Лежащи мами - 42

• 49 072
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
5-дневната е за задържане, да. Най-добре ще ти обясни старшата акушерка Ирена Кръстева, говори с нея.

# 706
Pipi221, трябваше днес да излезе, но нищо не ми казаха. Явно още не е. Ние я пуснахме в понеделник на 04.02. Привечер към 18ч.
Иначе режима ми на лежане е строг, но до wc ходя и седя по време на хранене в леглото. Никой не ми е казал да не ставам изобщо.

# 707
Лайла, гледай да избягваш да седиш по време на хранене, понеже седенето супер много напряга шийката.
Аз в Селена в Пловдив по пътека, заради контракции болезнени за 3 дни с пътека 280 лв.

# 708
Лайла, гледай да избягваш да седиш по време на хранене, понеже седенето супер много напряга шийката.
Аз в Селена в Пловдив по пътека, заради контракции болезнени за 3 дни с пътека 280 лв.
Монамор, ти при кой се следиш в Селената?

# 709
sunipop- здравей и добре дошла. Първо ти пожелавам успешен финал. В коя седмица си ? Мен много ме тормози лежането и липсата на социални контакти. Когато мозъка ми не е зает с някаква дейност навлизам в дълбоките води на депресията и в главата ми започват да излизат всевъзможни сценарии.
Съвет за секса не мога да дам, защото към този момент ми е супер анти сексуално.  Даже съм и топче , абе въобще не ме влече.
Опитах да чета книги. Господи,  не ми се получава ! Преди съм чела по цели нощи, даже с малко ревящо бебе. Книгите ме спасяваха в дългите студени зими. Сега сякаш мозъка ми се е смалил. Шегувам се с всички около мен, че скоро ще закърнее съвсем ! Опитвам да чета и да решавам задачи, но и там удрям на камък. Общо взето луда работа. Разсейвам се когато говоря с приятелки по телефона, например. Да си призная понякога имам нужда да забравя, че съм бременна. Искам един ден да се върна на работа и да поработя Simple Smile Не ми се вярваше, че ще ми липсва толкова. Да не говорим, че трябва да взема решение къде ще раждам. Аз не мога ! Колебая се между Бургас и Стара Загора и засега съм просто пас. Живея в малък град в който няма специалисти , а ми се искаше да ме следи лекар на който да се доверя.
Как се разнообразявате вие ?

Благодаря, 27 г.с. съм. И аз не съм в най сексуалния си период, спорадично ме връхлитат сексуални пориви, предимно в сънищата, предполагам заради хормоните. За мъжете ми е странно, те как го понасят? Времето ми минава предимно в гледане на филми и сериали, за четене не мога да се концентрирам. Всъщност липсата на концентрация е преобладаващо състояние. Аз съм в София, лекарката, която ме следи ще ме изражда, имам й пълно доверие. На предишния преглед откриха, че има разширяване на бъбречното легенче на лявото бъбрече и утре сме на преглед да видим дали го израства.

# 710
Монамор, ти при кой се следиш в Селената?
При Петрова по каса, много е натоварена и това ме дразни доста. Иначе там съм била на преглед почти при всички с проблемната ми бременност.
На частно ще се върна при доктор Борислав Иванов в Медлайн. При него се следих до 13та седмица, при него мисля и живот и здраве да раждам.

# 711
  • София
След пътека плащах по 120лв на ден. Всичко което беше необходимо като изследвания ми го пускаха и следяха.

След серклаж и оперативни интервенции е 120 лв като свърши пътеката. Иначе ако лежиш за задържане , след пътека е по 160 на ден .

# 712
След пътека плащах по 120лв на ден. Всичко което беше необходимо като изследвания ми го пускаха и следяха.

След серклаж и оперативни интервенции е 120 лв като свърши пътеката. Иначе ако лежиш за задържане , след пътека е по 160 на ден .
Нито серклаж имах,нито интервенции и пак плащах по 120лв след пътека . Момичето в моята стая също плаща по 120лв. 160лв платих когато ме изписаха и аз се върнах след 5 дена отново.

# 713
 Цените са чудо. Ами ако си от провинцията и двамата партньора са с по 500 лева заплати ? Ужас. Не , че няма да дам, ако не дай си Боже е необходимо. Мъчно ми просто...

# 714
  • София
Ми незнам как се определят - август 2018 след серклажа плащах по 120 лв , септември като лежах - плащах по 160 лв, след като ми свърши 3 дневната пътека . 

# 715
И на мен ми стана мъчно.Толкова хора има за които тези пари са невъзможно да се намерят.Абе да сме здрави,другото лесно.

# 716
Цените са чудо. Ами ако си от провинцията и двамата партньора са с по 500 лева заплати ? Ужас. Не , че няма да дам, ако не дай си Боже е необходимо. Мъчно ми просто...

Има и държавни болници  все пак.

# 717
Може би има значение по каква пътека сме. Аз бях 5 дневна пътека и плащах по 120. Може би 3 дневната след това са 160лв

# 718
  • София

Все пак, дано на никой не му се налага да опира до тях.....

# 719
Здравейте и от мен.
Лайла, аз намирам шийката за притеснително къса, доста при това.
Личното ми мнение е да потърсиш специалист, който да те следи и да познава случая ти.
Аз лично полежах и раждах в II АГ Болница Шейново, търпеше се и съм чувала, че дори и да свърши пътеката, ако положението е зле не те гонят (Там израждаше следящият ме лекар).
Добри отзиви съм чувала и за Токуда, неонатологията им е на ниво, но е частна.
Като цяло бих те посъветвала, впредвид дължината на шийката, да си под постоянно наблюдение.
От сърце ти желая успех и здраво, пухкаво бебче ❤

Все пак, дано на никой не му се налага да опира до тях.....

Общи условия

Активация на акаунт