Коледни подаръци 2018-2019

• 105 057
  • 984
  •   1
Отговори
# 570
  • В сбъднатите си мечти :)
Не знам и аз каква кукла искам, може би да е удобна за гушкане, но някоя ръбеста. Не и дунапренена изцяло.
Единствените големи меки кукли, за които се сещам, са онези от Джъмбо... всички други,коити съм виждала са твърди

# 571
  • София
https://www.emag.bg/tekstilna-kukla-haba-lili-957/pd/DR148YBBM/

това бях харесала за племенницата

# 572
Отделно, правят меки кукли с лицата на любимите герои или с лицето на самото дете. Мои приятелки са ми показвали такива

# 573
Изчерпан е микрофонът със селфи стик, ако някой има впечатление от микрофон с качествен звук и лесна употреба, моля да сподели. От рода на караоке микрофоните.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 11:27 от danibor

# 574
Някой знае ли онлайн магазин на Джъмбо , или каталог

# 575
  • Бургас
Да препоръчате слушалки с микрофон за игра на компютър за 17 годишния. Ще получи и компресор за боядисване на моделите, които сглобява.
На 23 годишния нищо не мога да измисля  все още Sad

# 576
  • Варна
Аз влязох в ехо.бг и измислих подаръци за почти всички. За децата и мъжете - интересни джаджи, са свекърите ще вземем микровълнова заедно с другата снаха. За баща ми избрах един диспенсър - той често има домашна ракия и вино и ще му е удобно. За сестра ми - парфюмен комплект. За първи път да съм готова толкова рано. Добре, че има онлайн магазини Smile

# 577
  • София
Някой знае ли онлайн магазин на Джъмбо , или каталог

Само гръцкият сайт. https://www.e-jumbo.gr/

# 578
  • София
Да препоръчате слушалки с микрофон за игра на компютър за 17 годишния.
Аз съм доволна от слушалките на JBL.
Дъщеря ми миналата година искаше слушалки на Razer. Хубави са, но и са доста скъпи.

# 579
https://steelseries.com/gaming-headsets

Ако е геймър, препоръчвам тези. Не са евтини, но си заслужават парите.

# 580
Да препоръчате слушалки с микрофон за игра на компютър за 17 годишния. Ще получи и компресор за боядисване на моделите, които сглобява.
На 23 годишния нищо не мога да измисля  все още Sad

Мъжът е доста луд геймър и лично си избира подаръка за рождения си ден-слушалки.
Взе ето тези и е мега доволен.Обхващат добре ухото,удобни са,имат дори бас.А звукът е направо невероятен!
https://www.ozone.bg/product/slushalki-edifier-v4-zeleni/
Това са те.Не са твърде скъпи ,а гарантирам качеството.

# 581

Двете любими кукли на дъщеря ми. Бебето Еми е вече на 5 години. Меко тяло, а китките, стъпалата и главичката са гумени. Купена е от Кауфланд за 13лв, мисля даже, че бяха намалени от 18лв. Има и звуци - мама, папа, бълбукане, смях, плач. Работи все още.
Другата кукла е Бамболина Нена и е на 2години. Хванах я на намаление в онлайн магазин и вместо за 85лв, пристигна за 54лв. Само ботушите и се напукаха и обелиха. Пластмасата е мека, няма ръбове. Единствено не си затваря очите (такъв е моделът) На снимката не излезе хубаво, в действителност е много сладка.

# 582
  • Бургас
Благодаря за носоките за слушалките!

# 583
Здравейте, аз почти съм готова с подаръците за празниците!
Споделям, за да откраднете идеики Simple Smile
За мама и тати ( имат собствена закусвалня) поръчах престилки от плат с логото им. (имат си тениски, якета, но не и престилки).
За бъдещата свекърва-голям гювеч (май така се казваше глинения съд)
За свекъра - пуловерче
За сестра ми, която от месец завърши курсове за маникюрист и вече работи - чаша със логото, което си е измислила, в нея сложих кремче за ръце на Eos и търся някакво интересно балсамче за устни
За приятеля и-търся нещо свързано с риболов, защото му е хоби
За колежките - коледни свещници
За много добра приятелка - дрешка за книга (която още не съм купила), ще и направя от тези сладки коледни бурканчета в които се редуват захар, какао, шоколад на прах.. Сигурно се сещате и като трето ще взема някои по засукан книгиоразделител
На малкото ми братче 12г- хареса си  няколко неща за тротинетката (голяма негова страст)
За малкото момиченце на бъдещите кумуве - от джъмбо комплект включващ маса са гладене, ютия, закачалка, дрешки... Майка и много глади, а не и дава да пипа ютията (нормално, защото е на 2,6г) и се надявам да и се зарадва
И сега останаха и самите кумуве и наши най-добри приятели, на които не мога да измисля какво да е...надявам се да ми дойде музата за тях...
А пропуснах и брата на бъдещия съпруг - на него парфюмче Simple Smile
Мноого дълъг пост, но..
Дано да не съм ви отекчила!
Усмихнат ден ❤️

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:12 от Ivet111

# 584
Ivet111

Чудя се как да ти помогна за рибаря,понеже ние вкъщи всички сме големи рибари Simple Smile
Много е индивидуално там,защото повечето фенове на риболова си имат всичко.
Добър подарък би била чанта за принадлежностите,но само при положение,че неговата е поизносена,стара или не толкова практична.Другия вариант е сгъваемо столче.То никога не е излишно .Но пък може да е пълен със столчета Grinning
Преди няколко месеца си взех стол-шезлонг от кауфланд и е най-удобното нещо за сядане за един рибар.Но пък си е обемист и не всеки би имал възможност да го мъкне.
Прилагам снимки на куфарчето за принадлежности и на стола:

Общи условия

Активация на акаунт