Добър ендокринолог в София - 2

• 179 116
  • 749
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Здравейте Simple Smile Понеже не намерих информация в изписаното до тук (може и да не съм видяла), кажете моля д-р Лазарова от МД с часове ли преглежда или отиваш и чакаш? И по кое време на деня преглежда? Благодаря предварително Simple Smile
Работи с часове, които се записват на регистратура мвжду 13 и 15ч., но за вторичен преглед вика без часове и става  лудница. Работното ѝ време е 8-14, но тя започва да приема преди това и хора има от 7ч , че и по-рано. Чака се средно около 2 часа, често е въпрос на късмет

Мен именно това ме отказа да я посещавам повече, макар че съм доволна от лечение и отношение. Всъщност независимо, че имаш записан час, стоиш пред кабинета и чакаш. Ако отиваш с очакването да си минеш с часа и последа си вършиш задачите, които имаш през деня, най-вероятно ще останеш разочарована. Планувай си поне няколко часа чакане за при нея.

# 181
Здравейте ,
Трябва ми добър ендокринолог.Препоръчаха ми доц.Христов, но не намирам нищо в темата за него.Чета добри мнения от др Начев.
На кратко ще обясня проблема ми. По време на втората  бременност ми откриха Хашимото.Половин година след раждането вдигнах ТСХ 85,37 , ТАТ и МАТ са ми в стотици.От тогава си правя изследвания на два месеца.Така последното ми (юни месец) беше ТСХ 2,69(в норма).От половин година нямам редовен цикъл.(на 36год съм). Последният месец изобщо.Не съм бременна.Имам и нисък естрадиол. Отидох да си пусна изследвания и ТСХ 0,000.На ехограф, жлезата ми е с подчертана хетерогенна структура и доста намалена.
От Варна съм , но тук докторите изглежда не могат да се справят, щом за месец вдигам или намалявам така рязко стойностите.Сега ми намалиха елтироксина на 62,5 гами. Моля да ми препоръчате наистина добър ендокринолог . Предварително благодаря
Да не би да са ти препоръчали доц. Христозов за Варна?

# 182
  • София
Здравейте Simple Smile Понеже не намерих информация в изписаното до тук (може и да не съм видяла), кажете моля д-р Лазарова от МД с часове ли преглежда или отиваш и чакаш? И по кое време на деня преглежда? Благодаря предварително Simple Smile
Работи с часове, които се записват на регистратура мвжду 13 и 15ч., но за вторичен преглед вика без часове и става  лудница. Работното ѝ време е 8-14, но тя започва да приема преди това и хора има от 7ч , че и по-рано. Чака се средно около 2 часа, често е въпрос на късмет

Мен именно това ме отказа да я посещавам повече, макар че съм доволна от лечение и отношение. Всъщност независимо, че имаш записан час, стоиш пред кабинета и чакаш. Ако отиваш с очакването да си минеш с часа и последа си вършиш задачите, които имаш през деня, най-вероятно ще останеш разочарована. Планувай си поне няколко часа чакане за при нея.

Именно. Аз съм нейна пациентка от 2016 година, но в последните месеци ходя при д-р Шинков (впрочем тя ми го препоръча, когато имаж нужда от второ мнение). Просто с две деца, едното от коити бебе, няма как да вися цял ден (даже два) по чакални. Иначе прекрасен човек и професионалист

# 183

Благодаря Ви за отговорите Simple Smile Записах (уж) час за нея за 08:15. Бременна съм, та се надявам да не чакам толкова много и да се смили... 😁

# 184
Здравейте ,
Трябва ми добър ендокринолог.Препоръчаха ми доц.Христов, но не намирам нищо в темата за него.Чета добри мнения от др Начев.
На кратко ще обясня проблема ми. По време на втората  бременност ми откриха Хашимото.Половин година след раждането вдигнах ТСХ 85,37 , ТАТ и МАТ са ми в стотици.От тогава си правя изследвания на два месеца.Така последното ми (юни месец) беше ТСХ 2,69(в норма).От половин година нямам редовен цикъл.(на 36год съм). Последният месец изобщо.Не съм бременна.Имам и нисък естрадиол. Отидох да си пусна изследвания и ТСХ 0,000.На ехограф, жлезата ми е с подчертана хетерогенна структура и доста намалена.
От Варна съм , но тук докторите изглежда не могат да се справят, щом за месец вдигам или намалявам така рязко стойностите.Сега ми намалиха елтироксина на 62,5 гами. Моля да ми препоръчате наистина добър ендокринолог . Предварително благодаря
ТСХ 0.00 си е опасно и иска да се вземат веднага мерки. Възли имате ли, нещо подозрително на ехограф? Дано откриете  лекар, с който да си паснете скоро.

# 185

[/quote]Да не би да са ти препоръчали доц. Христозов за Варна?
[/quote]
Не, доц Христозов е тук във Варна. Доц Владимир Христов в София.

Almond eyes, имам един възел ,но е много  малък.

# 186
Здравейте, правила съм запитвания тук и друг път, но не съм успявала да отсея мнения. Търся ендокринолог и искам да обясня точно за какво, тъй като виждам, че повечето препоръки са за проблеми, свързани със забременяването.  Аз имам проблем с косата и лицето. Пъпки имам от много време, но не се повлияват от нищо и остава хиперпигментация  от белезите им. Ходих по дерматолози и гинеколози, уж тествахме хормони  и нищо. Косата винаги ми е била много гъста, но сега започна да изтънява, а най странното е, че не забелязвам толкова да капе колкото вероятно самият косъм става по-тънък.
Моля, с оглед на споменатите проблеми, ако можете да препоръчате добър специалист. Ще съм ви много благодарна.

# 187
Здравейте, правила съм запитвания тук и друг път, но не съм успявала да отсея мнения. Търся ендокринолог и искам да обясня точно за какво, тъй като виждам, че повечето препоръки са за проблеми, свързани със забременяването.  Аз имам проблем с косата и лицето. Пъпки имам от много време, но не се повлияват от нищо и остава хиперпигментация  от белезите им. Ходих по дерматолози и гинеколози, уж тествахме хормони  и нищо. Косата винаги ми е била много гъста, но сега започна да изтънява, а най странното е, че не забелязвам толкова да капе колкото вероятно самият косъм става по-тънък.
Моля, с оглед на споменатите проблеми, ако можете да препоръчате добър специалист. Ще съм ви много благодарна.

Ходихте ли на дерматлог?

# 188
  • София

Ходихте ли на дерматлог?

Писала е, че е ходила.

Дано някой се включи с конкретно предложение. Ако не получиш конкретна препоръка за лекар, препоръчвам просто да посетиш Ендокринологията в майчин дом. Там си е специализирано лечебно заведение и ако проблемът е ендокринологичен, ще си на точното място.

# 189
Здравейте, бих искала да попитам д-р Шинков, освен в частния му кабинет на бул. Прага, може ли да бъде открит на друго място? Виждам, че работи в трета клиника по ендокринология...но не ми става ясно там правят ли се прегледи, с час ли са, трябва ли да си хоспитализиран, за да те прегледат?
Благодаря на отзовалите се. Simple Smile

# 190
Имате ли отзиви за ендокринолог Наташа Станкова?

# 191
И аз я гледах вчера в Супердок, че има добри отзини, но тук в темата май няма споделени лични впечатления. Ще се радвам на такива Simple Smile

# 192
Някой може ли да ми изпрати на лични мобилен телефон на д-р Красимира Димитрова - преглежда в София мед, Полимед и Санус?
Здравейте,  изпратиха ли ви телефона на д-р Димитрова?
Не, за съжаление

Здравейте,
@kam4eto, @blackpearls

бихте ли ми изпратили на лични мобилния телефон на д-р Красимира Димитрова? Пациаентка съм и но съм го загубила. Спешно ми трябва, а от Полимед, където ходя на прегледи при нея отказват да го дадат.

Благодаря предварително!

# 193
  • София
Vanillita,

Изпратих Ви номера на ЛС.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт