Добър ендокринолог в София - 2

• 178 605
  • 749
  •   3
Отговори
# 135
Извинете, но за преглед с ехограф взима 30 лв., колокото струва и на регистратура. Да, прегледа при него е 10 лв., на регистратура не знам колко е.
Това, че му плащаме на ръка, са пари под масата, няма значение дали са повече или по-малко и дали за нас така е по-добре. Не е редно.

# 136
А как се процедира при него с тези, които са по фонд? Скоро обмислям да го посетя.

# 137
Казвате, че сте по фонд на регистратура и ще ви опътят към друг кабинет, където да ви дадат документи за осребяване на сумата от прегледа по фонда. От фонда ще ви искат оригинал на изследванията, за да ги покрият, та си ксерокопирайте преди да ги подадете, за да си ги имате.

# 138
Спомням си пост на пациентка, за три минутен преглед при Начев, през което време говори и по телефона, и със сестрата.
Аз не бих отишла на преглед при него, всеки да си преценява.

# 139
Още по-лошото е, че не еднократно чувам, че и прегледите претупвал. Изобщо не разбирам как се е наместил в темата като "най-добър специалист". Да не би отново да става дума за плащане.

На мен ми го препоръча лекар, но наблюденията ми вече са, че лекарите на приятелски начала си прехвърлят пациентите/клиентите с цел печалба, пък колко е компетентен....

# 140
д-р Начев е управител на Медицинския Център в Ендокринологията, работи на платен прием в кабинета в Майчин дом. И май няма значение къде ще платите.
https://usbale.org/bg/meditsinski-centar/

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 20:50 от zlatunka80

# 141
Да се изкажа и аз за д-р Начев. Действително, прегледът беше много бърз и експедитивен, но предполагам, че и няма нужда от заделяне на повече време, още повече, че всичко беше наред. При мен ставаше въпрос за профилактичен преглед и еднократно посещение. Направи ми добро впечатление, че ме прие горе-долу в записания от мен час. И като спомена Кактус, че й е спестил пари, се сетих, че моят първичен преглед го таксува като вторичен, защото нямах никакви проблеми и всичко мина бързо и гладко и така ми спести 20 лева.

# 142
При здрав пациент 3 минути са достатъчни, да. Но при болен е съвсем друго. Ендокринните смущения са нещо доста сложно и изискват и определена хигиена на живот, която е добре лекар да обясни, а не да се обучаваме по форумите, а лекарят да изпляска дозата хормон и да изпрати пациента по живо по здраво. Пък ние да греем от щастие 'щото ни е дал личния си телефонен номер. 😂 Егати и влюбеността.

# 143
Да, за бременна жена, следяща хормони на 45 дни, е голямо щастие да срещне човечност от лекар, който й спестява 40 лева преглед и седене в чакалня. Пък ако щете влюбеност го етикирайте. Един такъв преглед е два пъти ходене на тонове. Но във форума, ако не хвърляш жлъч, значи нещо не ти е наред. За мен е по-добре да има по малко чакащи пред кабинета му, хич не ми е зор да защитавам когото и да било. Само, че клеветенето е грозно. Казах вече, че мнението можеше да се изкаже и без крайно грозните епитети и грешни заключения.
Успех на всички в откриването на подходящ за тях специалист!

# 144
А как се процедира при него с тези, които са по фонд? Скоро обмислям да го посетя.
Последно бях чела, че не се запазват часове, а направо отиваш пред кабинета. Още ли е така ? В кои дни и часове приема ?

# 145
  • Близко съм
Момичета моля ви спешно за помощ трябва ми добър ендокринолог става въпрос за окапваща омазняваще и оредяла коса и капещи вежди, редовен но оскъден цикъл защото тук съм в Пловдив на терапия прш моя хормоните вкарахме в норма, но останало вдига раменете , моля направо и координати да ми дадете, защото не познавам града. Моля ви помогнете вървя към перука Cry и най вече дали ще ме поеме след като две години съм ходила при друг, имам набор от изследвания да не ме пренебрегне като тук съм била при друг.

# 146
За Пловдив не мога да помогна, за София препоръчвам проф. Захариева - директор на Университетската болница по ендокринология "Акад. Иван Пенчев ", която се намира в  сградата на Майчин дом.

# 147
Здравейте, прочетох последните страници, също набелязах имена, които по-често споменавате. Моят проблем е акнето. Ходих при какви ли не лекари, пиха антибиотици, мазила и изследване на хормони съм правила. Имате ли подобен случай и какъв специалист можете да препоръчате за подобен проблем?
Ще съм ви много благодарна!
Аз съм с подобен на твоя проблем. Откакто се помня съм с акне. Имам чувството, че ще влезна в менопаузата с акне... Но аз съм с ПКЯ и хипофункция на щитовидната жлеза.
Единствените пъти когато бях с изчистено лице беше по време на прием на противизачатъчни. Предписаха ми ги гинеколози (следя се във ВИТА).
Ендокринолог не мога да ти препоръчам, защото за ЩЖ се следя при кварталната ендокриноложка, а като споменах на Начев за ПКЯ и акне ме изпрати директно при гинеколог.
Ако хормоните ти са наред, съветвам те да намалиш сладкото.
.   Здравейте, аз имах много акне още от пубертета, какво ли не съм опитвала, нищо не помагаше. Вече няколко месеца ползвам козметиката на La rokhe дуло крем, купувам го от по- големите вериги аптеки, 30 лв. е но го ползвам вече 4 месеца и нямам и следа от акне, горещо го препоръчвам!

# 148
Аз съм ПКЯ и към Начев съм се запътила, но вече втори път чета, че не става за този проблем. Има ли някой, който е добър в това (ПКЯ)??
До сега попадам само на такива, на които сякаш не им се занимава да изследват от къде идва този проблем..

# 149
От свръхприем на въглехидрати. Коригирах си храненето и вече 5-та година няма и следа от проблема. Гинеколози и ендокринолози не успяха да помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт