Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 810
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Изгледах интервюто от сутринта - изгубиха им времето на хората. Как пък някаква фантазия не проявят към задаването на въпроси, така да провокират госта да каже нещо интересно за аудиторията.

Едва ли е запозната с целия сценарий, то сценаристите не са, та някой от актьорите ли ще е Grinning

# 631
Майче, тя го казва, аз само се чудя Grinning
Иначе съм съгласна и за интервюто от сутринта - едни и същи въпроси се въртят постоянно от всички.

# 632
Карамазов наистина играе страхотно. Станал е много хубав.

# 633
  • Ню Йорк
Карамазов наистина играе страхотно. Станал е много хубав.

При положение, че не съм му фенка не мога да отрека, че е блестящ в тази роля, особено откато му дадоха поле за изява. Двамата с Вергов са изключително достоверни в образите си и вероятно по тази причина младите актриси, които им партнират оставят това неприятно чуство за липса на талант.

# 634
Онзи ден мъжът ми ми припомни, че Неда я знаем от фестивалите ни във Враца. Била е много....харесвана Wink от мъжката аудитория

# 635
  • София
Имаме страхотни актьори, но при актрисите куцат сериозно нещата, особено визирам по-младите.
Понеже все говорите за страст и химия между партньорите в ОЖ и споменавате Карамазов, ами последната истински изпепеляваща страстна и едновременно с това достоверна връзка видях именно между него и Теодора Духовникова в Дървото на живота (Панто и Божура).
Ей такова нещо искам да видя и в ОЖ, ама с хепиенд Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Сутринта гледах промо, в което Христо и Кая доста се заиграват ... по пубертетски. Кофа с вода на вратата на склада, гардеробче пълно с тоалетна хартия, и "бой" за топката Simple Smile
Сега видях промото.  Crazy
Ей такива сцени да гледаме по-често. Изглеждаха по-освободени и спонтанни,забавляваха се, сладка заигравка им се получи. Laughing

# 637
Да ,може да не е толкова начинаеща Неда,аз не бях чувала за нея.Тя каза,че специално Вергов си знае сценария и идва на снимачната площадка с някакви идеи по него,и той сам го е казвал.
Нека ги включват момичетата в такива проекти,нека се развиват,толкова са красиви младите ни актриси.

# 638
  • Там,където се събуждам щастлива.
Според мен е трудно да се сравняват актьори с разлика в стажа от има няма 15- 20 години! Трябва да си нечуван талант, за да си на 25, примерно, на нивото на един 45 годишен!

# 639
Липса на стаж, липса на опит. И въпреки това за мен се справят прекрасно и освен това виждам развитието им, което ме радва.

# 640
  • Там,където се събуждам щастлива.
Липса на стаж, липса на опит. И въпреки това за мен се справят прекрасно и освен това виждам развитието им, което ме радва.

И при мен е така, а има и друго нещо, което според мен играе роля. Много хора така са свикнали с американските сериали и актьори, че очакват такъв тип игра. Лично аз се надявам никога да не загубим специфичното европейско кино, колкото и да ни заливат от Америка!

# 641
  • Пловдив
Тъкмо изгледах епизода от петък.
Хумора на Мазов започва да ми идва в повече. Този път Лора заслужаваше похвали, а не насмешка. Стаменова му даде добър съвет. Иначе хлътването на Владов по Лорчето е абсолютното клише - тя не получава мило отношение от съпруга си и на сцената излиза Владов, нейния спасител. Rolling Eyes
Напълно съм съгласна с горните мнения относно Карамазов. Страхотен е!

# 642
Хлътването на Владов е грозно и пошло. С Мазов са колеги  и е отвратително нагло това ухажване на жена му. Как би се почувствал съпруг, чиято жена демонстративно се качва пред очите му в колата на ухажора и същият този с мръсна газ и присмехулен поглед минава край него?

Мазов е особеняк и тарикат, но Лора си го знае и се омъжи с радост за него. Мисля, че има известно право да изисква жена му да гледа  дългоочакваното им дете. Той иска от нея майчина грижа и най-доброто за детето им,  не
Нищо не й отказва и иска от нея само едно.
Лора в много случай правеше това, което й хрумне и го поставяше пред свършен факт. Тук някой каза, защо той не остане да си гледа детето? Ами няма да остане - той е доцент, с изграздена кариера, много добре заплатен, шеф на отделението. Лора-преди година взела специалност и сега великият хирург не може без операционната. Глупости и капризи.
Ще седнат и ще се разберат. Ще намерят компромисен вариант и с отстъпки ще се оправят нещата. Пак казвам особняк е Мазов и по този начин контактува и с жена си и с хората. Към нея не виждам да проявява лошотия и егоизъм.Това е неговият начин.
Само Владов да се разкара и да не се бърка там, където не му е работа.

# 643
За мен положението е следното. Лора каза на Мазов, че не се чувства добре и има нужда да работи. Тогава беше момента когато Мазов трябваше да я разбере, да седнат да поговорят и да измислят някакъв компромисен вариант, който да удовлетворява от части и двете страни. Само, че той вместо това и наложи категорично неговото мнение. И тя пък не се съобрази с него и се върна на работа. От там нататък започна едно правене напук на неща и от двете страни.
Владов много го харесвам, но и на мен на моменти мн и изглежда твърде настоятелен. От една страна много и помага и и дава неща от които тя има нужда в момента, ама много грозно преминава границата на моменти. Направо нереално открито го прави.

# 644
  • София
Лора ме дразнеше преди, но сега Мазов ме дразни много.  Много взеха, че ми харесаха Лора и Владов, не знам какво са им замислили сценаристите, но няма да се оплаквам, ако се получи нещо.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт