Коледни подаръци 2018-2019

• 105 526
  • 984
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Аз видях тук този сайт
https://www.nivea.de/shop/creme-40059002647870001.html
вече поръчах 2 кремчета и ги чакам. Като дойдат ще споделя.

# 301
Ако става дума за въпроса към мен- отговорих, че става въпрос за размяна на подаръци на работното ми място, но моят коментар също е изтрит, предполагам са докладвани.

Да към вас беше . Благодаря. Помислих,че е в някоя група.

# 302
  • там където има винаги вятър
Ако някой е купил от Лидъл преди няколко седмици:

Ето какво се получава  Wink висок е към 50 см

и живеещите вече са се настанили  Joy

Идеален подарък  Peace Майките и те се забавляват    Sunglasses

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 09:06 от mama iasi

# 303
Много се замълчахте....
В миналогодишната тема (май) имаше идей за подаряване на пари в сандъче на монети. (Боже как не ме бива в обясненията) Търсих в темата, и в гугъл пиша но не намирам идеи, а стигнахме до консенсус че това ще е единия подарък. Мисля си да взема някакви маниста да изгежда като със съкровище. Но искам да видя някъде някакви идеи а не откривам 😢

# 304
  • София
Може да го напълниш с шоколадовите монети.  Simple Smile

# 305
Може да го напълниш с шоколадовите монети.  Simple Smile
М не, подаръка ще са пари. Такова е желанието, събира пари за нови джанти струващи 1600евро. Мм беше решил да е въдица подаръка. Но после реши, че тук няма как да лови риба докато не изкара курс и реши да са пари. Обаче на мен не ми хареса идеята за пари в плик и искам нещо по оригинално. За да го направя трябва да го видя някъде

# 306
  • София
Може да го напълниш с шоколадовите монети.  Simple Smile
М не, подаръка ще са пари. Такова е желанието, събира пари за нови джанти струващи 1600евро. Мм беше решил да е въдица подаръка. Но после реши, че тук няма как да лови риба докато не изкара курс и реши да са пари. Обаче на мен не ми хареса идеята за пари в плик и искам нещо по оригинално. За да го направя трябва да го видя някъде

Разбрах те много добре, идеята ми беше да купиш сандъче, да сложиш кеша на дъното и да го покриеш с шоколадовите парички, имитиращи монети. Сети ли се какво имам предвид?  Simple Smile

# 307
  • Ланкър, планините Овнерог
Ооо, това е много добра идея за голямата дъщеря, че и тя ще е с пари.

# 308
Шоколадови парички видях днес в лидл,че продават.

# 309
  • София
Ъпдейтвам при мен ситуацията. Grinning
1.За рождения ден на малкия ми брат взех игра за плейстейшъна.
2. За имения ден на майка ми - пижама и такава чиния с име.
3. За имения ден на брат ми ще останат книги.
4. За р.д на майката на ММ ми е много трудно... Мислех за часовник, но не знам, има си по принцип. Имате ли идеи, на 54 г ще стане живот и здраве. Работи в банка, няма някакво конкретно  хоби.
5. За коледа зет ми ми е много труден. Живее в чужбина и не може да е нещо обемно. ММ хич не ми помага според него и без подаръци може... На 29 г е и харесва коли и бокс. Мислех за някакви забавни подаръци- примерно флашка с формата на кола или нещо подобно, какво ще кажете. Имам нужда от помощ и тук.
6. За ММ още държа да са дрехи.
7. На двамата ми братя се замислих дали да не взема общ подарък-( още живеят заедно). Електронен дартс. Какво мислите?
8. И ми остават нашите и техните. Май клоня да направя кошници. Да взема отнякъде кошници и аз да ги напълня с неща. Като ми се ще да има и някакви дребни подаръчета, лошото е, че всичките имат проблем със захарта и ми се ще, да няма такива неща или да се сведени до минимум. И тук бих се радвала на предложения.
Ох, колко неща и всичко до края на годината. Моля,  помагайте. Grinning

9. ММ има и р.д януари - мисля ел. самобръсначка да му взема тогава.

# 310
  • Ланкър, планините Овнерог
За кошниците - можеш да ги напълниш с неща от био щанд. Бе захарни да са.

# 311
  • München, Deutschland
sea.sea,

4. Може кафе машина, има до 100 лв, с капсули, еспресо машини... Давам този ценови диапазон, понеже си писала часовник и и той натам върви като цена минимум, максимум няма. 😃
5. За колите - поправя ли коли или смао.имс е кеги? Ако обича да човърка, има най-различни полезни инструменти, мога да дам и конкретни идеи.
8. Може коледни неща - свещи, покривки, сладки - ще се използват със сигурност. 😃 С тях може и кошница д анапълниш. Ако не искаш сладко, сложи мезета - луканки, филета, кашкавали.

Най-после ми се.зараждат и на мен идеи в главата за моя приятел, извън телефона. Ще има метълски пакет със суичер, панталон/яке, някой билет за концерт или фестивал, ако харесам дотогава, може и в посока кубинки да тръгна, но от сайт, в който може да се сменят после. Другата идея е часовник.

За наште почти реших да е кафе-автомат, за ИД за баща ми ще му взема стойка за сач и някакви дребни кулинарни неща.

Остава сестра ми, която реално няма силно изявени интереси и ми е най-трудна...

# 312
Аз май ще взема някаква тематична чаша или нещо подобно на game of thrones за моя мъж. Вече тотално съм се изчерпала откъм идеи...и финансово

# 313
  • Хасково
Здравейте, чудесна тема. Аз вече съм започнала обратното броене и съответно и подаръците ,споделям няколко идеи и следя вашите:
1.За кумовете (живеят с едните родители и не е подходящо нищо за дома) купих много хубав албум за снимки,смятам и рамка с много готина наша снимка от последната ни почивка през септември или вино и бонбони като допълнение.
2.За баба поръчах  Пухкаво одеяло с две възглавници, пак пухкави.  Мога да покажа ,ако има интерес някой.
3. За приятелка : био бамбукова чаша,че си носи кафе от вкъщи на работата и да и е топличко и едно долнище на пижама ,което си хареса ,но не и се даваха пари
4. За ММ , сак на адидас(носи си работни дрехи всеки ден в Кауфландска чанта,а това му е любимата марка) и някаква джаджа за колата с флашка с музика ( като ми остане време ,ще я напълня).
5. За родителите на ММ ,купила съм по едни пантофи ,каквито ние имаме ,че много ги харесаха миналата година и обмислям дали да допълня с книга,меко одеяло за пред ТВ или кошница на тема кафе🤔
6. За моя баща ,който обожава да чете- книга,ако намеря такава дето не си е купил ( обмислям Произход) и обмислям солна лампа.
7.За племеница на 19 с рожден ден на 21.12 съм в чуденка,не ми се дават пари . Мин година хареса едни мои гуменки на Pepe Jeans и от черния петък я уредих+парички от ММ.
8.Малчо на 3г и 10м. Чакам писмото,защото имаше ИД на 26.10 и получи желаните неща и още нищо конкретно не иска .
9.Племенник на 4г. Днес го разпитвах какво иска, поръча си играчки на Paw Patrol като на братовчед си ,та ще е Нещо в тази посока.
Идеи още има ама утре пак😂

# 314
Живеем в чужбина и в момента родителите на мъжът ми са ни на гости,та на свеки ще купя разни неща за банята.Тя обича-шише за течен сапун,кутия за клечки за уши,кутия за четки за зъби и хавлиени кърпи.Всичко това е комплект.За свекъра хубава бутилка алкохол и една снимка с тях двамата в рамка,за мъжът ми един хубав шах.Остават синът,но за нега още не съм измислила.За моите родители евентуално пари ще изпратим.За сестра му,която също живее в чужбина със семейството си ,изпращаме колет с лакомства.

Общи условия

Активация на акаунт