Коледни подаръци 2018-2019

• 105 051
  • 984
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
На рибар още един воблер никога не му е излишен  Laughing

# 586
Благодаря ви, току що говорих със сестра ми, и тя ми даде идея какво Няма, а в искал-някакъв колан за кръста с джобчета. Разбрах това и предполагам по рибарски магазини мога да го намеря..
Може да предложите нещо такова, но на по приемлива цена... 😀

# 587
  • София
Много се смях на коремчето за ръце  Laughing Очевидно, че е неволна грешка, но забавно се е получило.  Mr. Green

# 588
Много се смях на коремчето за ръце  Laughing Очевидно, че е неволна грешка, но забавно се е получило.  Mr. Green
😁 😁 😁 Поправих сее

# 589
  • София
Надявам се не се сърдиш, с най-добри чувства ми беше коментарът.  Peace

Иначе съм почти готова, поръчала съм едно чорапче с името на детето, в което ще сложа разни лакомства, а утре се надявам на Черния петък да харесам най-после дрехи на ММ.  Simple Smile

# 590
Благодаря ви, току що говорих със сестра ми, и тя ми даде идея какво Няма, а в искал-някакъв колан за кръста с джобчета. Разбрах това и предполагам по рибарски магазини мога да го намеря..
Може да предложите нещо такова, но на по приемлива цена... 😀

Ето такъв Simple Smile
https://akvasport.com/product/10496/chanta-kolan-za-krasta-rapal … sportsman-10.html

# 591
  • Някъде по Дунава
Ivet 111 мъжът ми има калъф за въдици от твърд плат. Много му е удобен, дори на приятел купи. Побира  всичките му въдици за един риболов и струваше 30лв с доставката.

# 592
Ivet 111 мъжът ми има калъф за въдици от твърд плат. Много му е удобен, дори на приятел купи. Побира  всичките му въдици за един риболов и струваше 30лв с доставката.

https://www.nasluka-shop.com/troen-kalaf-za-vaditsi-robinhan

Съмнява ме рибар да няма такъв Stuck Out Tongue

# 593
  • от Луната
Не знам и аз каква кукла искам, може би да е удобна за гушкане, но някоя ръбеста. Не и дунапренена изцяло.
Единствените големи меки кукли, за които се сещам, са онези от Джъмбо... всички други,коити съм виждала са твърди
Има ги в Алиекспрес, но вече е късно за поръчка от там https://www.aliexpress.com/item/Boneca-Reborn-22inch-Soft-Silico … b66a-cf0eac7d9bdf

Казват се бебета Реборн и мисля, че имаше и страничка във фейса, където ги предлагаха. Това са реалистични бебета

# 594
  • Варна
Аз за моя мъж измислих подарък - колан за инструменти.

# 595
Олеее, тя наистина много реалистична тази кукла.
Благодаря за предложенията.

# 596
Веднъж видях едно момиче с такава кукла. Бях скандализирана как може да оставят съвсем малко дете да държи сестричката си бебе така, че да му видят краката... Преследвах го даже в магазина, докато разгадая случая, че всъщност това е кукла. Нечовешки реалистични са!!!!

# 597
Да, ама за мен са някак....... зловещи Sad , не знам защо, но като че ли ме е страх от тях Sad

# 598
Аз за моя мъж измислих подарък - колан за инструменти.
и аз търся. Пиши като намериш Simple Smile

# 599
  • Пловдив
и на мен тези кукли са ми мега зловещи Scream

За мм измислих - смарт часовник ще му взема, че все забравя телефона си без звук Laughing Може ли препоръки да ми дадете, защото не знам какво е добре да има, а цените варират страшно много

Общи условия

Активация на акаунт