз - днес явно е ден за процедури.Току-що се прибирам от при Етугов.Сложих още 1 мл. филър в средната част на лицето и лека корекция на пълненето от миналия път.Сега пак плескам крем против синки - не ги виждам за момента но там откъдето влезе канюлата утре ще съм синкава леко.И понеже отичам - лед.Отока не е силен но това са меки части а аз трудно възстановявам.Та накратко - след ботокс филър под очи контур на уста филър в долната част на лице и корекция на средна част и скула - край до новата година.Декември почти дойде - време е за купони.Стига боцкане - точния резултат ще го видя след ден-два.За момента съм много много доволна.Пак си нямам запетайки - извинете ме.
Какъв е този ботокс филър за под очи?
Аз в петък имам час и проблемната зона ми е точно под очи. Дано само времето позволява и мога да пътувам  Grinning

# 479
Когато слагах Хиалурон в устинте приятелка ми каза да не поставям лед, а парче ананас.

Общи условия

Активация на акаунт