Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Мириел, мисля, че Банков обичаше Ева, но не по начина, по който обичаше Зорница.

# 361
Москита, аз не съм видяла, някой да е казал, че Огнянова иска да се връща при Банков или че тайно си мечтае да се обичат пак.

# 362
Не твърдите ли, че тя не е преодоляла любовта си към Банков?
Аз като ви казах, че се обърках какви са тезите, не се шегувах Joy

# 363
Ванилия, точно и аз се чудех от къде дойде това ThinkingGrinning

# 364
  • София
Ами пак не го разбирам, защото ако Огнянова наистина не е преодоляла тази страстна и изпепеляваща любов няма причина да не и се отдаде отново. Банков е свободен, очевидно е отворен да подновят връзката си.
За мен Банков е преодолян, просто Зорница е добродушна до глупост и това води до недоразумения.

Спорът тръгна от това, че нито Зорница е преодоляла Банков, нито той нея.

# 365
За мен има разлика между това да таиш в чувствата си незавършена любов и това да искаш да се събереш с някого отново.

Отново се повтарям - няма как днес да обичаш един човек, а утре не. Това не означава обаче, че обезателно искаш да възстановиш тази връзка и не можеш да се влюбиш в друг човек.

Росита, за мен Огнянова има съвсем основателна причина и тя е Марио.

# 366
  • София
Снощният епизод не знам как да го коментирам, потресаващ беше. С риск да ме анатемосате сега Grinning гледах промото и направо настръхнах.. може и да няма чувства на обич между Зорница и Банков, кой знае, но определено има много страст. В сравнение с връзката и с Марио са като дървета честно казано, пък може и да се обичат. Но с Банков или просто на актрисата и се получава по-добра игра или нарочно го правят сценаристите.. Grinning

# 367
  • София
Според мен никой не би трябвало и да се съмнява, че ако не съществуваше Марио, Банков и Огнянова щяха да си оправят отношенията много бързо. Ясно как Joy
Но... Марио го има.
Така, че Огнянова е по заинтересована да тегли един път за винаги чертата.
А Банков да не го мисли, Магда Stuck Out Tongue Winking Eye ще се погрижи да не го пипат вече сестрите, докато излезе от това състояние. Надявам се скоро.

# 368
  • София
Като патица се оплита Зорница в отношенията си с мъжете - заради доброта, наивност, мекушавост или най-обикновена глупост, ама каквото и да направи, изписваме десетки страници с чудене какво всъщност виждаме и защо го виждаме. 😂

# 369
Ванилия, аз вярвам, че Банков остава някой, който е важен за Огнянова и който ѝ е скъп. Не изпитва любов или желание за съвместен живот, но той си остава специален човек, защото е бил важна част от живота ѝ. От тая гледна точка я разбирам и защо тя е загрижена за него, защо му предложи помощта си и т.н. Това по никакъв начин за мен не противоречи на факта, че е влюбена в Марио. Който пък трябва да приеме, че Банков е част от миналото на Зорница и няма да бъде другояче. Той като цяло беше показал, че го е приел, няма да мисля друго, докато не видя какво точно ще се случи довечера.

# 370
Москита, точно това мисля и се опитвам за обесня и аз.

Шаци, като написа това за Магда и веднага си представих сцената довечера - как между Банков и Зорница в горичката изниква Магда и бързо ги отпраща кой от къде е 🤣

# 371
Ванилия, аз вярвам, че Банков остава някой, който е важен за Огнянова и който ѝ е скъп. Не изпитва любов или желание за съвместен живот, но той си остава специален човек, защото е бил важна част от живота ѝ. От тая гледна точка я разбирам и защо тя е загрижена за него, защо му предложи помощта си и т.н. Това по никакъв начин за мен не противоречи на факта, че е влюбена в Марио. Който пък трябва да приеме, че Банков е част от миналото на Зорница и няма да бъде другояче. Той като цяло беше показал, че го е приел, няма да мисля друго, докато не видя какво точно ще се случи довечера.

Ей, най-сетне някой да формулира точно казуса Joy

Шаци, хахахах, "ще се погрижи да не го пипат вече сестрите", ох, паднах. Това беше добро! Joy

# 372
  • Берлин
Аз виждам любовите на тройката така:
Банков-Зорница страстна любов
Ковачев-Зорница разумна любов (въпреки че съвсем неубедително е представена тази любов)
Не искам Зорница при нито един от двамата,защото не я харесвам.
А езикът на тялото й показва много специално отношение ктм Банков и почти никакво към Ковачев. Това виждам аз

# 373
Ами пак не го разбирам, защото ако Огнянова наистина не е преодоляла тази страстна и изпепеляваща любов няма причина да не и се отдаде отново. Банков е свободен, очевидно е отворен да подновят връзката си.
За мен Банков е преодолян, просто Зорница е добродушна до глупост и това води до недоразумения.

Спорът тръгна от това, че нито Зорница е преодоляла Банков, нито той нея.
Мисля,че която и да е от нас,доста би премисляла и колебала да се върне при старата,изпепеляваща любов.
Въпрос на ценностна система,би наранила хора,които не го заслужават,вече си започнала да градиш бъдещето с друг,мечтаеш за деца....Но,има едно но,което те кара да се замислиш за тази изгубена любов,какво ли би било ако с него бяхте продължили и т.н.Ще се полутат малко и Банков и Огнянова и всеки ще поеме пътя си,не вярвам да се върнат един към друг,просто нищо вече няма да бъде същото.

# 374
И аз малко се обърках за какво точно спорите Joy

Мисля, че нито Банков, нито Зорница искат да подновяват бившата си любов. На Зорница и пука за него, все пак го е обичала и не случайно му казва, да намери начин да се държат колегиално, както казаха други да не изгаря мостовете за приятел в нейно лице. Банков е напълно изгубен в момента, изобщо не знае къде  се намира и затова пие постоянно - не знае как да се справи със случващото се в момента. Тя беше лъча светлина, който го измъкна предния път от дупката, в момента тази светлина няма как да му помогне, не и по онзи начин. Имам вяра, че след разговора им той ще се стегне и ще спре с пиянството си.

Общи условия

Активация на акаунт