Отговори
# 75
  • София, Младост 2
Ели, много ми стана мъчно и на мен... Cry

# 76
Съжалявам, мила, много ми е мъчно, това са безумно тежки моменти и неприемливи за човешката психика, въпреки, че са част от живота. Бъди силна и знай, че майчето ти знае, че я обичаш и никога не се е съмнявала в това.  Sad

# 77
Моите съболезнования, Ели. Съжалявам.

# 78
Моите най-искрени съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 79
  • София
Миличка, постингът ти ме потресе... Sad Понеже чрез форума те познавам непряко, просто настръхнах като прочетох каква трагедия си преживала... Много съжалявам за загубата ти. Страдам заедно с мъката ти, прегръщам те и ти пожелавам много сила и воля за живот, ти си безкрайно нужна на малката си дъщеричка, нека когато се оглеждаш в очите и наистина да няма място за неисказани слова, и в малкото същество до теб винаги да откриваш нещичко дълбоко съкровено, мило и типично, останало от скъпата ти майчица!
Знам, че думите са безсилни пред болката. Но винаги добрите хора минават през това, за да докажат свише своята праведност и доброта... А някога вие отново ще се срещнете и тя ще знае, че целия ти живот оттук насетне е още едно доказателство, че си я обичала и че никога не си спирала да мислиш за нея. Нито за миг!Имаш моята подкрепа, ако имаш нужда от нещо, каквото и да е то, просто ми пиши.

# 80
Мила Ели приеми моите най-исренни съболезнования за огромната загуба.Бъди сигурна,че тя е някъде на по-добро място и със сигурност знае,че много я обичаш.

# 81
  • В светлината на слънцето
Мила Ели, приеми най-искрените ми съболезнования. Прегръщам те силно. Просто незнам какво да ти кажа. Откакто видях постинга ти и се боря със себе си. Не исках да го отворя, защото се страхувах от това, което ще прочета. Просто знаех какво си написала. Сега чета и плача.
Аз изгубих баща си преди две години. Малко преди да почине, успях да му кажа колко го обичам. Сега все съжалявам, че не съм му го казвала достатъчно често. Често го сънувам и насън винаги му казвам, че го обичам. А той ми се усмихва сякаш разбира наистина какво му казвам в съня си.

# 82
Моите съболезнования мила, винаги най-много съм се страхувала даже и да си помисля, че един ден (дано бъде много далече този ден) ще загубя майка си.....
Не мога да си го представя...........
Бъди силна!

# 83
  • Варна
Искрени съболезнования! Наистина голяма загуба...

# 84
Елито, искрени съболезнования.
Дръж се заради майката на твоята майка,  която вече ще живее единствено заради внучка си и правнучето си, които са около нея.
 Flowers Rose Flowers Rose

# 85
  • Sofia
Моите съболезнования,прегръщам те силно. Hug

# 86
Много мъчно ми стана ... приеми моите най- искренни съболезнования ...  Flowers Rose
Наистина, най- тежко е когато загубим любим човек ... Бъди силна!

# 87
Моите съболезнования!

# 88
Моите съболезнования миличка.Много ми е мъчно в момента и мога само да ти кажа-бъди силна,колкото и тривиално да звучи.Сърцето ми се къса като си помисля.

# 89

smile3518  Моите съболезнования.....уви,знам какво е да изгубиш родител, който е бил постоянно до теб и зад твоите идеи..........съжалявам, но такъв е животът/колкото и гадно да звучи - днес си тук, а утре???....Weary

Общи условия

Активация на акаунт