Коледни подаръци 2018-2019

• 105 095
  • 984
  •   1
Отговори
# 660
Ето ги нашите топчета.Сега забелязах,че някои са си попроменили цвета(поне от две години ги имаме)

# 661
  • София
Казах на щерката, че искам да ѝ снимам топчетата. Каза "в никакъв случай такива" и "поне не от този магазин".
Много неща съм взимала от Без паника и съм доволна. Само с тези топчета не се получи.

Скрит текст:

# 662
Момичета, търся чаша на Диабло, но да не е от сайт за направа на тениски и подобни. Някой да е мяркал? Като не търся, намирам сума ти фен артикули, сега нищо!

# 663
  • София
AnMary, виждам, че са се излющили някои топчета, а запазили ли са магнитната си функция, може ли с вашите да се правят фигурки все още? Защото ако не намеря други, ще трябва да взимам тези от bezpanika. За никеловите пише, че очакват доставка.

# 664
Решила съм на дъщеря ми да взема за Коледа блутут слушалки, но виждам, че има различни видове и цени. Може ли някой да ме посъветва на какво да обърна внимание, когато избирам? Или откъде да ги купя?

# 665
  • Бургас
Такива топчета съм купувала от Хеликон преди 2-3 години. Може и там да проверите.

# 666
  • София
AnMary, виждам, че са се излющили някои топчета, а запазили ли са магнитната си функция, може ли с вашите да се правят фигурки все още?
Няма промяна в магнитните свойства. Само са олющени.

Решила съм на дъщеря ми да взема за Коледа блутут слушалки, но виждам, че има различни видове и цени. Може ли някой да ме посъветва на какво да обърна внимание, когато избирам? Или откъде да ги купя?
Аз имам слушалки на Philips и JBL.
И двете марки са купувани от един и същи магазин.
Слушалките на Philips са компактни. ММ обаче ги развали. Нещо нормално за него.

JBL-а са малко по-големи.

Скрит текст:

Функциите им са еднакви. Слушам музика и отговарям на тел. повиквания.

# 667
Аз миналата година взех на мм блутут слушалки.... Или ние сме някакви нобове или не знам, не можахме да им хванем цаката без кабел (може да се използват с и без кабел)

# 668
  • София
Момичета, здравейте Simple Smile
Имам малко странен въпрос, но някой някъде срещал ли е чай от салвия (листа) , оказа се ужасно трудна задача да намериш точно тази билка под формата на чай .... Confounded

# 669
Имам малко странен въпрос, но някой някъде срещал ли е чай от салвия (листа) , оказа се ужасно трудна задача да намериш точно тази билка под формата на чай .... Confounded
https://apteka.framar.bg/30001800/градински-чай-листа
Това върши ли работа?

# 670
  • Варна
Мисля,че продават в магазин Дрога.

# 671
  • София
В кои магазини за дрехи могат да ти издадат карта за директна отстъпка, за да не чакам намаленията (лудницата) януари...
Освен Tommi Hilfiger (карта за 20% ми дадоха, без да съм купил нищо).
Изключвам супер скъпите марки като US Polo.

# 672
  • Перник
https://apteka.framar.bg/30001800/градински-чай-листа
Това върши ли работа?

В този обаче листата са натрошени.

На мен не ми се налага да купувам, де. Имам си 2 храстчета салвия в градината Simple Smile

# 673
Момичета, търся чаша на Диабло, но да не е от сайт за направа на тениски и подобни. Някой да е мяркал? Като не търся, намирам сума ти фен артикули, сега нищо!

Мога само да ти препоръчам един познат,който прави чаши.
Има и термо такива-като сложиш горещо и се появява картинката.
Може да направи с всяка една рисунка.

# 674
Дай координати, моля.

Общи условия

Активация на акаунт