Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 321
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Тези дни трябва да има кампания за безплатно слагане. Две години подред се възползваме.
Кой организира тази кампания? То нали е  важно да се уцели и момента на слагане.
Честито на Алекс, страхотен е 😍

# 256
Честит рожден ден на Алекс! Да е много здрав и щастлив!
Някой сблъсквал ли се е с едно чудо наречено контактен дерматит или прекалено изсушени ръце чак до напулване и рани, съмнява ме вече и алергия към сапуна и препаратите. Всяко едно мокрене и миене на ръцете става ад! Чудя се вече какво са правя, някой ако се е сблъслвал моля да сподели.
Аз имах и след двете бременности.
Минимизирам миенето на ръце до крайно необходимото, мия чинии и говя с безлотексови, еднократни ръкавици. Мажа се ен пъти на ден с мазен крем- липобаза.  Ако има ранички дефламол преди липобазата. Оправям се за няколко седмици така. И зимата ми се е случвало няколко пъти.

# 257
  • Сливен
Да е жив и здрав Алекс.Да расте усмихнато и щастливо дете.

# 258
Честит рожденник на Мими, да е жив и здрав Heart Eyes

# 259
  • гр. София
Жив и здрав да е Алекс!

И аз съм с подобна алергия, изразена най-вече с промяната на температурите, както и в много студено време или много горещо.

# 260
Жив и здрав да е Алекс!

# 261
Да е жив и здрав Алекс! Страхотен е! Снощи го видях, но нямах време да пиша.
Еййй, ама много са ни сладки дечицата

# 262
Тези дни трябва да има кампания за безплатно слагане. Две години подред се възползваме.
Кой организира тази кампания? То нали е  важно да се уцели и момента на слагане.

Не знам кой, но е масово. В денталния център, в който ние ходим всяка есен има. И за други места съм чувала.

Няма точен момент, само трябва да са пораснали кътниците.

# 263
Честит рожден ден и от мен на Алекс, голям бонбон!!!!

# 264
  • В сърцето на любимия човек
Тук съм Simple Smile
Мина родителската - 50лв за общи разходи + 12лв за едни помагала, в които лепят, рисуват и т.н. Казаха какви играчки да занесем, че децата вече са ги изпочупили и какво трябва да се ремонтира. С две думи - очаквах нещо повече да кажат за децата, другото беше ясно.

# 265
  • гр.София
Благодаря много за пожеланията!

Днес го пуснахме за първи ден в яслата и преди малко си го взехме. Беше малко стресиран. Не си е играл с другите деца, мрънкал е, плакал е, но обяда не е отказал. Като излезе държеше половин филийка хляб в ръчичката. Даже вода не е пил, а пие доста. На гърне не е седял (което не е изненада за мен), хранил се е прав (не искал седнал на столчето). Като цяло няма да е лесно май. По принцип е общителен и като види деца им се радва, но за първи път остава без нас и явно се е стреснал. На родителската среща ние решихме да събираме по 40лв.на дете (10лв.за вода за цялата година, 10лв.за книжки и останалите за нови играчки).

# 266
Мими, нормално е да е стресирам. Ние водим нашия на занималня и видяхме голям зор - рев през цялото време и ни дърпа за ръка да си ходим. Нещата се успокоиха, като го оставихме сам да  и ние влизаме след 10-15мин реване. Сега се катери по какичката и иска само него да го гушка Simple Smile нас не ни  забелязва.
Трудно им е на децата. Но ми се струва, че колкото са по-малки по-лесно се адаптират(така поне аз се успокоявам).

# 267
Помощ! Пратили са ми мейл, че до понеделник трябва да занеса костюм за Хелоуин в яслата. Откъде да намеря, идеи?! Crazy Crazy Crazy

# 268
  • София
в лидъл имаше някакви.
джъмбо, олх.

# 269
Ако не, хващаш иглата и старо перде и шиеш  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт