Коледни подаръци 2018-2019

• 105 532
  • 984
  •   1
Отговори
# 330
sea.sea, моля те сподели от къде поръча чашата със златен надпис?

# 331
Зест, каква е тази маса за игра и кой е тукашния Лидл? Къде гледаш какво ще пускат декември месец?
Елиза, направо получих дежавю като прочетох историята с котките Simple Smile))))) иначе и аз имах идея за бонбоните, винаги вървят, особено за почерпка на гости, дори и свекитоо да не я хапне Simple Smile)))

# 332
  • На брега на реката
aDream, в Ирландия съм и Лидл пуснаха коледна книжка с най-важните акценти до празниците.
Ето я масата за игра

# 333
Аха, ясно Simple Smile)))), усетих се, че става въпрос за друг Лидл, търсих в нашия сайт, но нямаме такива хубави игри. То даже още не са пуснали декемврийските брошури. Иначе изглежда супер тази маса, че и евтина за толкова много игри. Simple Smile

# 334
  • София
sea.sea, моля те сподели от къде поръча чашата със златен надпис?

https://www.facebook.com/theceramichouse/ От тук, правят страхотни неща.

Благодаря за сайтовете за аксесоари, ще ги разгледам.

# 335
  • Хасково
Не мога да кача одеялото с възглавниците,днес пристигна,страхотно е ! От емаг го поръчах ,ще пробвам утре от компютъра. И стягам и още един подарък за момиченце на 4г. от  Операция плюшено мече. Трябва да е спално бельо,комплект дрехи и връхни дрехи.
Моя син си поръча Голяма Весна от поредицата Пламъчко и машините. Къде ще я търся,че и голяма. Ще чакам да смени желанието 😂
Приемам идеи за пълнеж на кошница на родителите на ММ ,като ми се иска да се завъртя около кафе и т.н. (пият разтворимо) и от къде да намеря висяща плетена барета,без пискюл и да виси отзад (Това иска колежката от миналата зима и искам да я изненадам)

# 336
  • София
Аз смених концепцията и преди малко поръчах портфейл, който ще бъде гравиран за брата на ММ. Grinning

# 337
  • München, Deutschland
Chrissy не поправя коли, просто се интересува. Възможно е да е само с ръчен багаж, така че и това трябва да се вземе предвид. Grinning
Всички фенове на коли се кефят на оригинални модели на "тяхната" марки, т.е. малки колички. Предлагам ти и този сайт, това са може би най-добрите макети за сглобяване - има влакове, самолети и коли, най-различни цени и размери.

Даже виждам, че имат и адвент календари, ще огледам нещо и за моя приятел май. 😃
https://www.revell.de

М/у другото, спрей против залепване за хора, които пекат сладкиши редовно, е ненужен, а може и да се обиди някой. Това си е само мое мнение, де.

Хрумна ми.идея за детски подарък от около 5-6 нагоре, в сайта на Ravensburger има всяккави занимателни ихри - тип пъзели (2д и 3д), тип за рисуване и сглобяване, тип игри със зарче, ролеви игри и т.н.

# 338
Аз от известно време подарявам на всички около мен външни батерии (power bank). Влиза в употреба от всички. Става за подарък и за по-големи деца, които имат мобилни телефони. А има и някои с много сладък дизайн

https://batteryservice.bg/kategoria/gsm-aksesoari/vanshni-baterii-power-banks/

# 339
  • В сбъднатите си мечти :)
Аз смених концепцията и преди малко поръчах портфейл, който ще бъде гравиран за брата на ММ. Grinning

От къде? Simple Smile

# 340
  • там където има винаги вятър

М/у другото, спрей против залепване за хора, които пекат сладкиши редовно, е ненужен, а може и да се обиди някой. Това си е само мое мнение, де.

Какво означава, че не върши работа ли  newsm78 
Редовно  Thinking - веднъж на 1-2 седмици/не сме сладкари/А за обиждането - моите няма да се обидят, че между другите  неща е и този спрей, още повече че тук не се намира редовно/поне в нашия град/ Peace

# 341
Предполагам е имала предвид, че за човек, който се занимава с това, такъв спрей е безполезен, защото той си знае какво прави и няма да му залепне сладкишът. Нещо от сорта на да подариш помощни колела на човек, който ходи по турнири за планинско колоездене...

# 342
  • München, Deutschland
Да, точно както Хамстерчето казва. Казвам го, защото има и обидчиви хора, не за друго, не казвам, че на хората, за които си го предвидила, няма да им хареса. 😃
Иначе с незалепващи тавички / олио и брашно / кухн хартия, намирам такъв спрей за не особено нужен.

# 343
Да, точно както Хамстерчето казва. Казвам го, защото има и обидчиви хора, не за друго, не казвам, че на хората, за които си го предвидила, няма да им хареса. 😃
Иначе с незалепващи тавички / олио и брашно / кухн хартия, намирам такъв спрей за не особено нужен.
аз не смятам така, защото като цяло съм кулинарка, но най-много мразя да мажа с олио и да поръсвам брашно, особено по кексове форма. Спрейовете за мен са супер, защото лесно нанасяш, и също така го ползвам за някои ястия, на които няма как по друг начин да напръскаш с мазнина, като крутони, тиквички и т.н., които не трябва да са мазни, а навсякъде леко напръскани. Бих се зарадвала на такъв продукт.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 11:39 от aDream

# 344
  • София
Мисля да подаря на сестра ми и зет ми фотосесия. Някакви препоръки за фотограф?

Общи условия

Активация на акаунт