Коледни подаръци 2018-2019

• 105 548
  • 984
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
100 пъти гледах в коя тема чета. aDream, съгласна съм, но всички сте в грешната тема  Wink
Скрит текст:
Да, точно както Хамстерчето казва. Казвам го, защото има и обидчиви хора, не за друго, не казвам, че на хората, за които си го предвидила, няма да им хареса.
Иначе с незалепващи тавички / олио и брашно / кухн хартия, намирам такъв спрей за не особено нужен.
аз не смятам така, защото като цяло съм кулинарка, но най-много мразя да мажа с олио и да поръсвам брашно, особено по кексове форма. Спрейовете за мен са супер, защото лесно нанасяш, и също така го ползвам за някои ястия, на които няма как по друг начин да напръскаш с мазнина, като крутони, тиквички и т.н., които не трябва да са мазни, а навсякъде леко напръскани. Бих се зарадвала на такъв продукт.

# 346
  • София
Аз смених концепцията и преди малко поръчах портфейл, който ще бъде гравиран за брата на ММ. Grinning

От къде? Simple Smile

Ще пиша довечера, че не запомних как беше точно сайта.

# 347
Благодаря за фейсбук страницата на "керамичната къща", sea.sea.

# 348
Звънче, обсъждахме идея за подарък, и понеже едни категорично го отрекоха като такъв, си написах мнението, че аз бих одобрила и ползвала такъв подарък, защото като цяло съм за практичните неща, а не за поредните прахосъбирачки Simple Smile))))

# 349
  • софия
Звънче, обсъждахме идея за подарък, и понеже едни категорично го отрекоха като такъв, си написах мнението, че аз бих одобрила и ползвала такъв подарък, защото като цяло съм за практичните неща, а не за поредните прахосъбирачки Simple Smile))))
Спреят от Лидл за напръскване на тави, за да не залепва? Интересен подарък. Или аз нещо не проследих? newsm78
М/у другото, спрей против залепване за хора, които пекат сладкиши редовно, е ненужен, а може и да се обиди някой. Това си е само мое мнение, де.

# 350
Привет!

От седмица се опитвам да ви изчета, че и да се запиша Simple Smile Успях най-после!

Първо наличните идеи:
- за каката на 5 г. - Лего (от Класик серията, чакам намаленията Grinning ) и рокля (или принцесешка карнавална като всеки път, или нещо по-нормално празнично, ще видим). Ще има и адвент календар, но за там набелязвам разни дреболийки, накрая ще отида до Джъмбо и ще заредя накуп всичко.
- за дребното на 2 и половина - заглеждам комплектите с магнити, от които да сглобяваш различни лица/ да обличаш с различни дрешки човечета - трябва да харесам нещо конкретно. Със сигурност ще има и рокля, евентуално и по нещо дребно в календара на каката.
- за родителите ми - книги (вече купени), нещо сладко, харесах за майка ми и една чаша с макове (които са ѝ слабост), че е рожденичка точно след Коледа.
- за брат ми и жена му - чаши за уиски плюс нещо сладко.

За половинката нямам идея изобщо. Напоследък все купувам неща, по които уж въздиша, а после така си седят. Четейки темата се замислих за тениска/ аксесоар на любимият автомобил, но тепърва трябва да търся и проучвам. Като цяло обича практични неща, а всичко, от което има нужда се купува текущо.

За майка МУ също не ми е ясно, а трябва да избирам от негово име. Миналата година взех рамка за снимки (от тези, които са в някаква форма - пр. сърце, и събират няколко снимки) - голям хит беше. Всичко домакинско уж се харесва, но после не се ползва. Одеяла и подобни също се вадят после само за нас. Може би някакъв домашен комплект топли дрешки? Но пък налучкването на размера ще ми е мъка голяма...

За племенниците (на 5 и 11 г.) също нямам представа. Според майка им се радват на всичко, аз пък считам, че са тегави. Приемам идеи всякакви.

За отбора на голямата ми дъщеря исках по нещо дребно да взема. Поръчах играчки за елха (във формата на човече-меденка), персонализирани с името на всяка. Ще допълня с някое коледно шоколадче и ластиче за коса/ гривна или нещо подобно. За треньорката - вероятно бонбони като допълнение.

За лелята, която гледа децата не знам изобщо. Подарявала съм козметика, чаши за кафе/чай; текстилни истории всякакви (спални комплекти/кухненски кърпи и т.н.); домашни сладки; шоколади. Сега е на диета по здравословни причини... Най-много да повторим козметиката.

Споделяйте, пък дано ме вдъхновите за още нещо Flowers Bouquet

# 351
Аз смених концепцията и преди малко поръчах портфейл, който ще бъде гравиран за брата на ММ. Grinning
Моля те сподели къде ще го гравират. Идеята много ми допадна, а ММ има нужда и от портфейл Smiley

# 352
Sea.sea да сега разбрах какво имаш предвид благодаря.
Благодаря и за линковете към автомобилните аксесоари! Имам по един фен на бмв и ауди (и аз фен на ауди, ама на мен няма кой да се сети да подари Sob )

Ииии докато ровех за 'модел' на въпросното сандъче вижте на какво попаднах.
https://exo.bg/syndyche-s-poluskypocenni-kamyniХареса ми идеята и ако някои може да предложи подобно в Германия ще съм мноооого благодарна!!!
Става и за свекървата на Хамстера Wink според мен поне!

Още нищо не съм купила..... и списъка толкова често го променям, че.....

П.С. За да не пиша нов пост да споделя тук идея от темата за коледната украса. YanaDG е споделила този линк като идея за коледните лакомства Simple Smile на мен ще ми влезе в употреба
https://www.facebook.com/CreativeMamy/videos/276376783073713/?t=164

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 18:41 от Kaya

# 353
  • София
Ето го сайтът http://www.walletshop.bg Wink

# 354
  • München, Deutschland

Хареса ми идеята и ако някои може да предложи подобно в Германия ще съм мноооого благодарна!!!

https://www.edelsteine.de/shop/holz-schatztruhe-klein-gefuellt-m … teinen::2835.html

https://www.amazon.de/AMAHOFF-Schatzkiste-Aufdruck-Edelsteinen-S … uhe/dp/B009DH4QVK

https://www.steinfreuden.de/schatzkiste-klein-mit-edelsteinen.html

Не ти пускам повече, защото с тези ключови думи, ще си намериш и сама още варианти, тези просто бяха първите и ми се видяха ок като цена и изработка (да се разбира - само на двойни цени спрямо тези от Бг 😃).

# 355
Моля да ми препоръчате детски музикален таблет, подходящ за 6-годишна госпожица. Такова е желанието на детето. Всички, които гледам ми се струват за по-малки деца, та затова се обърнах към Вас. Единствено единият от моделите на Тинкъл старс ми се стори подходящ, но не знам дали пък не греша.

# 356
  • София
Преди години бяхме взели този https://www.hippoland.net/bart-tablet-otkrivatel-s-40-funkcii
А ако не иска играчка... ACER ICONIA. Ние минахме и през Рево, но батерията му се скапа.

# 357
  • София
За отбора на голямата ми дъщеря исках по нещо дребно да взема. Поръчах играчки за елха (във формата на човече-меденка), персонализирани с името на всяка. Ще допълня с някое коледно шоколадче и ластиче за коса/ гривна или нещо подобно. За треньорката - вероятно бонбони като допълнение.

Здравейте, може ли да споделите от къде поръчахте играчките за елха? Благодаря предварително.

# 358
  • София
Мисля да подаря на моя мъж (и на мен съответно) билети за уикенд в Брюксел (отдавна искаме да отидем). Има в момента много евтини за края на януари. притеснява ме времето, обаче, дали не е малко рисковано...Flushed

# 359
Дидка, обикновено през януари в Брюксел е по-приятно отколкото в София. Единствения проблем, който съм имала, е закъснение на полета поради мъгла в София.

Дайте идеи за подарък за почти 10 годишна девойка. Подготвила съм й две книги, но искам и още нещо. На 01 януари е рожденичка и си е пожелала телефон. За Коледа не може да измисли нищо. Спомена настолна игра, но имаме доста, трябва да е някоя супер готина, може би страшна (призраци, мистерии), но да може да се играе и само от 2ма играчи. Приемам и други идеи...

Общи условия

Активация на акаунт