Добър ендокринолог в София - 2

• 178 785
  • 749
  •   2
Отговори
# 150
Може да се обърнете към добър дерматолог.
Моя позната ми препоръча д-р Георги Каймакански. Работи в клиника "Каймакански "
София ул."Пиротска" 12.

# 151
  • Sofia
Препоръчайте добър ендокринолог в София, за младеж с диабет, който работи по каса.

# 152
Д-р Соня Галева и съм чувала добри отзиви за д-р Вълева или Вълова в 14-то ДКЦ, но нямам лични впечатления. За д-р Галева се чака около месец поне за преглед.

# 153
Препоръчайте добър ендокринолог в София, за младеж с диабет, който работи по каса.

колко младеж?
до 18 г. за диабет са детските, не тези за възрастни
д-р савова е чудесна и е на разположение
д-р аршинкова също е прекрасен лекар и човек, но в момента не е в бг - вероятно есента ще се върне
д-р коприварова вече е доста възрастна, но все още приема до колкото знам
от д-р константинова също съм с добри впечатления

# 154
Здравейте,
ще се обърна за помощ към вас със следния проблем. Преди 4 години ми спря цикъла, бях на 41г. От ходене по доктори гинеколози и репродуктивни и изследвания всички стигат до диагноза - ранна менопауза. Тъй като се борим за бебче търся добър ендокринолог, занимаващ се с този вид проблем.  Мисля, че трябва да се изследват всички хормони на ендокринната система + ехограф /такъв не ми е правен никога/ както и  за тази инсулинова резистенност. Моля да ме насочите към ДОБЪР специалист, защото нямам време за губене.

# 155
Д-р Яначкова от клиника Щерев. Аз лично следя при нея хормони на щитовидната жлеза покрай бременността, но съм попадала на добри отзиви във форума от момичета, които правят опити за забременяване. Може да потърсиш мнения и из форума с търсачката. Успех! Simple Smile

# 156
Нищо против българските лекари, но от опита на близки хора ще кажа, че в Турция медицината е на светлинни години от тази в България. Прилага се най-доброто и иновативно лечение.
Диагностиката също е на най-високо ниво.
Ако не намирате подходящото лечение в България и имате възможност,  търсете и други алтернативи.

# 157
  • Благоевград
Здравейте, можете ли да ми кажете дали д-р Начев признава изследвания от други лаборатории, а не от тези с който работи? Идеята ми е да направя всички осн. изследвания в моя град и да отида с готови резултати. Или някоя от вас знае, ако отида на преглед и той ми изпише каквито изследвания са необходими и ги направя в лабораторията, в която той иска дали ще станат готови за да ги погледне в същия ден. Благодаря предварително!

# 158
До никъде не стигнах в търсенето си. Чета за ендокринолози специалисти при захарен диабет, но такива занимаващи се с щитовидна, надбъбречна, задстомашна жлези не откривам. Някой да знае и да ме насочи?!

# 159
До никъде не стигнах в търсенето си. Чета за ендокринолози специалисти при захарен диабет, но такива занимаващи се с щитовидна, надбъбречна, задстомашна жлези не откривам. Някой да знае и да ме насочи?!
Ходила ли сте в Ендокринологията в "Майчин дом"?
Там са националните лекари консултанти по вашите болести.
https://usbale.org/bg/
Болестите на щитовидната жлеза се наричат тиреоидни. Вижте Трета клиника в Ендокринологията.
Прочетете информацията за всяка клиника и се надявам да откриете отговор и специалист.
Друго,което се сещам относно въпросът Ви , казвате , че имате проблем с цикъла и се опитвате да имате бебче. Много рядко срещан специалист е ендокринолог-гинеколог.
Такъв специалист е д-р Николай Генов от МЦ"Панацея " в София. Клиниката се намира срещу арката на Александровска болница.
http://panaceabg.com/

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 08:32 от zlatunka80

# 160
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете дали д-р Начев признава изследвания от други лаборатории, а не от тези с който работи? Идеята ми е да направя всички осн. изследвания в моя град и да отида с готови резултати. Или някоя от вас знае, ако отида на преглед и той ми изпише каквито изследвания са необходими и ги направя в лабораторията, в която той иска дали ще станат готови за да ги погледне в същия ден. Благодаря предварително!

За Начев не знам, но когат оза последно ходих при д-р Лазарова, работеща на същото място, с мен чакаше една жена от провинцията. Влезе при докторката, тя й назначи изследвания, жената си ги направи и каза, че след няколко часа с резултатите ще се върне при лекарката да ги коментират. Предполагам, че би могло да се случи и при Начев, но може би зависи все пак какви са изследванията. Също така се сещам, че жената я бяха пратили в една друга лаборатория за изследванията, а не в тяхната, но не помня причината и тя си ги плати, не минаха по НЗОК.

# 161
  • Благоевград

За Начев не знам, но когат оза последно ходих при д-р Лазарова, работеща на същото място, с мен чакаше една жена от провинцията. Влезе при докторката, тя й назначи изследвания, жената си ги направи и каза, че след няколко часа с резултатите ще се върне при лекарката да ги коментират. Предполагам, че би могло да се случи и при Начев, но може би зависи все пак какви са изследванията. Също така се сещам, че жената я бяха пратили в една друга лаборатория за изследванията, а не в тяхната, но не помня причината и тя си ги плати, не минаха по НЗОК.

Благодаря Ви, значи все пак стават до обяд изследванията. Така ще мога да помоля и д-р Начев да ги погледне. Една моя позната също ми каза, тя е била преди 4-5 месеца при него, че я е изпратил в някаква лаб. извън болницата.
И още веднъж Благодаря!

# 162
В София всичко е пари. Лекарите специалисти винаги насочват за изследвания към частни лаборатории, с които работят. Просто бизнес.
Друго е когато ви приемат в отделение по клинична пътека. Тогава всички изследвания минават по Здравна каса.

# 163
Частните лаборатории работят и със здравната каса, друг е въпроса, дали се отива по каса при ендокринолога, и дали касата покрива съответните изследвания. И в болница не всички изследвания са безплатни, зависи какво покрива пътеката.
Извън София, работят безплатно сигурно...

# 164
Частните лаборатории работят и със здравната каса, друг е въпроса, дали се отива по каса при ендокринолога, и дали касата покрива съответните изследвания. И в болница не всички изследвания са безплатни, зависи какво покрива пътеката.
Извън София, работят безплатно сигурно...
По принцип почти всички частни лаборатории имат сключен договор със Здравната каса, но повечето специалисти работят на частно и не издават направления по КП за изследванията.
В София повечето така практикуват.
Съгласна съм , че КП не покриват някои изследвания.
Изследване на остеодензиометър за остеопороза се заплаща, наложи се да посетя мамолог ( може и с направление), но в София минах на частно. Преглед +мамография = 80 лв.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 13:55 от zlatunka80

Общи условия

Активация на акаунт