Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 778
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Измислили са нещо сценаристите, сигурно и те ще се опрашат в болницата, щом всички ще научат Joy
Май само случилото се под душа с Марио и Зорница не се разчу Joy

# 721
  • Берлин
На мен Албена ми е изначално противна. Историята с Пецан и всичко след това съвсем ми затвърди мнението. Хареса ми само в един момент- остави на стъклото на интензивното мил сувенир за Тони (май колело). Та все тая с кого ще се опрашва.
Само Кирчо не бяха набутали в този сезон...

# 722
Измислили са нещо сценаристите, сигурно и те ще се опрашат в болницата, щом всички ще научат Joy
Май само случилото се под душа с Марио и Зорница не се разчу Joy
Хахахах защото никой не се похвали от двамата Animal Joy Cat

# 723
  • София
А защо правят секс само в болницата, толкова ли ги възбужда?

# 724
Уфф, хич не ми се гледат драмите на тая скумрия Албена 😒

Киро Скалата пък откъде го намериха?

За Кая и аз мисля, че ще се разбере за танците.
Току виж приели някой клиент от бара 😀

# 725
  • София
И на мен драмите Албенини на любовния фронт не са ми интересни.

# 726
Владов ще трябва да си изясни възможностите за започване на нова връзка?
Лора да не му предлага да станат гаджета?

# 727
То на Албена малко й трябва, за да изтрещи. Няма нужда от голяма драма с Тони, че да вземе да се метне на врата на някой друг Rolling Eyes Щом бързо ще ги разкрият, значи тя ще действа под въздействие на емоцията и без много да премисли Simple Smile

# 728
  • София
Лора нали уж не иска Владов. Освен ако Мазов наистина спи с Албена. И Лора реши да си връща.

# 729
  • София
А защо правят секс само в болницата, толкова ли ги възбужда?

Е, миналия сезон Марио и Зорница правиха в колата Wink Албена и Тони опряни на едно дърво. Но подобни сцени не се приеха добре.

На мен драмите на Мазови ми идват повече. Мазов уж се светна, че не беше прав за Лора, ама явно пак ще се държи като задн.к, след като Лора ще се предлага на Владов. А тя нали уж му каза, че не го иска и всичко е било само, за да натрие носа на Мазов.
Едно е ясно - в тази болница двойките не си говорят, не сядат като възрастни да си изясняват проблемите, а действат като тийнеджъри в 10 клас.

# 730
Лора нали уж не иска Владов. Освен ако Мазов наистина спи с Албена. И Лора реши да си връща.

Това ще е е*аси тъпнята. Grinning

# 731
Бенка ако се пусне с Мазов, шантавата й шипченска натура после не знам как ще издържи на неговия цинизъм... тотално ще изкукурига 😜

Rosita, що да не се приемат подобни сцени?
Марио и Зорница в колата бяха готини.

# 732
rosita_ta, те ако двойките седнеха да се изяснят едвам щяха да запълнят само няколко серии. Разтягането на сезоните с години не предполага изобщо изясняване на проблемите. Едни се решават, но междувременно изникват нови и нови (най-често от нищото).

# 733
Мазов вече е дръпнал с една обиколка на Лора с изневерите, не вярвам, че му се иска да трупа още пасив, освен това е зает в момента да брани жена си от Владов. Не мисля, че ще е той.
Аз след като мислих и изключвах възможните варианти, ги сведох до Врабчев или Банков.
Владов е твърде хлътнал по Лора, Пенев е твърде голям идиот, Христо е твърде морален, Марио е твърде влюбен. Йоско и Цонев предлагам да ги изключим, Тасев ще става баща. Остават горните двама. И двамата ми се струват вероятни и при двамата ще има рефлектиране към другите колеги.

# 734
Врабчев миналия сезон не беше ли й хвърлил мерак?

Общи условия

Активация на акаунт