АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 901
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Ktara имам 2 момичета и отново исках да е момиче, но пък таткото сега е много доволен. На мен още в 13г.с. ми казаха че вероятно е момче и днес вече потвръдиха 15.6 г.с.
Mimmmozka на въпроса кога отново да отида на преглед отговори когато решиш. Много лошо впечатление ми направи. Предните 2 бременности бях при нея и винаги съм била доволна, но сега незнам какво става.

# 91
  • София, България
Това "когато решиш" наистина звучи много несериозно. Моята на края на всеки преглед поглежда календара и казва за кога да си запиша час. Аз да не съм лекар, че да знам кога трябва да отида пак. Ако ще и 5 бременности да си изкарала, не си длъжна да ги помниш седмица по седмица кое кога си правила. Някак си все едно като те познава вече и те кара през просото. Тъпо е... Confused
Но пък може жената да има някакви проблеми и да е моментно Simple Smile Дай ѝ шанс.

А за пола - по-добре да се колебаят, отколкото да ви кажат невярна информация. Чела съм за случаи до 20-22 седмица не може да видят лекарите. Завъртя ли се е с гръб и няма виждане. Ще го разберете, не се притеснявайте Simple Smile

# 92
Putple-_peanut още повече че отивам със болки, можеше да каже кой ден да отида на проверка. Днес имаше много работа, видях го с очите си, и се надявам да е бил просто кофти ден и повече да не се повтаря... За пола ме укоражавай да мечтая за момиче хаха. Още не мога да приема че може да е момче.

# 93
Момичета днес видяхме малчовците,доктора беше мил иии такаа да съобщя ще си имаме двама мъже,аз си мислех до последно момче и момиче нооо изненадаа😂😂😂.Обаче имам едно запитване и притеснение в понеделник ме приемат за серклаж при доктор Дяволов,много моля ако някоя мама е със серклаж да ми каже усещане за болка има ли понеже се притеснявам.

# 94
  • София
Моля, впишете ме в групата. Термин 11.04.2019. Първа бременност.

# 95
  • София
Наталия, на мен ми направиха серклаж миналата седмица. Прави се с упойка, така че болка не се усеща. След като се събудих от упойка имах болка като менструална, но ми вляха системи и ме отпусна. Следващите дни на моменти имах леки болки, но нищо особено. Предупредиха ме, че може и до края да си усещам приболяване и придърпване от конеца.

# 96
Здравейте,
Боли ли Ви често гърло? Мен за втори път ме боли този месец, а от началото на бременността за трети. Мисля да пробвам с биозин мама, но след консултация с АГ(чак др седмица, понеже е отпуска).

# 97
Здравейте,
Боли ли Ви често гърло? Мен за втори път ме боли този месец, а от началото на бременността за трети. Мисля да пробвам с биозин мама, но след консултация с АГ(чак др седмица, понеже е отпуска).

При мен е абсолютно същото - за пореден път ме боли, иска ми се биозин мама, но след разговор с лекарката другата седмица Simple Smile Чай от липа с мед е единственото, което си позволявам.

# 98
 И аз така мисля да направя. Личната като ходих беше против да пия каквото и да е било, стига да не усложня де, докато не влезна в 4ти месец, ама вече трябва да съм влезнала. А аз не мога да правя каквото и било на своя глава.

# 99
  • София, България
Аз вчера бях с болки в гърлото. Смуках Хербитусин. Бизонин мама пия всеки ден. Консултирах си се с моето АГ и тя каза, че даже е хубаво, че съм се сетила да го пия.

Днес следобяд съм на ФМ и БХС Simple Smile Нямам търпение вече Sweat Smile

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 10:02 от Purple_Peanut

# 100
Здравейте мами Simple Smile
От доста време не съм писала, но влизам и попрочитам какво пишете, просто имам работа и съм с малкия че е понастинал и не ми остава много време.
Аз бях на преглед при моята АГ , казах и че съм с постоянна кашлица от месец вече и тя каза да пия Биозин мама и имусан . Когато прочетох листовката на Биозин мама пише че не е само като си болен , той си е и профилактично.  Аз продължавам с фолиевата , защото в тези двете не срещнах, и моята АГ нищо не каза.

Ходих и на БХС, видях малкото човече , въпреки че ми е второ все едно за пръв път виждам бебе на видеозон така се развълнувах Simple Smile Сега чакам резултатите дано всичко да е наред.
Аз не спортувам, но гледам да ходя пеша от време на време Simple Smile
Мами вие как сте с нервите....че аз избухвам постоянно, много съм нервна, не искам но просто отвътре ми идва.
 Изписах един дълъг пост да компенсирам че не съм от миналата тема Grinning
 Приятен ден и на мамите с болките да им минава бързичко Hug

# 101
Аз пия Биозин мама от началото още, тъй като имам ниско желязо, а сега гледам, че много от вас пишат, че им го предписват.
За настроенията - ужасна съм. Всички ме дразнят, без причина. Постоянно гледам лошо всички. Като се прибера у дома и трябва да си се нарева хубаво, поне 1 път да обвиня мъжа ми че "не ме обича" Grinning, да му направя забележка, и накрая да му се смея за нещо, което не е кой знае колко смешно. Накрая му се извинявам за поведението си, наистина се чувствам много кофти, най-вече че той го отнася най-много. Но проявява търпимост, не мога да се оплача. 

# 102
  • Г. О.
Flowers Bouquet     Здравейте.
     Много се зарадвах като видях темичката и идвам да се запиша с термин 12.04.2019г. На 32 г. съм и това ми е първа бременност. Сега съм в 15г.с.  Една лекарка ми каза, че според нея ще имам момиченце, но според следящият ме АГ е рано и трябва да изчакам до 16г.с.
     Лека бременност на всички вас, с удоволствие ще ви следя и ще споделям радостите ви:)Yellow Heart

# 103
  • София, България
Здравейте отново от мен.

Добре дошла, НефертитиЯ! Relaxed Лека бременност и на теб!

miglena_vl,  и аз пия Биозин Мама всеки ден, сутрин на гладно Simple Smile Отделно си пия Фолиева киселина с витамини под формата на таблетки.
Да не кажа, че онзи ден смуках и Хербитусин, че започна да ме боли гърлото. Май успя да го спре, защото само един ден го смуках, вече съм добре.

Да ви споделя резултати от ФМ и БХС: прегледът беше уникален! Аз много се радвах, като малко дете пред сладкарница. Всичко гледах внимателно все едно разбирам нещо Sweat Smile Лекарката не беше много приказлива, но накрая каза, че всичко изглежда повече от добре и че нямам поводи за притеснения. Малкото имаше нужда от раздрусване в началото, че се беше обърнало и дълбоко заспало. За една седмица е пораснало с 1 см. и вече е ЦЕЛИ 6 см Joy Много се забавлявам с тези сантиметри. Таткото пък се забавляваше на извънземните звуци на пулса. Като цяло ценни са тези моменти. Мисля, че се запомнят Grinning
Днес си взех и резултатите от БХС. Рисковете са много ниски. Не мога да кажа, че съм се успокоила от статистиката, но щом на ФМ всичко е наред, вече съм по-спокойна.

# 104
Purple_Peanut честита първа ФМ Blush
Аз на 09.11.2018 съм на втора ФМ и вече нямам търпение да вида пак бебчо . Тогава мисля да водя и таткото с мен Grinning. Той е идвал с мен само на първите прегледи след ин витрото и тогава заедно чухме сърчицето. (аз бях зад параван той не е гледал самия преглед). Сега вече ми се иска да види как изглежда бебето, не само от снимка Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт