Добър ендокринолог в София - 2

• 174 080
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Д-р Асьов е много подробен, задълбочено описва и вниква в проблема, но на мен ми каза да ходя на биопсия, когато мисля по-опитен лекар не би изпратил. Просто човекът е много млад и сега се учи. Не се съмнявам, че един ден ще бъде отличен ендокринолог, засега, повече бих се доверила на лекар с дългогодишен опит.

# 721
Denizara, мен винаги са ме предупреждавали да съм в абсолютен покой при обременяването с глюкоза. Седяла съм в лабораторията винаги. Както и че не се пие и яде нищо преди и по време на изследването, може съвсем малко вода. Ако не сте спазили тези указания, възможно е резултатите да са компрометирани и тук смяна на лекаря едва ли ще помогне.

# 722
Изследването се прави в абсолютен покой и след изпиването на глюкозата се пие много вода, ако сте се движили, резултатът е компрометиран.

# 723
И аз не бих се доверила на резултат, ако съм вървяла. Може да е не са точни резултатите.

# 724
  • София
Последно пие ли се вода или не се пие вода по време на изследванията?
Лаборантката ми каза, че мога да пия вода и без тежки физически дейности, като ходетето не го считах за такава.
Както и да е, след 60-тата минута не съм се движила така или иначе, там резултатът е нормален.
Сложила съм се на диета - без захар и бяло брашно и ще видя, дали ще има разлика. Не мисля да повтарям обременяването, защото е много натоварващо за организма и ми се отрази адски зле - целия ден не бях на себе си после.

# 725
Разбирам те, аз също се чувствам зле след изследването. Трябва да седиш в пълен покой. Сядаш на стол и не мърдаш. Вода може да се пие до 500 мл за 2та часа.

# 726
В никакъв случай не става въпрос да повтаряте изследването. Ако друг път Ви се налага, носите си книжка и седите в лабораторията. Вода трябва да се пие след глюкозата.

# 727
Здравейте, дали някой може да ми изпрати телефон на д-р Красимира Димитрова? Преглежда в МЦ Санус и в Софиямед. От години съм й пациентка, но загубих телефона си и сега няма как да се свържа с нея. Благодаря

# 728
Здравейте, моля за мнение за добър ендокринолог по повод аденом на хипофизата.Няма значение в кой град се намира, стига да прави онлайн консултации.

# 729
Здравейте, моля за мнение за добър ендокринолог по повод аденом на хипофизата.Няма значение в кой град се намира, стига да прави онлайн консултации.
Посетих д-р Василев, който работи тук, за консултация точно по повод линията на лечение на микроаденом в хипофизата, т.к. приемните часове при доц. Еленкова бяха за няколко месеца напред, а не можех да си позволя да чакам. Получих нормално, човешко отношение, разговаряхме, отговори на въпросите ми.

# 730
Посетих д-р Василев, който работи тук, за консултация точно по повод линията на лечение на микроаденом в хипофизата, т.к. приемните часове при доц. Еленкова бяха за няколко месеца напред, а не можех да си позволя да чакам. Получих нормално, човешко отношение, разговаряхме, отговори на въпросите ми.
Младите лекари,които работят в ендокринологията до Майчин дом са под ръководството на завеждащите отделенията. В случая д-р Василев работи в отделението на доц.Еленкова, а проф. Захариева наблюдава и консултира случаите. Така че сте попаднали на добър специалист. Други лекари от отделението занимаващи се с тези заболявания са д-р Недева, д-р Робева, д-р Андреева...

# 731
Скрит текст:
Младите лекари,които работят в ендокринологията до Майчин дом са под ръководството на завеждащите отделенията. В случая д-р Василев работи в отделението на доц.Еленкова, а проф. Захариева наблюдава и консултира случаите. Така че сте попаднали на добър специалист. Други лекари от отделението занимаващи се с тези заболявания са д-р Недева, д-р Робева, д-р Андреева...
Да, наясно съм. Това беше "планът" ми - да разбера как се работи в посочената клиника и дали има смисъл да стигам до доц. Еленкова.

# 732
Момичета, питам за
приятелка за Емил Начев от МД.Може ли да се разчита на мнението му? Била съм веднъж преди години, но тя е втора моя близка, което ходи там и някак странно ми звучи какво им казва.Не мога да изчета мненията Ви, но се записвам да следя темата.

# 733
Момичета, питам за
приятелка за Емил Начев от МД.Може ли да се разчита на мнението му? Била съм веднъж преди години, но тя е втора моя близка, което ходи там и някак странно ми звучи какво им казва.Не мога да изчета мненията Ви, но се записвам да следя темата.
Твърдо не.

# 734
И аз съм на това мнение.Но реших да питам патило, не съм
лекар, но някои негови лечения са ми откровено …смахнати.

Общи условия

Активация на акаунт