Коледни подаръци 2018-2019

• 105 517
  • 984
  •   1
Отговори
# 285
На "Черният петък" кои магазини имат намаления? И аз съм зациклила и ви чета за идеи Mr. Green
Хиполенд правят -25% на всичко в края на ноември. Комсед  те ще направят промоция, но не знам с колко %
На Комсед върви реклама за 30% намаление на 01.11 - утре.

# 286
наскоро търсих мече от рози, много е модерно, но цените започват от 75 лв., и го взех за толкова, ако знаете по-евтини, ще се радвам

# 287
наскоро търсих мече от рози, много е модерно, но цените започват от 75 лв., и го взех за толкова, ако знаете по-евтини, ще се радвам

Преди доста време в една друга тема точно за такива мечки смятах колко би излязло едно такова мече по материали и труд, и стигнах до извода, че тази цена си е направо малка за толкова занимавка. Така че едва ли ще намериш по-евтин вариант.

# 288
и продавачът така ми каза, намали ми го с 10 лв., понеже "жените на купували често" Simple Smile) правели ги на ръка , а вносните от китай билис токсични рози...

# 289
и продавачът така ми каза, намали ми го с 10 лв., понеже "жените на купували често" Simple Smile) правели ги на ръка , а вносните от китай билис токсични рози...
Така ще каже много ясно, (за съжаление повечето поръчват розичките от алиекспрес за няколко долара)

# 290
хехе, здраве да е, сега съм на дилемата колко ли ще ми иска дядо Коледа да дойде на Бъдни вечер Simple Smile))(забравих да попитам)

# 291
Така ще каже много ясно, (за съжаление повечето поръчват розичките от алиекспрес за няколко долара)

Предполагам е имал пердвид, че готовите мечки са някакви неправилни. Иначе да, розичките се купуват на едро от алито, но пак са нужни хиляди от тях + самата фигура на която се забождат (като забождащите се рози са по-скъпи от тези без дръжка, защото стиропора се топи от химията в лепилата, а ако фигурата не е стиропорена - допълнително пари за нея + лепило) + труд/време + самия факт на предлагане на такъв продукт и накрая трябва да има и някакъв приход от цялото това занимание...

# 292
  • от Луната
На тези мечета в OLX цените им почват от 40 лв, та им и по - евтини Wink https://www.olx.bg/ad/mecheta-ot-rozi-CID262-ID7Dg1b.html#2300a8077a

# 293
  • софия
Ужасен кич-прахосъбирачка.

# 294
  • София
Тези мечета много ми харесваха на снимки, но на живо като ги видях хич не ми допаднаха. Не разбирам какъв им е смисълът, виж ако бяха от истински рози ( ако изобщо е възможно) би било УАУ.
Така, аз имам напредък. Днес минах през мола и Джъмбо и успях да накупя разни неща.
1) Подаръците за имения ден на дъщеря ми
Скрит текст:
- Комплект за правене на пица
Кукла
Пуловер от LC WAIKIKI
- Пола HM
2. За племеничката, (която по Коледа ще е на 4 м ) за Коледа и взех рокля от LC WAIKIKI и играчки от джъмбо. Живеят в чужбина и беше много трудно, защото не може да е обемен подарък. От шишето ще изкарат дрънкалките и все ще ги набутат някъде. Grinning За нея съм поръчала още лъжичка украсена с полимерна глина, където ще пише името и. Ще поръчам и коледна играчка пак с името и. Като дойдат ще снимам. Понеже на Коледа живот и здраве ще я видим за пръв път след раждането ще дадем и парички.
Скрит текст:

З. За снахата - висулка от Пандора
Скрит текст:
4. За колежките взех дребни играчки за елха, ще ги сложа в отделни малки торбички. До колкото разбрах, който иска участва в размяна на подаръци, така че за този, който ми се падне ще взема нещо по- голямо.
Скрит текст:
На ММ за Коледа по принцип съм решила да му взема дрехи, обаче от обиколката днес нищо не харесах. Не знам какво ще го правя него. Grinning

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 17:33 от sea.sea

# 295
Искам да ти кажа, че тази играчка, която си взела за племеничката ти е страхотна!! Моят син си играе и до сега много с тях ( на една година е) , а с едната дрънкалка се научи да хваща предмети, защото му беше идеална по размер. Много добър избор! Купувам вече за всички мои приятелки с деца такива

# 296
  • София
И аз за втори път купувам.  Simple Smile

# 297
Може ли да питам защо ми е изтрит въпроса със цитата?

# 298
Какъв беше въпроса?

# 299
  • София
Ако става дума за въпроса към мен- отговорих, че става въпрос за размяна на подаръци на работното ми място, но моят коментар също е изтрит, предполагам са докладвани.

Общи условия

Активация на акаунт