Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 320
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Ние сме сложили, но предстои да видим ползата от тях.
Тези дни трябва да има кампания за безплатно слагане. Две години подред се възползваме.

# 241
А не се ли слагат само на постоянни зъбки? Предлагат ни в училище, ама той още е с млечни...

# 242
На постоянни, да. На кътниците, би трябвало да има. Шестите са постоянни от поникването им. Седмите ще пораснат по късно. За това на два пъти ги слагахме.

# 243
Супер! Сладко, много ти благодаря!

# 244
И аз ще слагам на 6тите. Трабва горната повърхност първо да се покаже цялата.

# 245
  • гр.София
Аз се чудя защо никой не пише, а то имало нова тема. Да ви почерпя за рождения ден на Алекс

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 09:01 от Mimi_Demi

# 246
  • София
Жив и здрав да е Алекс!
Да расте безгрижно и щастливо!

ПП: от къде е тортата

# 247
Ах, че хубав рожденик. Жив и здрав да е.

# 248
  • В сърцето на любимия човек
Жив и здрав да е Алекс и да има щастливо детство!

# 249
Честит и здрав да е, Алекс! 🎁🍀🎊🎈
Пънче, не остана. ♥

# 250
Ех, че сладък Алекс! Да му е сладък и животът като тортата Heart

# 251
  • Пловдив
Честит рожден ден на Алекс! Да е много здрав и щастлив!
Някой сблъсквал ли се е с едно чудо наречено контактен дерматит или прекалено изсушени ръце чак до напулване и рани, съмнява ме вече и алергия към сапуна и препаратите. Всяко едно мокрене и миене на ръцете става ад! Чудя се вече какво са правя, някой ако се е сблъслвал моля да сподели.

# 252
  • В сърцето на любимия човек
Моята приятелка, която е АГ има такъв проблем. При нея се е отключил от честата дезинфекция на ръцете със силни медицински препарати.
Ползва само медицинска козметика, а за ръцете ми е казвала, че има рецепта за правен крем, изписан от дерматолог. Утре мога да я попитам при кого ходи и с какво се маже.
Когато положението е много зле ходи постоянно с най-тънките ръкавици като тези в кутиите с боя за коса и с намазани ръце. Не използва мокри кърпи и пази ръцете от студ и изсшушаване.

# 253
  • Пловдив
Питай я, моля те с какво се маже. Аз съм от Пловдив и сигурно няма да мога да посетя този дерматолог,  а тукашните изписват само кортикостеродни кремове с които след 2 седмици наново пламват ръцете и е ад. Ще съм ти много благодарна!

# 254
Варки, дали не е от определен прах за пране или препарат?

Общи условия

Активация на акаунт