Коледни подаръци 2018-2019

• 105 513
  • 984
  •   1
Отговори
# 270
Дъщеря ми се е поръчала EOS вазелини, от къде да купя?
ОТ ДМ най-евтино.

# 271
Дъщеря ми се е поръчала EOS балсам за устни, от къде да купя?
Аз съм вземала от ДМ

# 272
Наскоро и в Дъглас имаха промоция три в пакет за около 15 лв., което е абсолютно най-евтино, защото две ти излизат подарък. А са различни и са много хубави. Джинджифил, ванилия и мента с шоколад. Аз си ги купих и съм доволна.

# 273
Дъщеря ми се е поръчала EOS балсам за устни, от къде да купя?
Аз съм вземала от ДМ
на мен тези от ДМ не ми харесаха, нямат нищо общо с тези който съм си купувала от други страни.
Много по твърд е самият балсам (сякаш е стар)

# 274
Сетих се за хубава идея а тя е блутут стерео слушалки (безжични)

# 275
  • при моите любими
Някой ако иска да подарява kindle. В немския амазин сега е на 70 евро. https://www.amazon.de/gp/product/B00QJEL42Y/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 276
  • София
От тук:http://pochorapi.com/evednevni-detski-chorapi поръчах много готина подаръчна кутия, която напълних с чорапи по избор за мен, ММ и децата. Simple Smile
На брат ми съм харесала силиконова джаджа за запарване на чай от Дука във формата на охльов (събира неща с охльови по някаква причина Simple Smile). В Дука има много готини неща за домакинстовото, харесала съм си термочаша и кутия за масло, но са ми скъпички. А и някой беше писал по-напред за мелница за пипер и от такова имаме нужда.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 11:09 от Дидка-бандитка

# 277
  • В сбъднатите си мечти :)
От тук:http://pochorapi.com/evednevni-detski-chorapi поръчах много готина подаръчна кутия, която напълних с чорапи по избор за мен, ММ и децата. Simple Smile
На брат ми съм харесала силиконова джаджа за запарване на чай от Дука във формата на охльов (събира неща с охльови по някаква причина Simple Smile). В Дука има много готини неща за домакинстовото, харесала съм си термочаша и кутия за масло, но са ми скъпички. А и някой беше писал по-напред за мелница за пипер и от такова имаме нужда.

Дука по Коледа пускат намаления... Един комплект за подправки го дебах доста време и от 99 го взех на 59 Simple Smile Та термочашата и кутията ти за масло може да ги свалят Wink

# 278
  • София
Ще чакам, мерси. Simple Smile

# 279
Някой може ли да ме упъти, от къде да купя пеещ Дядо Коледа за 4-годишна госпожица? Иска такъв, но да не е много голям.

# 280
Някой може ли да ме упъти, от къде да купя пеещ Дядо Коледа за 4-годишна госпожица? Иска такъв, но да не е много голям.
В Джъмбо има голям избор Simple Smile

# 281
На "Черният петък" кои магазини имат намаления? И аз съм зациклила и ви чета за идеи Mr. Green

# 282
На "Черният петък" кои магазини имат намаления? И аз съм зациклила и ви чета за идеи Mr. Green
Хиполенд правят -25% на всичко в края на ноември. Комсед  те ще направят промоция, но не знам с колко %

# 283
Някъде правят ли персонализирани коледни топки за елха? Онлайн магазин?

# 284
  • София
Някъде правят ли персонализирани коледни топки за елха? Онлайн магазин?

Във фейсбук съм виждала такива от разни хенд мейд творци.

Общи условия

Активация на акаунт