АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 52 005
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Не мисля, че Чавеева работи събота и неделя, но питайте. Часът ми е за 12.11 по обяд и трябваше да го запазя месец и половина по-рано, затова предлагам. Ако искате ми пишете лично съобщение.

# 346
Много ли се чака при проф. Марков
Аз чаках 2 часа и половина, а имах час за 12:20, имаше и други бременни идваха за 2..3 път и пак толкова даже и по повече са чакали. А на регистратурата е една възрастна и ми каза да съм се разходела и след час да дойда...

# 347
  • Варна
И аз да се разпиша днес минах втората фетална в 18 г.с + 3 дни и ще си имаме мъж на 100% Blue Heart. Вече е 260гр. и изпреварваме с 4 дни термина BPD 4.31, HC 15.48, AC 13.42 и т.н. Усещам бебето най-вече вечер, като си полегна.

# 348
И аз съм на утрогестан намалих го по 2 на вечер, магнезий сутрин и вечер, но шпа 3х2,дуфастон 2х1 и фраксапирин всеки ден и аз нося две момчета, обиколила съм много доктори на мен ми ги изписаха за задържане. Това което ти казваш доста ме озадъчи. 🙄
Как се справяш с фраксипарина? Около 40 дни слагах в корема вече не мога, боли ме. От 10 дни слагам в краката, но почнаха и те да ме болят...

# 349
И аз съм на утрогестан намалих го по 2 на вечер, магнезий сутрин и вечер, но шпа 3х2,дуфастон 2х1 и фраксапирин всеки ден и аз нося две момчета, обиколила съм много доктори на мен ми ги изписаха за задържане. Това което ти казваш доста ме озадъчи. 🙄
Как се справяш с фраксипарина? Около 40 дни слагах в корема вече не мога, боли ме. От 10 дни слагам в краката, но почнаха и те да ме болят...
Редувам краката и ръцете понеже вече не мога в корема. Ръцете са ми твърди и сега в краката ги бия.То няма къде другаде да се бият, на сестра ми една приятелка така редува и самото място каза че изтръпвало и не се усещало по нататък, не се притеснявай.

# 350
Редувам краката и ръцете понеже вече не мога в корема. Ръцете са ми твърди и сега в краката ги бия.То няма къде другаде да се бият, на сестра ми една приятелка така редува и самото място каза че изтръпвало и не се усещало по нататък, не се притеснявай.
Някой показа ли ви как да си ги биете в ръцете и краката? Аз вече по 15минути търся подходящо място на корема и ми е много трудно! Но се притеснявам без да са ми показали как да си бия другаде Sad

# 351
Blush
Аз чаках 2 часа и половина, а имах час за 12:20, имаше и други бременни идваха за 2..3 път и пак толкова даже и по повече са чакали. А на регистратурата е една възрастна и ми каза да съм се разходела и след час да дойда...
Аз пак да кажа, аз като си записвах час преди години и жената на регистратурата ми каза в деня на прегледа да звънна и да питам с какво закъснение вървят часовете и да си го предвидя. И двата пъти като ходих при Марков процедирах така и просто ходих с по час и половина-два по-късно от записания час, вместо да вися там. Така че имайте едно наум Wink бтв. аз винаги като очаквам да има висене ги прозвънявам преди това Blush

# 352
Blush
Аз пак да кажа, аз като си записвах час преди години и жената на регистратурата ми каза в деня на прегледа да звънна и да питам с какво закъснение вървят часовете и да си го предвидя. И двата пъти като ходих при Марков процедирах така и просто ходих с по час и половина-два по-късно от записания час, вместо да вися там. Така че имайте едно наум Wink бтв. аз винаги като очаквам да има висене ги прозвънявам преди това Blush
То хубаво че отиваш по късно, но аз пътувам близо няколко часа от В. Търново до София и няма къде да вися пак😂

# 353
Фраксипарин слагам вече 4ти месец , от близо 1 месец сменям спринцовката с друга 2 куб. И инсолинова игла. В 5ти месец съм бременна и преди ги слагах последата да корема , А вече по към паласките.  И аз питах моя аг да го слагам в ръцете и краката , но там площа е по-малко и като стане топче не било много добре. Иначе с инсулиновите игли нищо не усещам , А и в мекичкото съвсем , А и ползвам изстуден спирт и всяка има ефект.

# 354
  • София
Той Пренатеста е хубаво, ако се прави, да се направи докато може да се прекъсне бременността.
Освен ако, независимо от резултата сте твърдо решени да си го гледате и просто искате да сте подготвени. Simple Smile
Иначе резултатите отнемат едно известно време, заради изпращането в чужбина и реалното изследване.
Теб кое те притеснява? Възрастта ти ли?
Ами да, възрастта, на имам огромно доверие на Марков. Не мога да реша.

# 355
  • София
Мрън и аз по темата с ниската плацента..
Момичета с предишни бременности, кога ви се вдигна плацентата?
Момичета с настоящи бременности, има ли някоя, на която вече да и се е вдигнала и в коя г.с. го установиха?
На БХС ми казаха, че е ниско закрепена в 12 г.с., днес - 16 г.с. АГ-то пак каза, че е нисичко. Знам, че се вдига до 20 г.с., но как - постепенно ли, накрая отведнъж ли? С други думи - да се надявам ли изобщо?

# 356
На ФМ ми казаха, че съм с ниска плацента. Споделих с АГ-то ми и вече втори месец не може да разбере къде са я видяли тая ниска плацента... Ще видим на втората ФМ в 20 г.с. какво ще кажат.

# 357
И мен ми е малко мъгла тази плацента, ще питам в понеделник.
И на феталната също.

# 358
  • София, България
И аз бях с ниска, ама забравих да питам АГ-то вчера. Ама пък тя погледна резултатите от ФМ и БХС и каза, че всичко е перфектно. Де да знам.... Май до двайсет и някоя седмица се вдига...

# 359
Здравейте мили дами.Бременна съм в 15г.с. по изчисления на докторът ми терминът ми се пада на 28.04.2019.Живея в Ирландия,и здравната системата тук е много по различна от БГ.
Току що се регистрирах,търся определен отговор.Изчетох доста въпроси и отговори но никъде не видях това което ме интересува.Извинете ме ако се повтарям с въпроса си.
В рамките на 2седмици за втори път получавам почти пълно заглъхване на ушите + шум за цял ден.Меря си кръвното нормално е.При някоя от вас това получавало ли се е по време на бременност,и ако да бихте ли ми дали повече инфо от какво би могло да е.
Малко се притеснявам заради бебчето а часът ми за личният доктор е след няколко дни.
Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт