Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 318
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • София
едни пари си приготви за родителската среща  Mr. Green
друго вълнуващо май нямаше по рс.

# 226
  • гр. София
едни пари си приготви за родителската среща  Mr. Green
друго вълнуващо май нямаше по рс.

Вход - безплатен, изход - платен.   Mr. Green

# 227
  • В сърцето на любимия човек
Да ти напомня само, че един плик стои зад вратата в спалнята и много ми пречи.  Mr. Green Mr. Green
😚☺😚 Леле, Шоки, съвсем забравих Blush Ще организирам ММ тези дни да дойдем и да го взема. В събота съм при Михова и може тогава да минем, ако е удобно.

Миналата година събираха по 50лв за консумативи, играчки и т.н., да очаквам ли повече?

# 228
Пънче, РС за всички ясленчета ли е или само за вашата група? Аз като невежа по тоя въпрос да попитам как стоят нещата Simple Smile

# 229
Мече - я звънни в яслата и попитай. До миналата седмица всички ясленчета бяха в сборна група, понеже не бяха пуснали достатъчно деца от 1ва група и сестрите чистеха натрупани отпуски. Може и за 1ва група да е.

# 230
  • София
ние сме в градина, ама миналата година оставих 80лв, тази закръглихме на 100.
в яслата обаче бяха забранили събирането на пари, в началото на месеца нсоехме само пакет сухи, пакет мокри кърпи и 100чаши.

там обаче децата ги обслужваха, сега са на самообслужване. нормално е да не са по пестенето. даже и вода вече сами си наливат.

# 231
  • гр. София
Няма ни уикенда. Отиваме до Долна баня. От колко часа си?

# 232
Пънче, ами то дошло време. 37ма сесмица, супер. А и началото на ноември е тооолкова хубаво време за рождени дни. Нали и нашият юнак е на 8ми и Сигмето май беше някъде наоколо.. Абе все хубави хора.
У дома върлуват вируси, като аз най си пострадах, а за по-голям разкош извадих и един мъдрец. Днес си останах малко у дома, че искам да се стабилизирам вече, че другата седмица сме взели отпуска за неучебните дни и ще мръднем извън София. Малкият за сега само сополи го мъчат..

# 233
Няма ни уикенда. Отиваме до Долна баня. От колко часа си?
От 18ч. Ще ти звънна/пиша малко по-късно, за да се разберем нещо.

# 234
  • София
Пънчеее, съвсем дошло времето.
Аз родих 37+5
Стискаме палци девойката да си дочака датата.

# 235
Адаш, от твойта уста направо звучи супер  Joy Хубави хора сме да, само да не си около нас  Crazy

# 236
Хахаха, наистина наближило... Шоки като каза за багаж до вратата, и помирслих, че тя ти е стегнала багажа за родилното Grinning Grinning
При нас нито в яслата, нито в градината някога са ни искали пари, даже има изрична писмена забрана от директорите и на двете. Само в яслата искат по пакет мокри кърпи всеки месец.

# 237
При нас сега в градината събираха по 40 лв за учебници и консумативи, останаха и за играчки. Пънче, аз родих точно в 37-ма Simple Smile близнаците ще правят годинка на 11.11.
Успех!

# 238
  • София
ние до миналата година давахме пари за учебни помагала, сега в трета група вече са безплатни.
даже бяха ни ги оставили да ги разгледаме.

# 239
Някой да има опит или мнение за зъбни силанти.

Общи условия

Активация на акаунт