Лечение на акне - РОАКУТАН /тема №3/

• 56 344
  • 489
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, отдавна не е писано в темата, но ще я повдигна. Сина ми е на 16 с много тежко кистозно, синьо- лилаво гнойно акне. Пробвахме много мазила и Тетрациклин без резултат. Препоръчайте лекар в Пловдив, който е запознат и с приложение на Роакутан. Нашата дерматоложка не иска да му го изписва, дащото няма 18 навършени. Благодаря

# 481
  • Пловдив
Дъщеря ми беше при д-р Сариева. На 15 беше, когато започна да го пие. Започна октомври, обаче, а д-р Сариева каза, че лятото не препоръчва да го се пие, а лечението е поне 9 месеца. Спряхме го в началото на юни. Затова ако отидете сега, не знам дали ще го изпише.
Иначе и тя беше с доста тежко акне и се повлия много добре. Още на 4 месец лицето беше чисто. Само червени петна бяха останали.
В настоящия момент почти всички червенини са изчезнали.

# 482
  • София
Elitta, a останаха ли някакви неравности/дупки по кожата? И моята дъщеря се изчисти и то към третия месец, но неравностите си стоят. Може би ще трябва време.

# 483
  • Пловдив
Няма дупчици като че ли, но не е съвсем гладко лицето като на човек, който е нямал акне. Не е правила никакви процедури за това.
Сега от есента ползва третиноин 0,25% и се надяваме да помогне за текстурата, а и за запазване на резултата.

# 484
Здравейте, знаете ли дали изобщо някъде има наличен Раокутан, защото в Бургас не го намирам никъде. Благодаря за информацията.

# 485
  • burgas
Здравейте, знаете ли дали изобщо някъде има наличен Раокутан, защото в Бургас не го намирам никъде. Благодаря за информацията.
В аптеки Марешки -ако нямат в момента поръчвам и следващият ден го взимам.

# 486
Благодаря ви много!

# 487
Icantrix, синът ми е на 15год. и беше с доста тежко кистозно акне. Тъй като преди 10г. беше с онкологично заболяване се консултирах и с лекуващия му онколог и каза, че няма проблеми да го пие. Намерих онлайн онкодерматолог и му го изписа по схема, като всеки месец пускаме кръвни изследвания.
  Приема го вече 2мес. и се повлиява изключително добре! Дълбоките кисти вече ги няма. Няма никакви оплаквания, само след увеличаване на дозата се появи сухота на кожата.
   Zhennia 30, преди няколко дни закупих от аптеки "Марешки"

# 488
Може ли линк или име на дерматолога? Благодаря.

# 489

Общи условия

Активация на акаунт