Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 860
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Собственичката си ги харесва и комуто се нравят може да посети въпросната лекарка. 

# 526
Може би защото са правени под различен ъгъл снимките. На сегашната снимка са снимани отдолу. А и все пак 10тина дни са минали само.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:50 от -True Blue-

# 527
Marin4eto, Пит  какъв  филър поставяте под очите и колко излиза като цена при Ванеска?

# 528
Собственичката си ги харесва и комуто се нравят може да посети въпросната лекарка. 
Ами аз не съм казала, че са перфектни Simple Smile но съм доволна от резултата.
Сравнение не мога да направя , защото не съм ходила при друг. Харесах една , две работи на Каляшева , та се замислям за нея по-нататък. Защото искам да правя контур в бъдеще.

# 529
И на мен ми харесват, не знам какъв им е кусура?!

# 530
Marin4eto, Пит  какъв  филър поставяте под очите и колко излиза като цена при Ванеска?
Theosyal Redensity II
500.

# 531
От известно време следя в инстаграм руска лекарка. Много ми харесва резултатът - някой познава ли
специалист в Бг, който може да направи точно този ефект?

На мен веднъж ми правиха контур и резулнатът беше пагубен - патешки устни, не можех да се гледам... изглеждаха наистина като човка, а не така сочни и с "чупка" Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 23:42 от bonibon_

# 532
  • София
И на мен ми харесват, не знам какъв им е кусура?!
И на мен много ми харесват! Аз имам друга форма на устните и за мен показаната е непостижима.

# 533
  • София
Ами аз не съм казала, че са перфектни Simple Smile но съм доволна от резултата.
Сравнение не мога да направя , защото не съм ходила при друг. Харесах една , две работи на Каляшева , та се замислям за нея по-нататък. Защото искам да правя контур в бъдеще.
И на мен не ми харесва как са станали устните,съжалявам..
Отиди при Каляшева следващия път.Мисля,че тя ще се справи в пъти по добре. Peace
bomibon_ ,страхотни са устните на снимките,които си качила,Но не се сещам коя от бг лекарките би могла да ги направи.
Доста често харесваме определени снимки и искаме да ни направят същите.Еми да ,но не винаги е възможно за съжаление.
Много е важна и собствената форма за крайния резултат. Peace
Аз пък харесвам тези: Heart Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/193/9448193X.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/194/9448194k.jpg

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 02:47 от Даяна1111

# 534
станахме доста недоволните от Михайлов.
на мен поне не ми е пипал лицето.
+ още една не особено доволна от Михайлов
голяма претенция за компетентност, и не особена сръчност. Не бих посетила пак, правила съм прп там.

# 535
станахме доста недоволните от Михайлов.
на мен поне не ми е пипал лицето.
+ още една не особено доволна от Михайлов
голяма претенция за компетентност, и не особена сръчност. Не бих посетила пак, правила съм прп там.
Поздрави от мен! Как е ефекта при теб от Аптос? Измина почти седмица от процедурата - доволна ли си?

# 536
извинявам се за невежеството, имам въпрос
какво означава "лифтинг филър" ? става въпрос за пачи крак и вдигане на контура на лицето. Има ли някакво подуване, подпухване на тази зона след това или си остава само лифтинг ефекта?

# 537
Тези, ако някой в Бг може да ги направи давам колкото ми поискат!
П.П. и на мен не ми харесват устните, които коментирате. Те нямат никакъв контур, една дебела, сливаща се плът, криви са...съжалявам, наистина не искам да засегна момичето.Моите пък не са криви, в спокойно положение са даже хубави, като се усмихна-топчета....

# 538
Вижте др.Манолова от Allure София ( Juvederm ) ( клик ) ;

др. Вандев ( работи с Restylane Kisse и Juvederm  сега има и 10% намаление до края на год.   )

или др.Аврамова ( с |Filorga клик ) те правят устни, които изглеждат много добре ( поне за мен ) .

# 539
  • София
Явно красивите устни за всеки означават различно нещо.
Аз не открих красиви устни в галериите на тези лекари.
Всъщност в галерията на др.Аврамова 1-2 горе долу ми харесаха.
Лично за мен красиви устни в София могат да правят-др.Каляшева,др.Шаркова и др.Крахтова.

Общи условия

Активация на акаунт