Коледни подаръци 2018-2019

• 105 505
  • 984
  •   1
Отговори
# 255
От няколко дни ви следя и все не намирам време да се включа. Частично съм готова с подаръците.

Има крушки на батерии със сензор за движение. Страхотна работа вършат. Всичките ни гости питат от къде сме ги взели, за да си купят и те. Мисля, че е много практичен подарък.

За роднините ще поръчам електрически мелнички за сол/пипер.
За децата на някои приятели, които са по две на близка възраст, поръчах от тези картонените сгради за оцветяване, за всеки различна - замък, ракета, иглу, къща за феи, магзин.
За сина - взех две идеи от списъка му за дядо Коледа. Едната е календар с paw patrol, а другата е книжка за оцветяване с костенурките нинджа. Ще му поръчам и още книжки от любимата му поредица. Правим elf on the shelf и от там ще получи още забавления и малки подаръци.
За едни приятели (както и за нас) ще взема от многократните сламки. Само се чудя дали да са метални. На друг приятел поръчах керамична чаша за пътуване с принт от любим филм.
Остават мъжа, шефовете, учителките на детето и още 2 дечица. Миналата година му поръчах такава тениска. Качеството е страхотно и се чете добре.
За себе си искам голямо метално табло за магнитите-хладилникът отесня.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 13:56 от Pampers

# 256
ей златни сте, мм е готов
само остана да ги купя и да реша кое за коледа, кое за рд
Виртуалните очила и това Алекса или Гугъл хоум.  ИДЕАЛНО Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat
Мноого ще е щастлив
Останаха.... всички останали Trollface

https://www.hohoho.bg/ вижте какво поръчах на малката, мисля, че ще се развълнува много.
Дали може от чужбина, в Германия сме. Има и тук разни такива, но открих на немски и английски, дъщеря ми разбира немски, но мисля по ще се зарадва на български

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 14:54 от Kaya

# 257
Кауа, поръпвам на адрес в Бг и началото на декември ми изпращат колета.

# 258
  • София
Дидка, не е трудно за Турция. Wink Днес пиша на една приятелка, която ми е съучастник в такива идеи - след половин час ми писа, че вече е в паспортното. И на 17ти ноември в 4 сутринта тръгваме. Simple Smile

Pampers, умолявам те, кажи откъде са тези крушки? При ремонта не обмислихме добре една конкретна лампа, пък се оказа ключова. Simple Smile

# 259
  • София
Мен до мола ме мързи да ида, камоли до Турция.
Да живее интернет търговията.

На нашите харесах ваучер за едно хотелче.

# 260
  • София
И аз много разчитам на ИнтернетЯ, но за текстил - само и единствено на живо имам доверие. Simple Smile

# 261
  • София
От Вивре купувам редовно спални комплекти и кувертюри, повечето са турско производство и не съм попадала на лошо качество.
Просто миналата година това подарявах, ред е на дуга идея.

# 262
  • София
Vivre-то доста си подбират кои производители да продават, но са ми малко скъпички генерално.

Аз съм решила- поне на 3 семейства това за подарък и за нас два нови комплекта да взема. Simple Smile

# 263
Pampers, умолявам те, кажи откъде са тези крушки? При ремонта не обмислихме добре една конкретна лампа, пък се оказа ключова. Simple Smile

Това са Предполагам ще има и по-големи. Купуваме ги от ebay/Amazon, но в тази обява има клипче да придобиеш представа как работи.

Аз 98% от нещата пазарувам през интернет, включително и храна. Страхотно улеснение ми е.

# 264
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък обичам да бродя по магазините, когато ми трябва нещо. Не да се мотам безцелно, не молствам просто, но като ми трябва нещо, предпочитам "на живо".

# 265
  • Варна
Привет! Моята подарък изненада ще е екскурзия или круиз с любим човек.Косвено проучих кои места са му омръзнали или са неподходящи.А за някои приятели взех музикални дискове от различни дестинации. Понякога семплите подаръци, спрямо индивидуалните интереси носят повече удоволствие от комерсиалните.Моя приятелка ме изненада и ми "подари" личен хороскоп.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 22:22 от Viviana91

# 266
предложете подарък за 13 г. момиче

# 267
Привет и от мен, за детето съм намерила Дядо Коледа да му донесе подарък,(отсега приема покани за дните около Коледа,добре че подраних) , а за ММ още мисля Simple Smile))

# 268
  • varna
предложете подарък за 13 г. момиче

слушалки, блутуут колонка, гримове (ако ползва), сребърни обеци

# 269
  • при моите любими
Дъщеря ми се е поръчала EOS балсам за устни, от къде да купя?

Общи условия

Активация на акаунт