Коледни подаръци 2018-2019

• 104 907
  • 984
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте, някой има ли идея откъде онлайн мога да закупя лампа от хималайска сол? Бюджет до около 40 лв.
Мерси Simple Smile

# 931
  • София
Здравейте, някой има ли идея откъде онлайн мога да закупя лампа от хималайска сол? Бюджет до около 40 лв.
Мерси Simple Smile
Хм, сега видях че се продават и в Хеликон Simple Smile

https://m.helikon.bg/160053-%D0%9B%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0-%D0%B … %D0%BA%D0%B3.html

И първият резултат от Гугъл

https://podaruci-daisy.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8% … 1%8A%D1%86%D0%B8/

# 932
  • София
И в Ремедиум ги има.
Може да се поръча онлайн.

# 933
  • Хасково
В Хеликон ги има солните лампи,препоръчвам да си я купите от солна стая обаче ако имате тази възможност. И аз търся одеяло с ръкави ,но само в Джъмбо намерих такова,което да ми хареса ,онлайн не ми изглеждат добре. Идея за подарък на двойка чакаща бебе,от скоро са заедно.  Не познавам жената добре,а мъжа е брата на ММ,но не сме близки,ще се видим за Коледа и не ми се иска за всички да има,а за тех-НЕ.

# 934
  • софия
В Хеликон ги има солните лампи,препоръчвам да си я купите от солна стая обаче ако имате тази възможност. И аз търся одеяло с ръкави ,но само в Джъмбо намерих такова,което да ми хареса ,онлайн не ми изглеждат добре. Идея за подарък на двойка чакаща бебе,от скоро са заедно.  Не познавам жената добре,а мъжа е брата на ММ,но не сме близки,ще се видим за Коледа и не ми се иска за всички да има,а за тех-НЕ.
Току-що прочетох, че има в Кауфланд и изглежда добре. Аз поръчах от един сайт. Гадно е, но вече нямам сили да връщам.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 15:23 от zvаnchе

# 935
Моничка, въртележка за кошарата примерно. Не мисля, че може да се сбърка с този подарък. Има и куп други неща, но предвид, че не знаеш предпочитанията на жената, бих заложила на това или на чувалче за сън.

# 936
В Хеликон ги има солните лампи,препоръчвам да си я купите от солна стая обаче ако имате тази възможност. И аз търся одеяло с ръкави ,но само в Джъмбо намерих такова,което да ми хареса ,онлайн не ми изглеждат добре. Идея за подарък на двойка чакаща бебе,от скоро са заедно.  Не познавам жената добре,а мъжа е брата на ММ,но не сме близки,ще се видим за Коледа и не ми се иска за всички да има,а за тех-НЕ.

Според мен подаръкът за брат му не трябва да е за неродения Петко, а за тях и тъй като не сте си близки- една голяма кутия бонбони Рафаело за нея (в Лидл и Метро има по 16лв) и (според бюджета) една бутилка уиски за него.

Като се роди бебето, най-вероятно ше отидете да го видите и тогава предложенията на LittleCactus са много подходящи.

# 937
  • София
И аз смятам, че подарък за бебето не е уместен на този етап.

# 938
Ако детето не в родено, наистина не е хубаво да се купува предварително. Аз лично съм суеверна и не бих се зарадвала. След това що поводи ще има за подаряване...стой та гледай Wink

# 939
Идея за подарък на двойка чакаща бебе,от скоро са заедно.  Не познавам жената добре,а мъжа е брата на ММ,но не сме близки,ще се видим за Коледа и не ми се иска за всички да има,а за тех-НЕ.
И аз не бих направила бебешки подарък, а на самата двойка. Ваучер за фотосесия (ако искат с корема или после с бебето да си я правят), вучер за спа уикенд или за вечеря в хубав ресторант, билети за събитие. Ако бюджетът ви е малък, то тогава нещо на коледна тематика за дома им или луксозни сладкиши.

# 940
Моля дайте идея за практичен подарък за възрастна жена, нещо за дома ли, не знам и аз. Шапки и шалове не са й нужни. Вече й е трудно да излиза

# 941
  • На брега на реката
Дори не опира до суеверие. Подарявайки нещо на нероденото бебе, показва, че едва ли не, че в жената друго не виждаш. Мен лично би ме издразнило ако фокусът е на бъдещото бебе или коремът ми. Бих подарила нещо персонално и за двама и пак не бих залитнала в посоката, че ще стават родители. Мек шал, ръкавици, ваучер за книжарница или друг магазин.
Шарк, за мен книгата е универсален подарък. Или пък кутия с различни видове чай плюс чаша, ако обича да пие. Одеало също изглежда подходящо.

# 942
  • Варна
Къде има кутии с различни видове чай, пообиколих големите магазини и нищо не открих?

# 943
Къде има кутии с различни видове чай, пообиколих големите магазини и нищо не открих?

Вчера в друга тема постнаха този сайт
http://www.teateam-bulgaria.com/

# 944
  • На брега на реката
В jusk има красиви кутии, а селекцията можеш и сама да си я направиш. Биопрограма имат готови кутии, но е он лайн поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт