Коледни подаръци 2018-2019

• 105 022
  • 984
  •   1
Отговори
# 765
  • Русе

Аз говоря за поредицата."Песен за огън и лед" се казва само първата книга. Simple Smile
точно обратното. Поредицата се казва Песен за огън и лед, а Игра на тронове е първата книга.

# 766

Аз говоря за поредицата."Песен за огън и лед" се казва само първата книга. Simple Smile
точно обратното. Поредицата се казва Песен за огън и лед, а Игра на тронове е първата книга.
Да, права сте, сега станах да проверя,  не знам защо така се обърках. Simple Smile

# 767
  • София
И са доста тегави за четене. За фен на Толкин повече подхождат Хрониките на Амбър на Зелазни. Или Сага за войната на разлома на Фийст

# 768
  • Русе
И са доста тегави за четене. За фен на Толкин повече подхождат Хрониките на Амбър на Зелазни. Или Сага за войната на разлома на Фийст
Аз съм голям фен на Зелазни, то личи от ника ми, Властелинът ми е като Библия, а Песен за огън и лед много ми хареса. Изобщо не ми беше тегава и поредицата ми е от любимите

# 769
  • София
ММ отсече "Амбър" и "Това е най-якото фентъзи".
Второто предложение е за "Колелото на времето".
Трилогията „Първият закон“ на Джо Абъркромби.

# 770
  • София
И аз съм фен на Зелазни, тегава ми беше Песен....
Колелото на времето я харесвам.

# 771
  • София
ММ предложи още три.

Малазанска книга на мъртвите
Мъглороден
Землемория

Землемория на мен лично не ми хареса.

# 772
  • На брега на реката
Най-големият подарък дойде и не издържахме и им го дадохме. Масата за игра 16в1. Голям кеф е и не знам как ще си го поделим четиримата 🤣

# 773
  • Варна
Zest, може ли линк? Благодаря предварително Simple Smile

# 774
Най-големият подарък дойде и не издържахме и им го дадохме. Масата за игра 16в1. Голям кеф е и не знам как ще си го поделим четиримата 🤣

Нищо лично ама аз много се ядосвам на такива неща. И после защо и децата са нетърпеливи..... Ами и дядо ми правеше ( и още го прави ) така и все ни се даваха преди Коледа подаръците и после се чудеха какво да измислят за деня. Моя приятелка и тя така, в Петък пазарувахме още със слизането от колата викна децата да им даде подаръците, че и на мойте тръгна да ги дава, щяхме да се изпокараме. Вика 'е те нали пак са за тях, дали на Коледа или сега няма значение'. Ние ги раздаваме на 25 сутринта след закуска.

# 775
  • На брега на реката
Мира, не сме в България. В Лидл я пуснаха, та пратих мъжа ми да я вземе уж тайно. Но бяхме по-нетърпеливи и от децата Simple Smile
Джага, билярд, баскетбол, въздушен хокей, шах, дама, тенис на маса ииии не мога да ги изброя всичките Simple Smile
Kaya, за пръв път ни се случва Simple Smile Плюс това са написали по още 2 подаръка в писмото до ДК. Под елхата подаръци ще има. Трядицията и при нас е сутринта на 25ти да ги отваряме.

# 776
  • Варна
Благодаря, със здраве да я ползвате всички, заедно Simple Smile
Весели празници Simple Smile

# 777
Имам нужда от помощ, може и в литературния да пиша, но се спомена в предните страници за Хари Потър, та да питам.
Баща ми  (на 70) обича много филми от типа на Властелина на пръстените. За рождения му ден му подарих ваучер за книжарница и той си купи книгите. Голям кеф изпита и беше много доволен. Та може ли някой да ми препоръча нещо подобно- историческо, фентъзи, нещо от този тип... и всъщност Хари Потър става ли за 70годишен мъж? (извинете ме за въпроса, но този жанр мен не ме блазни и не съм чела, нито гледала нищо от типа на хобити, властелини, магьосници, вълшебници, викинги и т.н.)
На моят мъж му подариха тази книга:
http://ciela.bg/books/book/razbojnitsi/2278

# 778
и всъщност Хари Потър става ли за 70годишен мъж? (извинете ме за въпроса, но този жанр мен не ме блазни и не съм чела, нито гледала нищо от типа на хобити, властелини, магьосници, вълшебници, викинги и т.н.)
Хаха, моят дядо (на 78) много обича Хари Потър..Подаряваше ми всяка книга и после ми я изчиташе, та накрая му ги купих всичките и да ви кажа - още си ги препрочита.

# 779
  • Варна
Това https://chitanka.info/serie/detsa-na-zemjata е една поредица, от която се впечатлих като тийн и още няколко пъти препрочитах.
Действието се започва в зората на човечеството, когато съжителстват видове, които ще станат хора и такива, които няма да се развият в човешки вид (ама го написах и аз...).
Много интересна, любопитна и увлекателна, уникална история е. Сега докато споделям си мисля да взема пак да я прочета.
Дори и да не е за подарък, ако обичате да четете препоръчвам с две ръце Simple Smile
И пожелавам хубави празници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт