Лечение на акне - РОАКУТАН /тема №3/

• 56 707
  • 489
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, искам да попитам има ли жени които са пили роакутан след раждане? и дали им помага

# 316
Здравейте, аз пия лекарството от 1 месец и лицето ми стана 2 пъти по ужасно.Започнах да го пия защото вече не виждах друг избор. Излизат ми големи вътрешни пъпки от които остават ужасни белези.От както започнах лекарството имам ситни пъпки по лицето, белеща се кожа и сухи устни. Излизат ми всеки ден по 1 2 големи вътрешни пъпки.Всички като ме виждат ми казват да го спра, но аз съм категорична, че това е последния ми шанс.За сега картинката не е много добра но вярвам, че ще имам резултат до един два  месеца.
Притесняват ме тези ситни пъпки които ме сърбят.Има ли ги при някой друг? Дали ще отшумят след време?

# 317
  • София
Здравейте, аз пия лекарството от 1 месец и лицето ми стана 2 пъти по ужасно.Започнах да го пия защото вече не виждах друг избор. Излизат ми големи вътрешни пъпки от които остават ужасни белези.От както започнах лекарството имам ситни пъпки по лицето, белеща се кожа и сухи устни. Излизат ми всеки ден по 1 2 големи вътрешни пъпки.Всички като ме виждат ми казват да го спра, но аз съм категорична, че това е последния ми шанс.За сега картинката не е много добра но вярвам, че ще имам резултат до един два  месеца.
Притесняват ме тези ситни пъпки които ме сърбят.Има ли ги при някой друг? Дали ще отшумят след време?

Здравей, има подобен ефект на влошаване в началото. Бъди търпелива. Консултирай се с лекар за всичко останало. Успех.

# 318
  • София
Последните месеци от курса на лечение изведнъж ли се спира лекарството или се разрежда приема през ден?

# 319
Последните месеци от курса на лечение изведнъж ли се спира лекарството или се разрежда приема през ден?

разрежда се през ден след това се спира поне така беше при мен

# 320
здравей спри ги тези антибиотици две познати го пиеха едната започна цялото и тяло да АЕ лющи гъбички цисти и накрая инфекция на пикочните пътища другата го Пи имаше ефект след като го спря стана страшно и до ден днешен е с пъпки аз  също съм с пъпки но се оказа че имам проблем с хормоните на щитовидната и висок пролактин най добре си пусни иЗледвания но преди това консултация с ендокринолог те знаят какво да ти пуснат като изследвания

# 321
  • Стара Загора
Ние спряхме лечението изведнъж, без намаляване.

# 322
Здравейте!
Остана ми последен месец от лечението, но никъде не мога да намеря Роакутан по аптеките. Някой има ли възможност да ми вземе 3 кутии и да се разберем да ми ги изпрати с куриер. Благодаря предварително.

(П.П. Не се отказвайте от лечението, защото работи. В началото нещата леко се влошиха, но след 2рия месец рязко започнаха подобренията и от тогава почти не са ми излизали нови пъпки, а черните точки тотално изчезнаха. Надявам се това да даде кураж на някой, който е изгубил надежда Simple Smile )

# 323
Преди два дни купих от аптека Марешки чрез поръчка.Ако има в склада още на другия ден доставят.

# 324
Имате ли си на идея от къде може да се вземе роакутан без рецепта ?

# 325
  • София
До сега не са ми искали рецепта.За София.Имам такава изпратена по Вайбър,но не ми се е налагало да я показвам.Може да се поръча от аптека Промахон,но другото-Редукар май се казваше.

# 326
До сега не са ми искали рецепта.За София.Имам такава изпратена по Вайбър,но не ми се е налагало да я показвам.Може да се поръча от аптека Промахон,но другото-Редукар май се казваше.

Може ли линк за редукар

# 327
  • София
Интересно,че не намирам…Тук се споменава,че не е ефективен този Редукар:.    https://polinasofia.com/2016/09/lechenie-na-akne-s-roakutan-otziv/

# 328
Къде мога да намеря Роакутан в момента??? Питах в 3 аптеки, в една от тях работи близка приятелки и никъде нямат и не можаха да ми намерят.  В гореспоменатия Промахон ми предлагат някакъв гръцки заместител, който няма да пия. Може ли някой да удари едно рамо с информация откъде да се сдобия с лекарството?

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 04:40 от bubanka

# 329
  • София
Къде мога да намеря Роакутан в момента??? Питах в 3 аптеки, в една от тях работи близка приятелки и никъде нямат и не можаха да ми намерят.  В гореспоменатия Промахон ми предлагат някакъв гръцки заместител, който няма да пия. Може ли някой да удари едно рамо с информация откъде да се сдобия с лекарството?
Добро утро, аз купувах от Турция.

Общи условия

Активация на акаунт