Коледни подаръци 2018-2019

• 104 880
  • 984
  •   1
Отговори
# 945
  • гр. Варна
Здравейте, малко късно но реших да се включа и аз Simple Smile Вече сме готови с подаръците! За родителите ми взехме майка ми видях, че има нужда от бурканчета за подправки, а за баща ми парфюм, който лятото искаше да си вземе, но така и не се накани, а като общ за двамата рамка със снимка на мен мъжа ми и малкия, който е на 3 месеца и половина и му е първата коледа Simple Smile На свекито сервиз чаши за кафе/чай и също такава снимка , също тала им приготвих и лично картички Simple Smile  На баба и дядо също такава голяма снимка с рамка и на баба едно топло шалче, а на дядо шапка! За братовчеда на мъжа ми ел. одеало, а за лелята епилатор, а за мъжа ми https://www.igrachka.com/bg/mini-brick-sets/kyshta-rustika-7
въпреки че няма особено много свободно време, но ще се зарадва много, за малко някоя играчка така или иначе не разбира още, а и без това все му се взима по нещо ново, та няма да е ощетен в никакъв случай 😃 ☺ надявам се да помогна на някой с идея, въпреки че е малко в последния момент! Весели празници на всички Simple Smile

# 946
  • Пловдив
За тази година взех за нашите кафе машина. Пият достатъчно кафе у нас... Wink
За моят приятел - с него сключихме сделка - казваме си кой от какво се нуждае. Губи се ефекта от изненадата, но пък получаваме това, което искаме.

# 947
На племенниците пратих пари и по една българска книжка с приказки,дано има желаещи да им ги четат.На брат ми колан и дълго писмо,на "сестра " ми ваучер за масажи.На племеничките им взехме детски кухни,на девера и етървата им нагласихме мултикукър.На баба ми хлебопекарна и едно пухено одеало,на кумовете спа уикенд,на ММ смарт часовник.Отделно дребни подаръци и шоколади за децата на приятели,на самите тях нищо защото ще се видим чак след празниците и е тъпо за мен да се подаряват закъснели подаръци.За кучетата нови каишки с нови медальони.За мен си взех главно козметика и едни разкошни ботуши,ММ ми е нагласил огромен мечок (вдетинил се е нещо тази година).Дано съм помогнала и аз с идеи.

# 948
Мислих, мислих какво да взема на мъжът ми... И добре, че не избързах. Нашият любим изпълнител идва в България и ще му подаря билети за концерта. Трябваше да му кажа, за да изберем билетите заедно.
На майка мисля да взема книгата за Невена Коканова.
Но за татко не знам Sad
Тази година ще сме скромни. Всичко е за малкото Wink

# 949
  • Варна
Аз чета "Романът на моя живот" - Стефан Данаилов е лирическият герой, а Георги Тошев - автор. Прекрасно четиво с много снимки, препоръчвам за майки - фенки Simple Smile

# 950
  • Bарна, морето, сините вълни
Бях писала по-рано, че съм с готова с подаръците, но някои ги сменихме, добавихме други.
На мъжа ми бях взела анцуг и тениска, които реших да му подаря по-рано и по-добре. Тъй като поръчвах по интернет, оказа се, че анцуга не отговаря на размера и е скъсан, успях да го върна и да си взема парите обратно.
Така, че за под елхата остава подаръчната кошница с шоколадови чашки кафе, шоколадови бонбони, сусамени крокантини, гевречета с масло, чай, ароматна свещ и стъклена играчка за елха.
Той също ми подари единия си подарък, плюшена цяла пижама, като спален чувал с крачоли е.
За нашите и свекървата несесери с козметика и календари със снимка на бебенцето ни и кучето пред елхата, такъв има и за нас.
На най-малкото племенниче, което е на 7 месеца, бяхме взели боди и шапка, но се оказа, че няма да ѝ станат и сменихме подаръка с танцуващо еленче с дядо Коледа.
На другата малка племенница, която е на 8 години, взехме пъзел Frozen и метална кутийка Frozen, в която сложихме парички.
На нашето бебче взехме дрешки, а вуйна ѝ ни подари пижамка и активна възглавничка.
За себе си купих тениски и рокля за кърмене, нещо много полезно. Grinning

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 23:05 от despicable

# 951
  • Пловдив
Ууууф, голяма съм шматка аз...
Тази вечер взех да опакован подаръците като легнаха децата и пратих благоверния, да ги донесе... Напълно изключих, че и неговия е там...
Та връща се той един нахилен и доволен, сложил смарт часовника на ръката си Flushed
...сега спешно трябва да мисля друг подарък, който задължително утре трябва да купя и опаковам... Честно, голяма съм бяла птица...
Връщам се назад, да търся вдъхновение Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 09:06 от sweet_maniche

# 952
  • На брега на реката
Един единствен подарък се загуби някъде при доставката. Благодаря, Амазон, щерката ще е очарована. Всичко останало е опаковано. Остана за мъж ми още нещо тип закачка да избера и за майка ми пончо. Взех много интересни шоколади с надписи за баба, за дядо, за татко, за мама, за дъщеря ми. На баща ми взех елек много мек, дано му хареса.
Вече виждам светлината в тунела и съм си обещала догодина още през ноември да съм готова от-до с подаръците, че е е** ти стреса и нервите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 953
  • София
От къде са тези шоколади?

# 954
Елек е чудесна идея! Татко има якета, но май елек скоро не сме му купували.

# 955
  • На брега на реката
Теодора, не живея в България.
С Гугъл излизат много варианти, но вече едва ли има време за доставка.

# 956
Моля дайте идея за практичен подарък за възрастна жена, нещо за дома ли, не знам и аз. Шапки и шалове не са й нужни. Вече й е трудно да излиза
Може да й направиш кошничка с любимите й продукти -бисквити, сладки, соленки и т.н. + една рамка с ваша снимка Simple Smile с тия пенсии определено ще е доволна Wink

# 957
  • Някъде по Дунава
Моля дайте идея за практичен подарък за възрастна жена, нещо за дома ли, не знам и аз. Шапки и шалове не са й нужни. Вече й е трудно да излиза
Все едно пишеш за майка ми. Вземала съм и чаршафи, пижама, нощна лампа, а за тази година сак. По празниците я вземаме при нас, а нейният се скъса.

# 958
  • софия
Все едно пишеш за майка ми. Вземала съм и чаршафи, пижама, нощна лампа, а за тази година сак. По празниците я вземаме при нас, а нейният се скъса.
На моята взех нова чанта и ваучер за оптика да си направи нови очила - все се оплаква, че не вижда и че ѝ трябвали нови очила. Купих и парфюм за разкош.

# 959
  • София-Младост
Къде има кутии с различни видове чай, пообиколих големите магазини и нищо не открих?
https://verveteas.com/p10

Общи условия

Активация на акаунт